Daca aveti ceva de transportat...

Creat de Dbr, Aprilie 09, 2014, 07:02:05 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Dbr

Va salut,
Pe data de 15. Apr. dis de dimineata plec spre Tulcea, spre dupa amiaza/ seara voi fi in Braila, apoi in data de 16 voi fi in Galati. Dupa amiaza voi fi in Murighiol. Pe data de 17 voi fi inapoi in Bucuresti.
Daca aveti ceva de trimis pe ruta Bucuresti - Tulcea- Braila- Galati - Murighiol -Bucuresti.
Mai ales la intoarcere spre Bucuresti, voi fi gol( dubita de 1000 kg + o platforma descoperita de 1200 kg 4,50m x 2,20m).
La dus , pana la Tulcea pot transporta ceva relativ mic deoarece sunt aproape plin.
Daca aveti ceva de dus /adus pe rutele descrise va pot ajuta cu placere.
Stima, Bogdan D.

modi

Citat din: Dbr din Aprilie 09, 2014, 07:02:05 AM
Va salut,
Pe data de 15. Apr. dis de dimineata plec spre Tulcea, spre dupa amiaza/ seara voi fi in Braila, apoi in data de 16 voi fi in Galati. Dupa amiaza voi fi in Murighiol. Pe data de 17 voi fi inapoi in Bucuresti.
Daca aveti ceva de trimis pe ruta Bucuresti - Tulcea- Braila- Galati - Murighiol -Bucuresti.

PLUS , domnule !

Si multumesc mult !

..............................

Topicul acesta , ideea-n sine , ar putea da nastere unui serviciu de curierat intern "Cap Compas" bazat pe considerente amicale . Evident , in limita disponibilitatii unuia-altuia !

cristiantutuianu

modi

Vali

@Dbr: salut Bogdan, hai sa detaliem treaba aia pe care urma s-o rezolvati la Galati, cu Lotusul. Am avut o perioada plina si m-am luat cu altele, nici nu mai stiu cum ramasese. Suna-ma deci cand ai timp, sau trimite-mi un pm.
Sa ne auzim cu bine :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Dbr

Da Oameni buni ai apelor, e frumos sa ne ajutam.
@ Vali te sun maine...Si eu am fost prins tare cu treburile...
Va dati seama ca nu am ajuns la Florio sa imi iau fanioanele? Ma gandesc la vinul ala al lui care e pe terminate...Vineri sper sa ajung la el , ca altfel nu pun barca pe apa fara fanioane...
Stima tuturor,
Bogdan D.

bluewave

salut,   maine am drum bucuresti-braila si retur.
plecarea este in jur de ora 7
"No Whistling on Board"

cristiantutuianu

Salutare
Maine am drum Constanta -Bucuresti. si retur .Plec maine ,dimineata ma intorc duminica

ionpescarul

Miercuri plec catre Germania ,voi ajunge si in Olanda.Poate aveti nevoie de ceva?
Sanatate

ionpescarul

Propunere colaborare
Am cateva barcute de adus din Olanda ,dar nu vreau sa cumpar peridoc ,cine vrea un peridoc din olanda ,la pretul vanzatorului (fara adaus  comercial din partea mea ,omul plateste doar peridocul ,asigurarea si numar ȚOL,direct in contul olandezului)
eu ma folosesc de peridoc sa aduc 2 barci ,asezate una peste alta ,pana in tara.
Aici linkul pentru peridoc
http://m.speurders.nl/overzicht/watersport-en-boten/trailers/
Aici numarul meu de telefon
+4915144929427

renata

Salutari ! plecare din Antwerpen in noaptea de vineri spre simbata  8-9 Mai catre Bucuresti ,pentru citeva bagaje mai e loc, sosire in Bucuresti duminica dupa amiaza va astept cu placere macar sub pretextu de a cunoaste personal citiva prieteni virtuali trl ro:0722498629 si B :0032466145536 Laurentiu

Dbr

Daca aveti nevoie de cate ceva pentru barcile voastre, ma refer la accesorii cu precadere second hand trimiteti-mi pe mp detalii. Voi fi in in Olanda in jurul datei de 9-14 Ianuarie. Sigur voi ajunge prin cateva depozite specializate in comert cu accesorii sh pentru barci( mai ales veliere). Orice va trebuie, trimiteti-mi inclusiv nr de tel( pentru whatts app -foto de la fata locului). Pot aduce chiar dimensiuni mari , de ex.arborade( catarge ,ghiuri, vele, manevre fixe,etc) sau chestiuni grele/ voluminoase( ex.ancore, baloane acostare,etc). Voi dispunde in plus de masina unui prieten care o cumpara acum de acolo, o duba carosata cu extravolum de 3,5 t). Si e pacat sa vina omu' gol de acolo ;). Macar sa-l ,,imbracam'' cu ceva ca e frig afara :) ca la carlig gasesc eu sa ii pun ceva sa ii iasa ochii pana acasa  :o Pana in data plecarii poate se face o lista si apoi vedem ce gasim la fata locului.
Stima tuturor.
p.s. Cateva foto din aseste depozite...Ultima chiar dureroasa.

renata

Citat din: Dbr din Decembrie 23, 2016, 09:36:54 AM
Daca aveti nevoie de cate ceva pentru barcile voastre, ma refer la accesorii cu precadere second hand trimiteti-mi pe mp detalii. Voi fi in in Olanda in jurul datei de 9-14 Ianuarie. Sigur voi ajunge prin cateva depozite specializate in comert cu accesorii sh pentru barci( mai ales veliere). Orice va trebuie, trimiteti-mi inclusiv nr de tel( pentru whatts app -foto de la fata locului). Pot aduce chiar dimensiuni mari , de ex.arborade( catarge ,ghiuri, vele, manevre fixe,etc) sau chestiuni grele/ voluminoase( ex.ancore, baloane acostare,etc). Voi dispunde in plus de masina unui prieten care o cumpara acum de acolo, o duba carosata cu extravolum de 3,5 t). Si e pacat sa vina omu' gol de acolo ;). Macar sa-l ,,imbracam'' cu ceva ca e frig afara :) ca la carlig gasesc eu sa ii pun ceva sa ii iasa ochii pana acasa  :o Pana in data plecarii poate se face o lista si apoi vedem ce gasim la fata locului.
Stima tuturor.
p.s. Cateva foto din aseste depozite...Ultima chiar dureroasa.
La carlig te asteapta RENATA. multumesc

Haiduc

Salut @Dbr

Multumim frumos pentrul gestul facut  MARE OM MARE CARACTER sa se mai spuna ca ne-am inrait uite contrariul

Stima pentru om, jos palaria

Dbr

@ Haiduc. Nici chiar asa...Fac si eu ce pot , si cat mai mult, pentru comunitatea noastra. Eu personal imi fac rau de fiecare data cand intru intr-un asemenea shop in NL, pentru ca raman marcat si cu gandul acolo, nemaifiind bun de nimic in urmatoarele zile. Lucrurile decurg in gelul urmator:
Sun in general inainte sa ma duc (sau pun un prieten olandez sa ma recomande) ca sa nu se sperie ala de numarul meu de Ro de la masina. Ca daca te duci asa tam nesam intr-o localitate mica , direct la om in pravalie( in general afaceri de familie la domiciliu) pana ii explici tu ce si cum se uita inainte la tine ca la un dinozaur din paleolitic de parca noi am fi alta specie bipeda :o.
Intai ii explic olandezului -de obicei un tip calm intre doua varste cu barba sura ,fumator de pipa( nu stiu de ce mai toti sunt la fel) -  ca noi suntem o comunitate mica de pasionati in ale ambarcatiunilor, stam la o cafea conversand, timp in care eu fremat de nerabdare sa vad ce are el acolo. Ii prezint o lista cu ce ar fi in principu interesant, dar nu numai , apoi impreuna mergem sa vizionam. Daca preturile sunt piperate( oricum sunt mici de fel) dar eu in spirit comercial intotdeauna ii dau impresia ca sunt mari, ca doar sunt cumparator nu? ;)
Si intotdeauna ei au o rezerva de produse, in magazia din spatele spatelui fundului paravaliei. Eeeeee acolo e frumos....
Intr-un asemenea loc mi-am gasit eu anod nou noutz( o forma ciudata rau)+ alte piese de schimb pentru inboardul Volvo Penta al meu. Incercasem prin nenumarate mijloace sa il obtin de la Volvo dar ei sustineau sus si tare ca nu se mai fabrica de peste 10 ani!
Si ca sa vezi ca pot fi si ,,rau'' :) mai pun cateva foto dintr-o asemenea pravalie...