intretinere si imbunatatiri peridoc

Creat de bbl81, Septembrie 09, 2014, 04:41:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Alex1958

Salut,
Ar trebui sa pui o poza cu partea din spate a peridocului de care vrei sa te prinzi.
Prinderea trebuie sa fie sigura ca sa nu pierzi panoul dar si usor de desfacut ca sa nu pierzi mult timp cu treaba asta.
Niste clape de clapar de schi ar merge!
Peridocul meu facut artizanal din teava rectangulara - asa l-am luat- are partea din spate care include partea electrica, detasabila. In felul asta se scurteaza ansamblul facilitand lansarea.
Partea detasabila -tot teava rectangulara -intra telescopic in corpul principal si se prindea in suruburi. Am gaurit profilul peridocului si am sudat niste piulite- cate 2 pe fiecare parte prin care am bagat fluturi. Imi ia acum 2 minute sa detasez sau sa atasez partea din spate -in 2 insi!

bbl81

salu dl Cristian,

bag dimineata si o poza cu peridocul. astazi nu mai apuc.
Citat din: cristiantutuianu din Mai 19, 2015, 08:41:21 AM
Bine ....asa???
Da o poza cu peridocul de ce nu ai postat?
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

bbl81

Citat din: Alex1958 din Mai 19, 2015, 08:42:32 AM

ai cumva cateva poze cu ansamblul spate?

multumesc.

Salut,
Ar trebui sa pui o poza cu partea din spate a peridocului de care vrei sa te prinzi.
Prinderea trebuie sa fie sigura ca sa nu pierzi panoul dar si usor de desfacut ca sa nu pierzi mult timp cu treaba asta.
Niste clape de clapar de schi ar merge!
Peridocul meu facut artizanal din teava rectangulara - asa l-am luat- are partea din spate care include partea electrica, detasabila. In felul asta se scurteaza ansamblul facilitand lansarea.
Partea detasabila -tot teava rectangulara -intra telescopic in corpul principal si se prindea in suruburi. Am gaurit profilul peridocului si am sudat niste piulite- cate 2 pe fiecare parte prin care am bagat fluturi. Imi ia acum 2 minute sa detasez sau sa atasez partea din spate -in 2 insi!

bbl81

revin cu 2 poze din partea spate a peridocului, si o poza cu teava pe care vreau sa o folosesc pentru fixarea placutei de semnalizare pe peridoc.

cristiantutuianu

Alex1958 are dreptate

Alex1958

Salut,
Dupa parerea mea nu poti prinde panoul pe ce ai acum. Panoul cu lumini ar trebuie sa fie la extremitatea spate a peridocului. Trebuie sa-i pui un prelungitor pe care sa prinzi panoul. Atentie ca nu trebuie sa iesi din gabaritul de pe cartea tehnica (daca dai peste un control RAR e belea!).
Daca schimbi pozitia rotilor pe partea exterioara poti folosi tevile rectangulare de culoare neagra ca sa bagi in ele prelungitorul de care fixezi panoul.
Pentru fixare merge solutia cu fluturi descrisa mai sus.
Bafta!

bbl81

ulise70@

nu ma lasati pe uscat,ma impiedec des!!!lasati=ma pe apa,sunt in elementul meu!!