Confectionare suporti laseta/accesorii innox

Creat de tiganusmc, Martie 31, 2014, 10:43:58 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tiganusmc

Salutare domnilor ,

Am un prieten care confectioneaza diverse accesorii pentru barci ,din innox , printre care si suporti de lanseta .
Cine doreste poate apela cu incredere la el  . Omul este cat se poate de serios .

Fishing cheaper than therapy

dany

Fara sa supar pe nimeni,sper asa trebuie sa arate un suport de lanseta[ca model],poate ceva mai finisat.Poate -l ajuta:

bradutzu

Asa este dani
am vrut si eu sa intervin dar nu m-am băgat ca sa nu apara discutii
la modelul din primul set de poze nu ooti intepa destul de rapid si in cazul unui peste mare e greu de scos lanseta din suport! Vorbesc din experienta!
Sa auzim numai de bine!

tiganusmc

Salutare baieti ,

Stiu ce spuneti , insa modelul din poza a fost facut la cerea clientului .Omul are multe modele facute .
Nu-i nicio suparare . Orice poate interveni ;)
Fishing cheaper than therapy

modi

Citat din: tiganusmc din Martie 31, 2014, 08:28:52 PM
Salutare baieti , Orice poate interveni ;)

....... , Inclusiv alternativa din tevi de Valrom ( sau whatever .... ) . Cu amendamentul ca sunt echipate cu garnitura de cauciuc ce menajeaza talonul lansetei . Si-s doar fo 2 ron bucata .

bbl81

modi, pai si cum prindem tevile de pvc de barca? ca imi surade ideea la ceva atat de ieftin, numa sa fie practic.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

bbl81

Salut Cristiantutuianu, ii place ideea din al 2-lea link dar daca da cumatrul mustacios in undite, asa cu o viteza se dezintegreaza suportu ala de nu ai vazut asa ceva.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Rumpi

Citat din: bbl81 din Mai 21, 2014, 02:33:57 PM
Salut Cristiantutuianu, ii place ideea din al 2-lea link dar daca da cumatrul mustacios in undite, asa cu o viteza se dezintegreaza suportu ala de nu ai vazut asa ceva.

Daca te gandesti sa mergi la vanatoare de monstrii pe suportul ala din tevi de pvc laminezi frumos fibra cata vrei tu si rezista la ce vrei. Daca ti se pare ca e prea greu poti face si din fibra de carbon.

Oricum eu nu inteleg de ce oamenii tin cu dintii de inoxuri cand e vorba de chestii de acest gen. Toate accesoriile de barca (nu doar suportii de lansete) pot fi facute acasa in regim de amator din polistiren laminat cu fibra si epoxi. Slefuiesti linistit un pozitiv, laminezi peste, slefuiesti si vopsesti. Ai libertate de forma, de culoare, nu stai dupa meseriasii lu peste, nu umbli ca nebunu dupa material, n-ai nevoie de nu stiu ce scule. Daca ai nevoie de o prindere o faci exact dupa forma barcii. Suruburi si piulite inox A4 se gasesc la magazin, iar la magazinele de biciclete se gasesc inclusiv suruburi de titan (pentru aia care lucreaza cu carbon, sa nu ridice greutatea piesei). Tot acolo se gasesc piulite cu excentric ca sa nu umbli cu trusa de chei dupa tine (surub pentru sa sau pentru roata). Pentru cine nu vrea sa cumpere o chestie de-a gata de la magazin asta e cea mai usoara solutie.

Mihaif99

Citat din: bbl81 din Mai 21, 2014, 02:33:57 PM

E destul de rezistent PVC-ul ala schedule 50 in grosimea respectiva. In plus imi imaginez ca ai si ambreiaj pe mulineta.

I fine, mie imi plac Scotty rod Holders, sau chestii similare. Instalezi bazele in locuri strategice si apoi  plimbi suportii cum vrei. Ia fix 5 secunde sa ii montezi/demontezi

http://www.scotty.com/fishing-gear-equipment/fishing-rod-holders.htm

teo pes

Eu pt clonc (si nu numai) le-am produs asa :
Viata i grea !!  Dar trece !!