barca de pescuiala si dezmat

Creat de dany, Ianuarie 10, 2014, 06:55:51 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mustatza

in cazul respectiv ar cam trebui sa renunti la tigaie si sa treci la o oala  sau albie mai mare  ;D

Vali

Necazul e ca pentru o albie ii trebuie ranitza babana (peridoc), pe cand tigaia o poate lua in buzunar (pe masina) :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

Se stie mai baieti care e necazul meu,si trebuie sa ma orientez dupa ''putirinta''.Tocmai de aia ma mai bag si eu in seama pe la ''grupa pregatitoare''de catamarane,ca tare mi-as trage unul mic si demontabil de pus pe masina.Acum sunt la grupa mica si invat si eu de la altii nu numai de la doamna ;)

mustatza

cred ca ai putea sa-ti incropesti prin propriile putirinte un peridoc pe care sa-l imatriculezi pe primarie.

dany

pt.tine mustatza,uite-o pe fosta:[apropo e de vanzare]

dany

sau mai bine uita-te pe ''barca mea papuc'' la salupe

mustatza

merci dany dar am renuntat la salupa in favoarea unei barci open(ceva asemanatoare cu a lui tiganus) pt ca este mai versatita si mai spatioasa.eu am consola amplasata la pupa in tribord iar spre prova,pe toata lungimea bordurilor am canapele.am construi un cort demontabil pe prova unde pot dormi/adaposti 2 persoane

Mihaif99

Citat din: dany din Ianuarie 15, 2014, 02:06:44 PM
Se stie mai baieti care e necazul meu,si trebuie sa ma orientez dupa ''putirinta''.Tocmai de aia ma mai bag si eu in seama pe la ''grupa pregatitoare''de catamarane,ca tare mi-as trage unul mic si demontabil de pus pe masina.Acum sunt la grupa mica si invat si eu de la altii nu numai de la doamna ;)
Uite aici o serie de 3 video. Un catamaran demontabil mic, usor si ieftin care intra intr-un Smart  :)
In ultimul video gasesti si idei pentru scaune de barca ;)

Micro Catamaran that fits into a Smart Car (1)
Wooden Micro Catamaran - build (2) and first launch
Wooden catamaran that fits into a Smart car - Part Three

Armat cu fibra pe exterior ar fi o ambarcatiune de pescuit destul de interesanta :)

PS:  Phiestili mic si puni in flotoarie. Shiel mari si lieaga pi flotor.  ;)

mustatza

unii i-si bricoleaza toate ideile traznite.cu asa ceva nu as traversa nici macar amara :)

cristiantutuianu

Catamaran ...uite Nea Dany ce imi place la capitolul".....de pescuiala si dezmat"

dany

Multumesc pt.filme Mihai,le-am urmarit cu interes!   si tie Cristi pt. poze .Asa se aduna muntii de informatii ....sa vedem ce facem cu ea!!!!

cristiantutuianu

Cu placere dany.
Muntii de informatii  :o   trebuie transformati in baza de date    cap compas

Mihaif99

Citat din: dany din Ianuarie 15, 2014, 05:57:00 PM
Multumesc pt.filme Mihai,le-am urmarit cu interes!   si tie Cristi pt. poze .Asa se aduna muntii de informatii ....sa vedem ce facem cu ea!!!!

Ti-a placut idea cu scaunul?
Pontoanele ar merge facute dintr-o bucata, ca doar nu trebuie sa intre in Smart

Sa stii ca aici in Canada se pescuieste foarte mult cu pontonul.  Gonflabil, ce e drept.  Un ponton e o ambarcatiune foarte sigura, in ciuda a ce sugereaza unul-altul. Pontonul merge frumos si la rame. 

Nu te lasa influentat de indivizii care comenteaza la misto de pe margine. Tocmai acela care nu are habar, isi spune si el parerea bazata pe experinta personala inexistenta. Iar parerile neargumentate, ale unuia care nu stie valoreaza fix pix. ;) 

dany

Asa este ,catamaranul[poate e mult spus],mai bine ponton sa-i zicem este f. stabil si poti sa te organizezi pe el comod pt. partide de pescuit de neuitat.Are multe avantaje la pescuitul pe lacuri si daca iese un pic mai greut [70kg sa zicem],cat sa suporte portbagajul,datorita faptului ca este demontabil[flotoarele intregi]se poate transporta cu usurinta[incarca si descarca de pe masina] si lansarea la apa se face in timp mai scurt decat la o pneumatica ce trebuie umflata.In privinta pneumaticelor sunt reticent,punct.Am niste pareri pe care nu mi le poate schimba nimeni,fara suparare...Apropo de CANADA ,Mihai:am rude acolo,in zona Quebec  o parte din ele si in Edmonton altele.Si unii si altii sunt pescari,mai ales Tudose theodor valentin[vali] din zona Quebec.Mi-ar place sa cred ca va cunoasteti......i-am spus de Capcompas dar vad ca nu ne-a bagat in seama deocamdata.Spunea ca are in plan sa-si cumpere o barca,dar nu mai stiu ce a facut,caci vorbim mai rar din pacate.Scaunul cu sfoara impletita este super misto,usor de realizat si ca greutate deasemeni.