Daca aveti ceva de transportat...

Creat de Dbr, Aprilie 09, 2014, 07:02:05 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Dbr

@ Renata- rabdare. Prietenul meu care va cumpara dubitza, are de mers pana in Franta din Olanda. Va trece si pe la tine sa vedem daca exista de data asta vreo varianta sa o luam si pe a ta spre RO. Ne auzim la tel dupa 09 Ianuarie. :)

Razvan Evergreen

Citat din: Dbr din Decembrie 23, 2016, 09:36:54 AM
Daca aveti nevoie de cate ceva pentru barcile voastre, ma refer la accesorii cu precadere second hand trimiteti-mi pe mp detalii. Voi fi in in Olanda in jurul datei de 9-14 Ianuarie. Sigur voi ajunge prin cateva depozite specializate in comert cu accesorii sh pentru barci( mai ales veliere). Orice va trebuie, trimiteti-mi inclusiv nr de tel( pentru whatts app -foto de la fata locului). Pot aduce chiar dimensiuni mari , de ex.arborade( catarge ,ghiuri, vele, manevre fixe,etc) sau chestiuni grele/ voluminoase( ex.ancore, baloane acostare,etc). Voi dispunde in plus de masina unui prieten care o cumpara acum de acolo, o duba carosata cu extravolum de 3,5 t). Si e pacat sa vina omu' gol de acolo ;). Macar sa-l ,,imbracam'' cu ceva ca e frig afara :) ca la carlig gasesc eu sa ii pun ceva sa ii iasa ochii pana acasa  :o Pana in data plecarii poate se face o lista si apoi vedem ce gasim la fata locului.
Stima tuturor.
p.s. Cateva foto din aseste depozite...Ultima chiar dureroasa.

Am o lista lunga. Ne intalnim la opt beri si notam. Colac, veste, baloane de acostare, WC, vin, apa minerala...
Ne vedem dupa Craciun.

kir_gutzakis

Am ceva de adus din Germania, sa vedem cum cuplam cu drumul tau.Gonflabila si un outboard.Mai bun. Tot mai bun.Cel mai bun.
"Cea mai buna barca e cea pe care o ai sau daca inca nu ai una, cea pe care ti-o poti permite azi; nu pierde timp asteptand sa-ti poti lua barca visurilor. Ia-ti o barca si pleaca azi. O barca de 8 m azi e mai buna decat una de 20 peste 5 ani."-Romeo zis Skipper

Haiduc

Baieti unde sunt astea opt beri? As veni si eu a noua tot pt ceva veste colac si baloane

Dbr

Da Oameni Buni! Ne vedem la o vorba pana in anul nou.
Deocamdata vad ca traseul meu se alambicheaza din ce in ce mai tare. Ala pleaca din NL pana ,,colo sha peste deal'' in Franta ,urmand sa treaca pe la Renata prin Belgia, sa vedem cum ii luam barca de acolo, grecul ma trimite in Germania pe cine stie ce zona de nord( parca vad ca el gaseste numai din astea prin colturi de harta), Raul bananaie prin Italia din primele zile ale anului, s.a.m.d. Asa ca voi fi ....peste tot. Ca doar volanul e rotund nu ;)
Sa ne intalnim totusi si sa vorbim clar  nu sa ,,vorbim'' ca intotdeauna ca vad ca Haiduc deja pluseaza la bere si Razvan ii da de acum cu vinul si cu apa minerala. :D. Bem dupa ce stabilim ce avem de adus, ca altfel iese un talmes balmes de nu ne mai intelegem om cu persoana :)

Haiduc

Salut @Dbr buna ziua ai dat si belea ai capatat cum se spune.
Da corect ai dreptate sa ne intalnim undeva si sa le punem pe tapet sa vedem ce si cum...
Zi o vorba si poate ne vedem cu totii
Numai de bine

radu andritoiu

Salut,
Vad ca exista multa bunavointa si indraznesc ca si eu am nevoie de; o pompa de santina automata, un filtru de benzina cu decantor ptr un suzu efi de 30cp, ancora, baloane, un scaun plus picior, bimini.multumim
Ps: Haide mai haiducule si acum de sarbatori doar o bere, putin , foarte putin. Si aia fara alcool
so, keep floating for pleasure

renata

Citat din: Dbr din Decembrie 25, 2016, 09:28:54 AM
Da Oameni Buni! Ne vedem la o vorba pana in anul noud.
Deocamdata vad ca traseul meu se alambicheaza din ce in ce mai tare. Ala pleaca din NL pana ,,colo sha peste deal'' in Franta ,urmand sa treaca pe la Renata prin Belgia, sa vedem cum ii luam barca de acolo, grecul ma trimite in Germania pe cine stie ce zona de nord( parca vad ca el gaseste numai din astea prin colturi de harta), Raul bananaie prin Italia din primele zile ale anului, s.a.m.d. Asa ca voi fi ....peste tot. Ca doar volanul e rotund nu ;)
Sa ne intalnim totusi si sa vorbim clar  nu sa ,,vorbim'' ca intotdeauna ca vad ca Haiduc deja pluseaza la bere si Razvan ii da de acum cu vinul si cu apa minerala. :D. Bem dupa ce stabilim ce avem de adus, ca altfel iese un talmes balmes de nu ne mai intelegem om cu persoana :)
Salutari si La Multi Ani tuturor! Bogdan asa cum am povestit nu e nici o graba cu transportul pentru mine ,chear daca nu poate fi realizat acum ,am placerea sa ma vizitati  sa stam la un gratar si sa povestim de ale noastre

Dbr

@ renata - daca stiu ca ajung sigur la tine vin si cu sarmalele la pachet. Asta ca sa sarbatorim al doilea Craciun. Asta daca nu m-i le gasesc olandezii mei ca sunt innebuniti dupa ele. ;)
@Radu Andritoiu- imi trebuie multe detalii referitoare la cele scrise:
- pompa santina ( debit, noua sau sh, eventual marca,etc)
- f.benzina( foto sau link)
- ancora( greutate, tip, cu linie /lant /lungime,etc)
- scaun( model,tip...)
- baloane( lungime/diametru/culoare)
- bimini( dimensiuni/culoare,etc)
Rog detaliile pe mesaj privat cat mai complete cu link-uri, eventual foto, etc deoarece acestea ma pot orienta cat mai bine la fata locului referitor la ceea ce aveti nevoie cat mai exact.

renata

Citat din: Dbr din Decembrie 26, 2016, 12:22:40 PM
@ renata - daca stiu ca ajung sigur la tine vin si cu sarmalele la pachet. Asta ca sa sarbatorim al doilea Craciun. Asta daca nu m-i le gasesc olandezii mei ca sunt innebuniti dupa ele. ;)
@Radu Andritoiu- imi trebuie multe detalii referitoare la cele scrise:
- pompa santina ( debit, noua sau sh, eventual marca,etc)
- f.benzina( foto sau link)
- ancora( greutate, tip, cu linie /lant /lungime,etc)
- scaun( model,tip...)
- baloane( lungime/diametru/culoare)
- bimini( dimensiuni/culoare,etc)
Rog detaliile pe mesaj privat cat mai complete cu link-uri, eventual foto, etc deoarece acestea ma pot orienta cat mai bine la fata locului referitor la ceea ce aveti nevoie cat mai exact.
Sa ne vedem cu bine

Vali

Citat din: radu andritoiu din Decembrie 25, 2016, 10:02:50 AM
Salut,
Vad ca exista multa bunavointa si indraznesc ca si eu am nevoie de; o pompa de santina automata, un filtru de benzina cu decantor ptr un suzu efi de 30cp, ancora, baloane, un scaun plus picior, bimini.multumim

Cred ca iesi mai bine daca le iei de aici din tara, noi noute, decat sa-l pui pe Bogdan sa le care din tari straine. Eu cred ca Bogdan s-a referit la accesorii de veliere, cvasi-imposibil de gasit la noi, pe cand ce ai tu nevoie gasesti la orice magazin din tara, la preturi bune. Daca ai nevoie, iti trimit detaliile unde gasesti cele mai ieftine dar si calitative produse din lista ta.

Sa nu intelegi ca vreau cumva sa ma bag in combinatia voastra, dar din experienta mea, dupa cum spuneam iesi mai bine daca le iei de aici, plus ca in caz de probleme te duci la ei si ti le schimba etc.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

radu andritoiu

peb5

Citat din: radu andritoiu din Decembrie 27, 2016, 09:38:34 AM
Salut,
Orice info imi este utila
Obtiuni (fara a face reclama; daca se considera reclama vor fi sterse):
- pompa santina: http://motoarebarci.ro/pompa-de-santina-automata.html
- filtru decantor: http://motoarebarci.ro/filtru-combustibil-cu-separator.html
- ancora: http://www.probarca.ro/anunt/82116/107/1/107/Vand-Ancore-.htm
- baloane: http://www.probarca.ro/anunt/82113/107/1/107/Vand-Baloane-de-acostare-.htm
- scaun: am vazut la targul de anul trecut pe la unii din Giurgiu
- biminitop: eu am cumparat teava de inox 22mmx1mm L=6m din Orient si voi vedea la primavara cum o dreg
http://www.orienthyperconstruct.ro/?ro_tevi-din-inox,46

radu andritoiu

multumesc ptr ajutor
rog sa nu fie sterse pana apuc sa arunc un ochi peste elre

Dbr

Salutare. Sunt prin Olanda si vizitez prăvălii cu de toate . Este visul oricărui barcagiu sa vada asa ceva in fata ochilor. Daca va mai aduceti aminte ca aventi nevoie de ceva ne auzim pe tel app sau mp... Stima tuturor.
L.e e un frig aici de mi-au inghetat ,, merele "  de la catarge :)