De la Giurgiu la Venetia - cartea

Creat de CrocodiluDiluDilu, August 06, 2014, 08:51:43 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

CrocodiluDiluDilu

Nu cred sa existe iubitor al apelor care sa nu fi auzit de Lucian Ionescu si temerara lui calatorie de la Giurgiu la Venetia. Cei ce i-am urmarit postarile pe FB, cunoastem o fata a acestei incercari. Vestea buna este ca Lucian a mai facut un efort si a reusit sa scrie cartea promisa, ce a intrat deja in tipografie si va fi disponibila in urmatoarele zile. Cu o prefata de dl. Ivan Patzaichin si o introducere de Chis Dorin, volumul are aproape patru sute de pagini de aventuri, peste cincizeci de fotografii color si, bineinteles, harta calatoriei!

Life in color!

CrocodiluDiluDilu

De pe pagina de FB a lui Lucian Ionescu: "Harta calatoriei De la Giurgiu la Venetia. Pe scurt, o aventura de peste patru mii de kilometri, in care timp de sapte luni am strabatut cinci mari, urmarind litoralul a noua tari. Aproape 500 km am vaslit pe Dunare, peste 270 km am tras caiacul dupa mine, pe uscat, ajungand in cel mai inalt punct la aproape 1000 m altitudine, iar restul am padelat pe mare. Am bagat vasla in apa de peste doua milioane de ori."

Life in color!

MBG

Haide o data si cu lansarea cartii!
Nu de alta dar este prea mare bucuria ca in ultima vreme avem ce carti sa cumparam si pe care sa le savuram.
LIfe is to short to stay on the dock!

CrocodiluDiluDilu

Saptamana viitoare cartea va fi disponibila pentru comenzi online. Va fi, bineinteles si o lansare, dar despre asta doar Lucian ne poate spune ce are in plan.
Life in color!

MBG

Ok,asteptam detalii atat despre carte cat si despre lansare.
Multumim pt informatii.

CrocodiluDiluDilu

Citat din: MBG din August 08, 2014, 10:51:55 AM
Ok,asteptam detalii atat despre carte cat si despre lansare.
Multumim pt informatii.

Cartea a iesit din tipografie si se afla la Bucuresti, la autorul ei. Se poate comanda online ( http://www.barcaholic.ro/de-la-giurgiu-la-venetia/ ) la pretul de 35 lei/buc. + eventualele taxe postale (aprox 12 lei), cu plata ramburs.
Life in color!

MBG

Citat din: CrocodiluDiluDilu din August 13, 2014, 08:50:03 AM
Cartea a iesit din tipografie si se afla la Bucuresti, la autorul ei. Se poate comanda online ( http://www.barcaholic.ro/de-la-giurgiu-la-venetia/ ) la pretul de 35 lei/buc. + eventualele taxe postale (aprox 12 lei), cu plata ramburs.

Multumim pt informatii Dorin.
Pt cei care suntem din Bucuresti nu exista cumva posibilitatea achizitionarii directe?
Adica fara sa mai fiu nevoit sa fac comanda si sa o ridic de la posta.
Nu este vorba de taxele postale insa este mult mai rapid daca ma duc eu sa o ridic direct decat sa astept sa fie trimisa prin posta,sa primesc avizul si apoi sa ridic cartea de la oficiul postal.

CrocodiluDiluDilu

Sigur, e mult mai bine sa-l contactati pe Lucian si sa va intalniti cu el pentru carte. Telefonul lui Lucian este: 0735322295
Life in color!

MBG

Multumiri pentru informatie Dorin.

P.S: Abia astept sa se intoarca Florio si restul gastii cu bine din vacanta pt a intra in posesia cartii tale. :)

CrocodiluDiluDilu

Citat din: MBG din August 13, 2014, 04:21:42 PM
Multumiri pentru informatie Dorin.

P.S: Abia astept sa se intoarca Florio si restul gastii cu bine din vacanta pt a intra in posesia cartii tale. :)

Multumesc pentru simpatie! Sper ca volumul sa fie la fel de placut pentru tine. Au inceput sa intre comenzi si pentru cartea lui Lucian, insotite si ele de aceleasi mesaje de simpatie si incurajare:

"Cu respect va salut Am urmarit toata expeditia pe care ați facut -o cu caiacul si ma bucur ca ați reusit sa terminati cartea,oricum o sa urmăresc si următoarele aventuri deoarece cu siguranță nu va veti opri aici."

"Abea astept s-o miros."

"De-abia aștept sa-ti citesc aventurile,  Lucian! :-)"
Life in color!

MBG

Pe mine unul nu face decat sa ma bucure faptul ca incepe sa isi (re)gaseasca locul intr-o lume din ce in ce mai grabirta si mai agitata(ca sa nu spun egoista) ,cartea de calatorie.

Cu cat mai multe astfel de carti si cu cat mai multa lume care sa le descopere, cine stie poate incepem sa ne indreptam si spre altceva decat fuga spre nicaieri.

CrocodiluDiluDilu

Citat din: MBG din August 14, 2014, 08:41:41 AM
Pe mine unul nu face decat sa ma bucure faptul ca incepe sa isi (re)gaseasca locul intr-o lume din ce in ce mai grabirta si mai agitata(ca sa nu spun egoista) ,cartea de calatorie.

Cu cat mai multe astfel de carti si cu cat mai multa lume care sa le descopere, cine stie poate incepem sa ne indreptam si spre altceva decat fuga spre nicaieri.

Eu sunt un fan al cartilor de calatorie. Cand eram copil am descoperit Colectia Delfin, din care am citit (si recitit la maturitate) foarte multe lucrari. In ultimii ani am realizat ca odata cu disparitia interdictiilor de a calatori in lume, românii au propriile lor calatorii si aventuri. Consider ca tinerii nostri merita sansa de a citi si a fi impresionati de povesti ale unor romani, ca de povestile altora (mai ales francezi) sunt pline rafturile (de fapt nu chiar asa pline pe cat am fi avut noi pofta). Asa s-a nascut Colectia Calator a editurii Arhip Art, a carei coordonator sunt si de pe aceasta pozitie pot sa va destainui cu satisfactie ca dupa "O cafă la Stambul" - http://www.proexpedition.org/carti/CafaStambul.htm si cartea lui Lucian, mai sunt in pregatire si alte lucrari nautice.
Life in color!

byteworks

Bravos Kirule, asta-i ca si cum am saliva numai gandindu-ne la mancare :D Tine-ne la curent cu aparitiile, eventual mai da-ne cate o pastiluta sa ne prindem foamea.

MBG

Citat din: CrocodiluDiluDilu din August 14, 2014, 09:11:53 AM

Eu sunt un fan al cartilor de calatorie. Cand eram copil am descoperit Colectia Delfin, din care am citit (si recitit la maturitate) foarte multe lucrari. In ultimii ani am realizat ca odata cu disparitia interdictiilor de a calatori in lume, românii au propriile lor calatorii si aventuri. Consider ca tinerii nostri merita sansa de a citi si a fi impresionati de povesti ale unor romani, ca de povestile altora (mai ales francezi) sunt pline rafturile (de fapt nu chiar asa pline pe cat am fi avut noi pofta). Asa s-a nascut Colectia Calator a editurii Arhip Art, a carei coordonator sunt si de pe aceasta pozitie pot sa va destainui cu satisfactie ca dupa "O cafă la Stambul" - http://www.proexpedition.org/carti/CafaStambul.htm si cartea lui Lucian, mai sunt in pregatire si alte lucrari nautice.

Intersant ceea ce spui tu aici.
Poate in felul acesta mai multa lume isi va gasi curajul de ainceape sa isi puna pe hartie gandurile/impresiile/aventurile din calatorii.

Si eu la randul meu am "devorat" tot ceea ce mi-a cazut in mana in materie de calatorii/aventura.
La un monent dat chiar am plecat intr-o aventura pe urmele lui Tom Sawyer,insa este drept ca nu cu pluta :)

MBG

Tocmai ce am avut onoarea sa cunosc cu Lucian si sa intru in posesia cartii.
Un om cu totul deosibit.
Pacat ca a fost si este faultat din toate partile.
In orice caz de apreciat ca poate beneficia de expunere pe forumuri.
Este fascinant sa stai de vorba cu Lucian si sa simiti cum iti transmite fiorul care il face sa isi umreze pasiunea indiferent de greutati.