Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

Citat din: felicimond din Februarie 04, 2014, 11:19:58 AM
Cristi, cred ca ar fi bine ca pe ultima coloana (care si-a pierdut sensul, datorita votului unanim) sa completezi localitatile. O sa fie astfel un centralizator util, in care fiecare poate verifica corectitudinea informatiilor. Acolo unde nu stii, pune un semn de intrebare si in felul asta stim fiecare sa intervenim. Multumesc.
Corect   incerc sa fac acum treaba asta

cristiantutuianu

Am incercat sa completez tabelul cu locatia .

Inainte de asta am primit o informatie de la pelicanu (el sa ocupat de capitolul negocieri ...tinut legatura cu producatoru de Fanioane)

Fanion (pavilion) dimensiune 30 x 50 =15 RON
Fanion (pavilion) dimensiune 20 x 30 =7,5 RON

rover.marius

TULCEA. Daca mai este nevoie de ceva doar sa zici. Si cand trebuiesc virati banutii si in ce cont ?

Ciby

Trece-l si pe Pupezica tot la Bucuresti. Sper sa nu se supere ca mi-am permis!

dan dragos

republicii

Republicii-Catalin din Rm.Valcea.Stima!

cristiantutuianu

opa autocolant

4 RON bucata

mustatza

problema locatie fiecarui membru cap compas ar fi mai usor de rezolvat daca la avatar s-ar putea trece locatia fiecaruia.

mustatza - bucuresti

dany

Daca nu are nimeni nimic impotriva,eu vreau si un al treilea autocolant sa-l lipesc pe geamul magazinului de pescuit .As vrea pe asta scrisa si adresa siteu-lui si'' DANY-SENIOR MEMBER'',ce zici Cristi?  Banul jos,apropo trimite-le frate la Galati,ca le ridic eu de la baieti,indiferent de la care,chiar si de la bradutu ;)

cristiantutuianu

Am vorbit cu Florio  el este "distribuitor autorizat" pentru Bucuresti  ;)  .Pentru Galati astept.......voluntar
Dany am retinut ....sa vedem a zis orbu
Maine  primesc prima "sarja"de autocolante. Pentru membri "izolati" din tara trimit individual colet.
La cum trimiteti "amenda".....ma gandesc   :-[

Vali

Prezent pentru distributia in Galati :). In plus, adauga-ma te rog cu 2 abtibilduri, alaturi de pavilionul de dimensiune mare (30 pe 50 parca). Daca stau si ma gandesc, nu cred ca ar strica si un pavilion mic, sa-l pun la loc de cinste in atelier ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

cristizz

Salutari,
Confirm: 1 buc. Fanion (pavilion) dimensiune 30 x 50 si 1 buc. autocolant.
Multumesc.

cristiantutuianu

Citat din: Vali din Februarie 04, 2014, 06:49:22 PM
Prezent pentru distributia in Galati :). In plus, adauga-ma te rog cu 2 abtibilduri, alaturi de pavilionul de dimensiune mare (30 pe 50 parca). Daca stau si ma gandesc, nu cred ca ar strica si un pavilion mic, sa-l pun la loc de cinste in atelier ;).
Salut  Vali
Banuiam .....cine o sa fie distribuitoru  ;D ;D ;D
cristizz am notat ai facut un membru fericit   pe dany   
update tabel ......... maine

Thor

Buc.
S-a diversificat oferta? Adaptam cecerea? Pentru mine: unu' mare si unu' mic. Falfaitoare. Daca nu - doua - cum vor fi.

byteworks

Vad o confuzie, se vorbeste de doua marimi de pavilion dar in tabel e o singura coloana. Deci?