Intersecta-m-as cu Yo-Zuri .....

Creat de modi, Ianuarie 08, 2014, 11:59:56 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Intersect

Salut Mihai eu folosesc o mulineta cu manerul tot  pe stânga,de baitcasting,mulineta o reglez in funcție de năluca nu am avut probleme până acum.
Inainte sa le învăț am făcut o groază de peruci pe multiplicator nu puteam sa lansez cum trebuie,dar am învățat cum sa o reglez si de atunci sa schimbat tot.
Born to fish,forced to work!!!

Mihaif99

Intelegi idea, voiam sa zic ca nu pream am habar. Eu zic asa pe nestiute ca daca precizia este esentiala, ca de exp pescuitul la Largemouth Bass,  atunci baitcaster e solutia.  Poate ai mai vazut alte avantaje daca ai folosit, si ma luminezi si pe mine.
Eu am intotdeauna o curba pina ma familiarizez cu o lanseta noua, sau cand trec de la o lanseta la alta si dau o serie de balbe pina imi intru "in mana". Cred ca m-ar enerva foarte tare sa fac cuiburi de pasare.... D-aia nu prea vreau sa ma apuc de baicasting. De frica!!

Intersect

Da,da,da am inteles.Imi place mai mult din cauza ca pot controla mai bine naluca cand lansez,precizia ajunge sa fie uimitoare si poti lansa la distante mai mari.
In drill se comporta fantastic,controlezi mai bine linia care de regula este mult mai groasa ca cea pe care o folosesc la o mulineta de spinning.Acum mi-am luat si de somn un combo mulineta este Abu Garcia si batul este un model Berkley air( pe care din pacate nu il am acasa l-am uitat la vapor dar pana la sfarsitul lunii il am) avantajul este ca pot folosi un fir textil mai gros pe mulineta cu care pot manevra un somn mai bine crescut si pot lansa destul de departe.
Abia astept sa ma joc cu el sper sa gasesc si mustaciosul sa vad cum se comporta echipamentul.
Born to fish,forced to work!!!

Vali

Salutare la pescari :). Spuneti-mi va rog ce titlu va avea noul topic pe care trebuie sa-l separam, la ce categorie trebuie "asezat", si de la ce mesaj incolo trebuie sa se faca separarea. Spasiba ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

modi

Cam de-aici incolo se paraseste subiectul Yo Zuri si se trece la spinnere :

http://forum.capcompas.ro/index.php/topic,1014.30.html
( sa vedem ce spun si colegii ) .

Foarte adevarat ca s-a discutat si despre spinnere , lansete si multiplicatoare , insa odata ce am incetat sa discutam despre Yo Zuri am dat-o in "salata de subiecte" . Greu de departajat in doar doua sectiuni .

Asadar propun eliminarea Off topicului , urmand ca in timp sa construim subiecte pe fiecare in parte .
Repet , sa vedem parerea celorlalti participanti la topic .

bradutzu

Bai da enervanti mai sunteti cu tinichelele voastre
partea buna e ca mai invatam si noi cate ceva  ::)
Sa auzim numai de bine!

modi

Mai baieti , traim intr-o lume complet nebuna !
Sau se exploateaza la maxim faptul ca Vibe-ul nu se mai face ......
Asta le da cu ..... 70 ron/buc !!! Imi vine sa-l sun , dar nu ca sa cumpar  :o

http://www.rapitori.ro/forum/voblere-yo-zuri-si-duel-t30720.html

tiganusmc

Salutare baieti ,

Ca si alternativa la yo-zuri am gasit la noi jucaria din link-ul de mai jos :
http://bigfish.ro/produse-rapitor/naluci/voblere/sg-top-prey-8cm-8-5gr-4542

A folosit-o cineva pana acum ?

Marius
Fishing cheaper than therapy