Comanda clonc Ebro 2

Creat de tiganusmc, Aprilie 28, 2014, 07:57:42 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tiganusmc

Mai baieti ,putem face o comanda centralizata .
Cine se mai baga ?

1.Eu
2.Bradutu
3.SopValentin
4.Bogdan (prietenul meu )

Din cate stiu este 29 EUR bucata iar transportul 6.5 EUR pe care il vom imparti la 4 .
Revin maine cu mai multe detalii ref. la data plasarii comenzii si cum vom proceda .
Fishing cheaper than therapy

iulian_cioclin

Daca faceti comanda la Zoran de pe forumul lui, vreau si eu. Ma puneti la socoteala!

tiganusmc

Da ,de la Zoran.Daca ne strangem mai multi poate obtin si un discount .

Update lista :
1.Eu
2.Bradutu
3.SopValentin
4.Bogdan (prietenul meu )
5.Iulian Cioclin

Betto

Salut, desteptati-ma si pe mine ce sunt cloncurile astea Ebro 2, ce calitati are, cu ce se face deosebite ?. Dati-mi si mie un link, niste detalii informative, sau link-ul paginii de forum unde sa vorbit despre ele, va rog !

bradutzu

salut
te ocupi tu sa dai comanda ptr cloncuri?
sa ne dai detaliile sa iti trimitem banii sau safacem plata direct in contul lui Zoran(cum preferi)!
Sa auzim numai de bine!

tiganusmc

Salutare domnilor  ,

Pentru ca timpul nu-mi permite in aceasta perioada , voi lua legatura cu Zoran abia luni si vom stabili atunci cum procedam .Oricum imi doresc ca pana pe data de 12 mai sa ajunga comanda .

Multumesc pentru intelegere ,
Marius

Betto

"Zoran - ...tilo s-a departat de mult de cloncuri facute dintr-o bucata, deoarece au tija groasa si strabat greu apa.
Le face din 2 bucati si le lipeste cu lipici din mai multe componente."

... Aspecte care ar trebui sa dea de gandit.
Am studiat atat paginile cat si catalogul. "Reclama e sufletul comertului."
http://www.waller-holz.de/de/infos-zum-wallerholz/wallerhoelzer.html
http://forum-pescuit-la-somn.com/index.php?page=Thread&threadID=3&s=e95d118e5aa917520b7ccc3c8163cebdba13f920
Fir intins !

tiganusmc

Citat din: Betto din Mai 01, 2014, 01:05:29 AM
"Zoran - ...tilo s-a departat de mult de cloncuri facute dintr-o bucata, deoarece au tija groasa si strabat greu apa.
Le face din 2 bucati si le lipeste cu lipici din mai multe componente."

... Aspecte care ar trebui sa dea de gandit.
Am studiat atat paginile cat si catalogul. "Reclama e sufletul comertului."
http://www.waller-holz.de/de/infos-zum-wallerholz/wallerhoelzer.html
http://forum-pescuit-la-somn.com/index.php?page=Thread&threadID=3&s=e95d118e5aa917520b7ccc3c8163cebdba13f920
Fir intins !

Betto ,

Am dat anul trecut la clonc cu Ebro 2 si pot sa spun ca am fost incantat de el . Am un amic care numai cu asa ceva pescuieste si are rezultate foarte bune , plus ca merge foarte bine pe valuri in comparatie cu Hunor si Unicat .
N-am niciun interes sa fac reclama aiurea .

Marius

tiganusmc

Dragilor ,

Acum 5 minute am vorbit cu Zoran si avem urmatoarea problema :
Tilo , "saracul de el " , pleaca O LUNA pe Ebro si nu stie cate si daca mai are in stoc cloncuri Ebro 2 .Trebuie sa verifice ,
Ramane sa discute Zoran cu el si ma va suna in seara asta/maine dimineata sa-mi spuna. Asadar , revin cu detalii ASAP .

Sper sa avem noroc ;)

Marius

bradutzu

asteptam...........
saracul de tilo, in loc sa stea acasa sa faca cloncuri pentru noi el pleaca la pescuit!
cine sa ii mai inteleaga pe nemtii astia? ::)
Sa auzim numai de bine!

sopvalentin

tiganusmc

Salut ,

Revin cu putin intarziere , insa am  avut ceva probleme cu conectarea pe forum .

N-avem noroc . Stocul actual este de 2 buc Woodo .
Asadar , eu nu ma bag . Mai am de invatat pana sa ajung sa bat cu ciudatul Woodo . Ce-i drept , sunetul este demential , insa iti trebuie ceva experienta .
De asemenea , va anunt ca pretul unui clonc este 40 EUR si nu mai este valabila oferta de 29 EUR pt 4 cloncuri achitionate la o comanda .
Tinem legatura si poate comandam peste o luna cand se intoarce Tilo de la pescuit " obleti " :))

Marius

sopvalentin

Nici eu nu ma bag,prefer sa astepteptm cand se intoarece Tilo.

sopvalentin

Scuze am scris gresit,prefer sa mai asteptam.

tiganusmc