Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Nakasone

Din Bucuresti cam cati suntem ?
carpe diem

Florio

Citat din: Ciby din Februarie 03, 2014, 11:25:11 AM
In cont si distribuirea zonal, acolo unde se poate. Eu ma incadrez la Bucuresti. Poate ca ar trebui completat in tabel si localitatea unde se doreste livrarea, pentru stabilirea localitatilor de livrare. Dupa cum am mai spus, am mai primit unele carti la un user inimos, de unde le-am ridicat personal. Nu stiu daca este dispus la inca un asemenea efort, dar personal trebuie sa-l vizitez cat de curand pentru a-i transmite un flacon din productia de Feteasca de anul trecut! Daca se simte in stare, se va oferi din proprie initiativa, sunt sigur de asta!

Exact asa cum ai zis, ma ofer sa fiu gazda si acum, pentru pachetele celor de la Bucuresti si din imprejurimi.
Alaturi de pachet, cine vine sa il ridice, ofer si entertainment, un pahar de vorba si unul de vin, bere, cognac, suc, bere fara alcool...ce doreste caprioara. :)
La livrarile anterioare, unii dintre colegi care au avut drum in orasele de distributie, a preluat pachetele. De acolo le-au ridicat concitadinii sau cei din imprejurimi.
Astfel s-au evitat taxe de curierat care adesea egaleaza pretul obiectului in sine.
Bashca, s-au facilitat si niste intalniri :)

Ciby

Buna si ideea cu curieratul CapCompas!

cristiantutuianu

Citat din: Florio din Februarie 03, 2014, 06:17:17 PM
Citat din: Ciby din Februarie 03, 2014, 11:25:11 AM
In cont si distribuirea zonal, acolo unde se poate. Eu ma incadrez la Bucuresti. Poate ca ar trebui completat in tabel si localitatea unde se doreste livrarea, pentru stabilirea localitatilor de livrare. Dupa cum am mai spus, am mai primit unele carti la un user inimos, de unde le-am ridicat personal. Nu stiu daca este dispus la inca un asemenea efort, dar personal trebuie sa-l vizitez cat de curand pentru a-i transmite un flacon din productia de Feteasca de anul trecut! Daca se simte in stare, se va oferi din proprie initiativa, sunt sigur de asta!

Exact asa cum ai zis, ma ofer sa fiu gazda si acum, pentru pachetele celor de la Bucuresti si din imprejurimi.
Alaturi de pachet, cine vine sa il ridice, ofer si entertainment, un pahar de vorba si unul de vin, bere, cognac, suc, bere fara alcool...ce doreste caprioara. :)
La livrarile anterioare, unii dintre colegi care au avut drum in orasele de distributie, a preluat pachetele. De acolo le-au ridicat concitadinii sau cei din imprejurimi.
Astfel s-au evitat taxe de curierat care adesea egaleaza pretul obiectului in sine.
Bashca, s-au facilitat si niste intalniri :)

Buna treaba
Florio poate o pun de o delegatie  ;) pentru Bucuresti
da taxele ne omoara ,pentru Galati cred ca o rezolv elegant cu microbuzul
gasim noi solutii economice

byteworks

Daca-s gata pana la sfarsitul lunii poate le putem ridica in Bucuresti pe 5-9 martie la Salonul Nautic?

cristiantutuianu

Citat din: byteworks din Februarie 03, 2014, 07:02:07 PM
Daca-s gata pana la sfarsitul lunii poate le putem ridica in Bucuresti pe 5-9 martie la Salonul Nautic?
Sa traiesti .....am scapat de cautat data cand are loc Salonul Nautic

Ciby

Pai, ce sa mai o-ntoarcem pe fata si pe verso, umbli cu fanionul CapCompas si te abordam noi! ;D
Ne revansam la Gil!

cristiantutuianu

Ciby  ;D  ;D  ;D nu e rea idea ,ar fi foarte frumos ...... dar poate nu toti au in plan sa ajunga la salon   ....... si nici eu nu cred ca pot stau pe toata perioada la  Salonul Nautic

Ciby

A fost o simpla gluma! Daca da Domnul sa ni se intersecteze potecile pe langa barcile de la Salonul Nautic, cred ca ne vom cunoaste cu si fara fanioane!
Ne vedem acolo! (Cu si fara fanioane!)
E, uite ca m-ai ambitionat si o sa-mi lipesc un autocolant CapCompas pe ... Unde? Ca pe frunte e cam mare!
PS
Pentru intalnire exista telefoane, forum si mesaje private, cu toate ca nu cred ca este cazul sa ne ascundem! Dar sa asteptam un topic "Salonul Nautic 2014" si vom discuta acolo amanuntele astea! Mai este timp!

acig

Poate este prea noapte Bradutzu,gluma cu Dany nu am inteles-o;
Ca sa rad ai sa o explici?
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

alin66

va rog sa ma modificati pe lista ,vreau un fanion si patru autocolante.nu stiu daca mai este cineva din timisoara pe forum ,eu sunt dispus sa suport plata curieratului.

bradutzu

Citat din: acig din Februarie 03, 2014, 11:55:38 PM
Poate este prea noapte Bradutzu,gluma cu Dany nu am inteles-o;
Ca sa rad ai sa o explici?
Pai ce e asa greu de inteles domle'
personajul imi e antipatic si nu am chef de el dar ilasteptam cu drag la Galati! ;D ::) ;D
Sa auzim numai de bine!

cristiantutuianu

alin 66 sa sti ca si eu sunt din Timisoara ...dar stau in Constanta  ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Va rog sa verificati in tabel daca sunteti trecuti corect (a facut ceva figuri PC-ul asa de dimineata )
Va multumesc

dany

Bradutule te tii de sotii si nu e bine....tocmai i-am dat o povata lui intersect care o sa te unga la suflet ::)

felicimond

Cristi, cred ca ar fi bine ca pe ultima coloana (care si-a pierdut sensul, datorita votului unanim) sa completezi localitatile. O sa fie astfel un centralizator util, in care fiecare poate verifica corectitudinea informatiilor. Acolo unde nu stii, pune un semn de intrebare si in felul asta stim fiecare sa intervenim. Multumesc.