Husa stationare

Creat de kimi, Ianuarie 20, 2014, 07:03:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Sosoktm

Asteptam poze. Sunt si eu interesat de o husa de la cabelas

Mihaif99

OK, OK  in weekendul asta voi iesi sa curat de zapada barcile si voi face si poze.  Promit

Aici e Canada nu e tara tropicala ca  Romania  :)   Noroc ca s-a mai inmuiat vremea. In sfarsit avem si noi temperaturi omenesti de -10 -15  Ca la -28 nu iti prea vine sa iesi.

bradutzu

azi dimineata erau si la noi -18 grade si nu pot spune ca ma incanta!
astept cu interes sa vina primavara!
Sa auzim numai de bine!

Cristy

@Intersect
Eu am facut prelata la barca mea cu cei de la American Nautics din Tulcea...au ei pe cineva care le face si sunt multumit de ea. Ca material este unul cauciucat care are pe margini niste gauri capsate si o cordelina elastica pe tot perimetrul barcii care se tensioneaza apoi se prinde ori de peridoc ori de ea insasi la una din gauri.
Imi pare rau ca nu am o poza cu barca acoperita cu aceasta, iar acum o am intr-o hala pusa la conservat cu o folie stretch si nu imi permit sa umblu la ea pana la primavara. Am pus si niste dezumidificatoare in ea - 3 buc de la ceresit - abia astept sa vad cata apa au adunat daca au adunat...

Intersect

Salu Cristy cred ca aceeasi copertina o am si eu dar ma cam incurca cand vreau sa acopar barca cand o tin la cheu,am mari sanse sa cad in apa.Nu ar fi o problema dar de regula ies cu barca toamna si este un pic cam frig :).
Dar cum ajung acasa ii sun sa vad cat ma costa o copertina cu prindere in capse.
Ai sa fi surprins cata apa aduna ceresitul,daca nu le puneai te trezeai cu mucegai.
Born to fish,forced to work!!!

Cristy

Am prevazut eu ceva mucegai este posibil sa apara... - sa speram ca este de ajuns pentru perioada de iarna atat cat am pus eu acolo.
Pentru prelata care o vrei tu cred ca poti folosi capsele deja instalate pe barca pentru prelata de mars, si astfel iti vor ramane libere caile de acces pe barca. Nu am vazut inca acest tip de prelata pentru barcile noastre , dar nici nu am cautat prea mult! Pentru prelata asta pe care o vrei cred ca trebuie sa sacrifici o undita veche si sa-i stabilesti un loc median sub forma unui arc pe axa barcii care sa-ti tina prelata ridicata si impartita in doua ape astfel incat sa nu-ti intre apa in barca. Scriind astea, mi-a venit o idee sa iti cumperi o prelata de la magazinele de barci - din aceea universala pe care s-o modifici. Costa undeva la 300RON si mai platesti ceva la croitorie. Ce zici? Mi se pare rezonabil, iar materialul chia este bun pentru minim 1 an, iar apoi avand tiparele poti aborda o prelata dintr-un material mai bun.

Intersect

Asa si folosesc am in spatele scaunului facuta o improvizatie care imi tine prelata ridicata si nu se aduna apa.
Cum te descurci sa pui prelata pe ea cand o ai la cheu?
Born to fish,forced to work!!!

kimi

Eu cred ca am rezolvat problema , am gasit la un tip care imi vinde un motor , material ceva de genul panza cu ceva cauciuc , foarte usor , pe interiorul tubului scria ceva de genul : material GORETEX , 50 lei 1.4 mp .  ;D

Cristy

Pai, nu tin barca pe apa ... decat cand sunt in delta si atunci am montata prelata de mars pe care o inchid complet la parasirea barcii. Nu mai spun ca inchid cutiile si cabina cu lacatele - adica nu las nimic de furaciune pe barca la veder si cat decat asigurate.
prelata asta pecare o am o folosesc cand este barca pe peridoc - strang prelata de mars si o pun pe asta de stationare - pentru a o proteja de soare si ploaie (cu toate ca o tin in hala, cateodata o mai gasesc si afara)

cristiantutuianu

Citat din: kimi din Februarie 02, 2014, 09:53:22 PM
Eu cred ca am rezolvat problema , am gasit la un tip care imi vinde un motor , material ceva de genul panza cu ceva cauciuc , foarte usor , pe interiorul tubului scria ceva de genul : material GORETEX , 50 lei 1.4 mp .  ;D
Salut Kimi
GORTEX   are  de vanzare ...metraj .....ori are doar 1.4 mp

kimi

Nu stiu daca are neaparat la vanzare , dar are sul de 1.4 m latime .
Pot sa il intreb daca vinde , si apoi eventual iti dau un PM cu nr. lui de tel .

cristiantutuianu

Multumesc
Scuze am vazut tarziu postare .Astept nr.tel. pe privat

Dragos

vreau sa schimb prelata de la bimini.unde ma sfatuiti sa o fac?sau credeti ca e o idee sa iau o bucata de material(sunbrela) si sa o cos peste?cred ca e cel mai simplu si cel mai putin costisitor.nu am nevoie decat de parte de sus,lateralele fiind noi.

modi

Citat din: Dragos din Februarie 09, 2014, 07:46:21 PM
vreau sa schimb prelata de la bimini.unde ma sfatuiti sa o fac?

La mine .....
Da-mi un nr de tel prin MP si vorbim despre asta .

kimi

A gasit cineva pana la urma un material bun la pret decent ?
Cea mai avantajoasa oferta pe care am primit-o a fost acrilic , latime 1.2 m , la 10 euro + TVA .
Mi se pare un pic cam scump totusi .
Am primit si o mostra de Valmex , la time 2.2 m , la 6.9 + TVA , dar mi se pare cam fragil materialul .  :(