Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

rover.marius

La depunere de 8 lei la tulcea bcr comisionul a fost tot de 8 lei adica 4 lei ptr depunere si 4 lei ptr retragere deci sunt niste .......

Cristy

BCR?....o banca buna care da salarii excelente personalului angajat si mai mult creeaza conditii excelente de munca in sediile lor somptuoase, dar cu ce pret??? Tot noi cei mici si multi platind cate putin (mult) sustinem aceste cheltuieli ale lor dar si celelalte care nu se vad la o prima vedere adica profitabilitatea bancii, etc. De aceea, cand vedeti o reclama la ceva incercati si fugiti cat se poate pentru ca acea reclama vorbeste direct despre starea acelei institutii - cand treburile merg bine nimeni nu investeste in reclame, acest lucru il fac atunci cand incepe declinul si, cu cat este prevazut a fi declinul mai mare cu atat mai agresive sunt reclamele...stiti voi 2% ....cocosul si cu paserile (reclama de la BCR)
Si acum propunerea: plata la ridicarea coletului atat a transportului cat si a continutului. Asta este si logica acelor e-magazine care iti trimit produsul si se face plata la livrare...ceva comision este si acolo dar cu muuuult mai accesibil si omenos.
Deci, Cristian daca esti de acord ....
Daca sunt obiectii (pro sau contra) este bine sa le amintim.

pelicanul

Citat din: Cristy din Februarie 08, 2014, 08:44:47 AM
BCR?....o banca "buna" etc
..........................................................
Si acum propunerea: plata la ridicarea coletului atat a transportului cat si a continutului. Asta este si logica acelor e-magazine care iti trimit produsul si se face plata la livrare...ceva comision este si acolo dar cu muuuult mai accesibil si omenos.
Deci, Cristian daca esti de acord ....
Daca sunt obiectii (pro sau contra) este bine sa le amintim.
Cred ca deja mai mult de jumatate din cei care au vrut au platit. Asa ca eu zic ca nu mai are rost sa discutam...
Totusi, ca sa fie lamurita toata lumea, as vrea sa punctez citeva chestiuni:
- inca nu avem magazin online;  ;)
- pentru plata ramburs la livrare trebuie mai intii sa dai comanda si sa platesti marfa la furnizor; lista doritorilor declarati poate fi diferita (mai mare) fata de lista platitorilor finali si in acest caz cine acopera diferenta de bani si ce se intimpla cu stocul ramas?
- comisionul de transfer pentru banii de ramburs cred ca este cam la fel de mare ca si comisionul BCR, asa ca nu face nimeni nici o afacere; e ghinionul lui Cristi ca are cont la ei ... :)
- vreau sa-i multumesc lui Cristi Tutuianu in numele tuturor (sper ca e toata lumea de acord); desi a fost ideea mea eu m-am cam fofilat :), pentru ca e si asa destula bataie de cap; daca se mai ducea si la posta pentru nu stiu cite mandate postale de 20 de lei bucata ...  ;D
- sper sa se termine cu bine chestia asta, in maxim o saptamina, toata lumea sa fie multumita si fanioanele si abtibildurile respective sa ne foloseasca intr-adevar la imprietenirea pe ape! 8)

Thor

Acum am platit 10 lei  prin OP. Ii vezi, luni, in extrasul de cont. Multumesc.

Gabytzu

Salut Cristi ,

Cocos Gabriel Stefan - nick Gabytzu

multumesc,

cristiantutuianu

Citat din: Gabytzu din Februarie 08, 2014, 03:41:36 PM
Salut Cristi ,

Cocos Gabriel Stefan - nick Gabytzu

multumesc,
Citat din: Thor din Februarie 08, 2014, 01:41:38 PM
Acum am platit 10 lei  prin OP. Ii vezi, luni, in extrasul de cont. Multumesc.

EU VA MULTUMESC

Nu am reusit  sa  uploadez lista cu depunerile facute ....Poate reusesc luni ..face ceva probleme calculatorul   

cristiantutuianu

Luni se inchide tabelul  .Cine nu a confirmat .....cu parere de rau dar ....asta e.

kir_gutzakis

Astazi am debarcat loco si am facut plata on-line din contul meu (ING BANK); am inclus si comisioanele aferente; cred ca maine vor intra banii; rog o confirmare pe mesaj privat; fiind vorba de Bucuresti merg pe mana lui Florio la livrare, multumesc.
"Cea mai buna barca e cea pe care o ai sau daca inca nu ai una, cea pe care ti-o poti permite azi; nu pierde timp asteptand sa-ti poti lua barca visurilor. Ia-ti o barca si pleaca azi. O barca de 8 m azi e mai buna decat una de 20 peste 5 ani."-Romeo zis Skipper

cristiantutuianu

Citat din: kir_gutzakis din Februarie 09, 2014, 05:03:46 PM
Astazi am debarcat loco si am facut plata on-line din contul meu (ING BANK); am inclus si comisioanele aferente; cred ca maine vor intra banii; rog o confirmare pe mesaj privat; fiind vorba de Bucuresti merg pe mana lui Florio la livrare, multumesc.
Am retinut kir_gutzaki

cristiantutuianu

Salutare
Am reusit sa rezolv problema cu PC-ul
Si uploadez tabelul cu situatia platilor pana la data de 8 FEB. 2014 Ora 11.30 ,colegi care sunt trecuti in tabel cu verde apar in extrasul de cont

Capitanul Nemo nu am primit confirmarea de la tine

byteworks

Iata ca avem acum si o mini-harta a zonelor acvatice ale Romaniei  ;D

cristiantutuianu

Citat din: byteworks din Februarie 10, 2014, 09:10:35 AM
Iata ca avem acum si o mini-harta a zonelor acvatice ale Romaniei  ;D
Da e o chestie la final trebuie sa postez o img cu locatile din romania unde se pot vedea fanioanele si autocolantele live  ;D ;D ;D ;D

Daca reusesc sa am fanioanele primite pana pe 24 februarie .Pe 25 februarie sunt 99,999% sanse sa ajung la Galati sa le distribui personal ,tare mult imi doresc sa ii vad pe membri  ;)

bradutzu

te asteptam cu drag!
urmatorul pas este sa vedem pozele cu fiecare barca gatita!
Sa auzim numai de bine!

cristiantutuianu

Citat din: bradutzu din Februarie 10, 2014, 11:12:49 AM
te asteptam cu drag!
urmatorul pas este sa vedem pozele cu fiecare barca gatita!
Multumesc mult .Interesant si treaba cu urmatorul pas "fiecare cu barca gatita si parul valvoi" ;D ;D ;D

Ciby

Intampinare la intrarea in filiala Dinicu Golescu a BCR, la ora 11, din partea unei doamne blonde: "Ne pare rau dar nu avem curent si nu putem face operatiuni!"
Sper ca pana la 16:30, cand mai pot ajunge acolo, sa nu dea faliment!
Pus deoparte 15 lei fanion, 8 lei o pereche de colanti si 8 lei comisioane! Sper sa rezolv astazi!