Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

tiganusmc

Salut Florio ,

Eu sunt unul dintre cei intarziati .
Cum imi fac putin timp , te sun .

Sper sa nu te incurc .

Numai bine ,
Marius
Fishing cheaper than therapy

cristiantutuianu

Salutare
Cum am promis am ajuns la Galati...marfa e pe raft la Vali
;D ;D ;D

dany

Salut.Din pacate nu am putut ajunge caci tov. meu a avut lucrari in nord zilele astea iar eu multa treaba si nu m-am incumetat la un maxi-taxi.Cristi cu tine ramane sa ma vad la constanteanca pe 1 mai,daca a fi....cu baietii de la galati ma vad in curand,am sa dau un telefon in prealabil sa-i prind pe baieti la cuib ;)

republicii

Astazi am reusit sa lipesc autocolantul pe barca ............asa!

byteworks

Felicitari, arata bine. Dar totusi un fanion e si mai bun, flutura viu in vant  :D

Apropo, cum se arboreaza fanioanele pe o barcuta de genul asta, fara urma de catarg? La latitudinea personala a proprietarului?

Florio

Citat din: byteworks din Martie 23, 2014, 08:28:28 PM
Felicitari, arata bine. Dar totusi un fanion e si mai bun, flutura viu in vant  :D

Apropo, cum se arboreaza fanioanele pe o barcuta de genul asta, fara urma de catarg? La latitudinea personala a proprietarului?

O mica tija verticala pe cabina se numeste tot catarg. Oricat de mica. Destinatia e aceeasi : arborarea insemnelor si a luminii regulamentare.

P.S.
   Dupa ce am scris raspunsul, am verificat in cartea lui Ghiba. Gasesti la pagina 91 un exemplu.

byteworks

Cartea mea de Ghiba e imprumutata la un prieten, cu tot cu pagina 91  :D

s/y Lindor

prin bunavointa "pelicanului" Lindor a primit marca de club, din motive obiective, o sa fie arborat tocmai in toamna, Lindor continuind sa ramana in astptare pana la toamna cand se intoarce cdtul din voiaj

bbl81

la Timisoara merg 2 autocolante?
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

cristiantutuianu

Citat din: bbl81 din Martie 26, 2014, 03:13:22 PM
la Timisoara merg 2 autocolante?
Imi pare rau ..doar daca sunt si alti doritori ...in idea de a comanda o cantitate de minim 25 de buc (20cmx20cm) incerc sa vorbesc la "fabricutza" si abia dupa vorbim. Macheta pentru autocolant si fanion o pot pune la dispozitia doritorilor ,daca au unde sa o faca
Imi pare rau !

Hai ca am si o veste buna
Am vorbit la "fabricutza" si minim ar fi 25 buc
Daca sunt doritori ..o punem cap la cap si o rezolvam  ;)

bbl81

multumesc. astept vesti.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Intersect

Vreau si eu2 fanioane...plus un autocolant mic.
Born to fish,forced to work!!!

bogdanpesc

salut!
vreau si eu
un fanion +
doua autocolante

Moshu

Cristi,
Trece-ma si pe mine, te rog, pe lista cu 1 fanion si 2 autocolante. Multumesc.
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

cristiantutuianu

Am ramas fara cuvinte........
OK  ....am nevoie de timp  ....... pun cap la cap treaba asta (vreau sa iasa bine de data asta.....pentru toti )

....................................................................................
Hai sa vedem  cat de mare este cererea