BARCA NOUA

Creat de Thor, Septembrie 20, 2014, 11:59:48 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Thor

Buna seara,

Gata! Scuze! Respectam "Regulamentul"!
,,Regulamentul Forumului Cap Compas:
10. Aveti datoria de a pastra discutiile on-topic. In caz de nevoie, puteti deschide alt topic."

L-AM DESCHIS:

Thor 
Re: Siguranta navigatiei
« Răspuns #8 : Septembrie 18, 2014, 10:38:34 pm »
Copy+Paste:    ,,Cum se naste o barca: Dimensiuni in gama barcilor de pe piata, adica un minim de 5 metri lungime pe 1,6 metri latime";  ,,Delta mea – septembrie2014: ...in atelier statea cuminte si draguta o barcuta de 4,30 m iesita din mainile braconierului si astepta, frumoasa,...";  ,,Siguranta navigatiei:  Barca era cea construita de Vali...".
Despre ce barca de 4,3 m. vorbim? Este un proiect nou? Ce am mai putea afla despre barca de 4,3 m.?

Mihaif99
« Răspuns #9 : Septembrie 18, 2014, 11:23:18 pm »
Mie mi sa parut mai lunga a lu' Vali. Poate ca era chestie subiectiva, dar barca parea mai mult catre 5 m. deacat 4.30m. Poate ne lamureste constructorul, ca sa nu mai sapam prin topicul acela mult prea stufos.   

Vali
« Răspuns #10 : Septembrie 19, 2014, 03:53:21 am »
Postarea e offtopic. Amanunte la momentul potrivit, pe topicul potrivit.
Am rugamintea sa pastram discutiile la subiect, conform punctului 10 din regulamentul forumului.

monica.lidia
Re: Cum se naste o barca
« Răspuns #264 : Septembrie 19, 2014, 11:09:24 am »
Buna ziua,
O sa dau eu un raspuns scurt, urmand sa primiti mai multe informatii de la impricinat:
este corect, noua barcuta are 4.3 m si este o versiune (pre)scurtata a celei iniatiale. A fost motorizata pentru aceasta iesire cu un motor de 2.5CP. La acest nivel de motorizare am mers numai in deplasament, iar in regimul de deplasament sectiunea de drum Mahmudia-Sfantu Gheorghe a fost realizata in cca 5h cu un consum total de 3 l combustibil. Ca sa nu credeti ca e vreo confuzie, consumul a fost de 3 l pe 50 km.
O zi frumoasa!

Vali
Re: Cum se naste o barca
« Răspuns #266 : Septembrie 19, 2014, 11:37:09 am »
Ii cer scuze lui Thor ca n-am raspuns pe topicul unde am fost intrebat, dar in urma ultimelor evenimente sunt hotarat sa respectam regulamentul "la sange".

Si acum ma intorc si zic: "Ce am mai putea afla despre barca de 4,3 m.?"

Vali

Salut Adrian, nu era nevoie de topic nou. Povestea deja a inceput sa fie postata la topicul "Cum se naste o barca". Imediat ce vor fi informatii interesante, vor fi puse pe acel topic..
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Thor