Braconajul , sport national .....

Creat de modi, Martie 21, 2014, 07:43:30 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

modi

Degradant . Umilitor . Josnic ......
Toate astea exact sub ochii politiei .

Masacru pescaresc pe baraj la Dridu( langa Urziceni)

bradutzu

eu nu mai spun nimic ca ma enervez si va trebui sa ma ban-eze Vali!
Sa auzim numai de bine!

bica77

mi s-a umplut sufletul de bucurie cand am auzit minunatiile astea, la mai multe fratilor ,eu zic ca usor usor se strica treaba cu braconajul, sa dea Domnul http://www.replicaonline.ro/politisti-de-la-garda-de-coasta-asociati-cu-braconierii-si-hotii-iata-cum-actionau-pe-dunare-si-cum-imparteau-prada-163378/

modi

Daca-mi poate careva explica cum au ajuns in CENTRUL BUCURESTIULUI vidre si vulpi ( si etc ) ..... eu renunt cu desavarsire la mai comenta vreodata pe genul asta de subiecte !

O perla naturala in continua dezabatere tembeloid-patetica din partea oficialitatilor : https://ro.stiri.yahoo.com/delta-v%C4%83c%C4%83re%C5%9Fti--avizat%C4%83-administrativ-de-consilierii-generali-ai-capitalei-080549863.html

Evident , 99 % stim care-i va fi soarta oazei de salbatic ......
Dar deja asistam impasibili la braconajul "grupa mare'' desfasurat in zona respectiva .........

..... Pacat dragii mei . Pacat . Pacat de cat ne batem joc de minunata natura care , saraca , inca se mai straduie sa-si intre in drepturi .......

solpet

Citat din: modi din Aprilie 27, 2014, 02:44:37 PM
Daca-mi poate careva explica cum au ajuns in CENTRUL BUCURESTIULUI vidre si vulpi

Vulpea rosie (Vulpes vulpes) este extrem de adaptabila, cu conditia sa-si gaseasca hrana accepta si "mediul semiurban".
La Berlin  - existand inca relativ multe spatii verzi pot fi zarite chiar frecvent prin parcari.
S-au adaptat chiar si la circulatie, nu se tem, dar se feresc de masini (la fel ca maidanezii Bucurestiului).
________
La vidre este mai greu de dedus originea,
dar este posibil sa fii scapat din vreo crescatorie de nutrii si vidre ale unui gospodar local...

Aici in sudul Austriei vecinii mei au doua iazuri, unul mic pt puiet si unul ceva mai mare, la liziera unei paduri.

Acum 2 ani iazul cel mare a fost vizitat de 1-2 vidre, scapate de la o crescatorie aflata la cca. 8 km
(judecand dupa urme erau doi).
S-au perindat probabil urmand firul apei.

In urma ospatului  inbelsugat raminea pe dig  doar capul pestilor si solzii.
Iazul a fost populat cu  crapi de 3-5 ani  si cativa amuri.
Pana la urma o capcana, veche de vreo 100 de ani a fost "solutia salvatoare", insa doar o singura vidra a fost capturata
la cca 3 saptamini dupa ce a inceput sa se autoserveasca din iaz.

In linkul  de mai jos poate fi accesata o harta cu raspindirea locala a vidrelor (in Styria)
http://www.verwaltung.steiermark.at/cms/ziel/97995741/DE/
Specia fiind strict protejata exista "recensaminte" periodice, profesional efectuate.

Mie imi plac foarte mult vidrele, si ma bucur ca populatia este in refacere si in zona Razelmului.
Sunt animale inteligente si jucause.