sursa rasina

Creat de radu_t, Martie 01, 2015, 02:08:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

radu_t

Care ma poate indruma spre o sursa de rasina epoxidica sau poliesterica...nu o folosesc la barca ci pentru alte proiecte...ce am gasit eu era intre 35-50 ron litrul...
Multumesc!

Fritz

Polydis Bucuresti ...sau Rompolimer -Bucuresti . Daca iei pe firma si cantitate mare ..e bun Rompolimer.
Polydis vinde si la persoane fizice...si cantitati mici. ..chiar si expediaza prin curier.

renata

Salut Radu! rasina ipoxi sau poli se vinde la kg nu la litru si din cite stiu cu cit cumperi mai multa scade pretu per kg , acelasi lucru se intimpla cu fibra de sticla si tesatura stratimat si cum tot a venit primavara si toti ne dorim sa mai reparam cite ceva la barcute cred ca in situatia de a cumpara  1-2 kg pt reparatii sau mici modificari sunt mai multi membri pe care eu ii incurajez sa scrie pe acest topic sa se adune mai multi  sa se cumpere o cantitate de :50,80,100 kg si sa se inparta suma egala in functie de cite kg doreste fiecare. mie mi-a adus cineva de la timisoara 10 kg si sper sa-mi ajunga  ca momentan lucrez la doua barcute si eu locuesc in belgia , aici merge foarte greu cu polimerizarea ploua mult si se incalzeste vremea dupa 15 aprilie. spor la treaba!

radu_t

Dupa mult deranj duminica am gasit o sursa...baiatul raspunde la telefon nu pe forum...la ce am eu nevoie e mai mult decat suficient...dar pana nu incerc nu stiu nimic sigur...pretul este mai mult decat decent
O duminica faina va doresc!

http://www.motociclism.ro/forum/index.php?%2Ftopic%2F688015-kituri-reparatie-rasina-si-fibra-de-sticla%2F%3Fhl=rasina

NessyRO

Un alt distribuitor de rășini și țesături industriale cu site este și BEST TOOLS

http://btools.ro/shop/rasini_altropol/rasini-epoxidice

Parcă și prețurile ar fi ceva mai bune decât cele de la POLYDIS dar nu mă pot pronunța dat fiind faptul că distribuie produse ale altor producători.
Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. - A. Einstein