Barca mea TSUNAMI BOAT M.V.V.

Creat de modigliani, Octombrie 27, 2014, 07:44:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

modigliani

Asta este lucrarea  din vara  asta si  cu parere de rau nu am reusit sa o dau la  apa,dar am pus  cateva poze!

Nicolai

Frumoasa rau.
Sa te ajute Dumnezeu sa te si bucuri de ea.

republicii

modigliani

Fritz

Barca e frumoasa ca aspect ...vopsire , Arata bine. 
Dar la proba ,,pe apa" vei constata ca nici un motor nu are trim negativ ... :o :o :o .Ai facut oglinda cu inclinatia spre interiorul barcii adica are unghi mai mic de 90 de grade .  Barca va merge cu prova in sus ..si va draga cu pupa.
Alta greseala ar fi cele doua ,,stabilizatoare laterale ".  In viraje si mai ales viraje luate cu viteza ...barca te va arunca in afara.  La V-ul pe care l-ai facut e o carena de viteza...dar flotoarele alea doua strica tot.
Ti-am desenat pe poza ce ar trebui corectat.  ...Unghiul oglinzii si gurnele.  :)  La oglinda trebuie sa-i faci un unghi de 5-10 grade spre exterior ( linia albastra ..punctata).

Mihaif99

Citat din: Fritz din Octombrie 28, 2014, 09:43:34 AM
Barca e frumoasa ca aspect ...vopsire , Arata bine. 
Dar la proba ,,pe apa" vei constata ca nici un motor nu are trim negativ ... :o :o :o .Ai facut oglinda cu inclinatia spre interiorul barcii adica are unghi mai mic de 90 de grade .  Barca va merge cu prova in sus ..si va draga cu pupa.
Alta greseala ar fi cele doua ,,stabilizatoare laterale ".  In viraje si mai ales viraje luate cu viteza ...barca te va arunca in afara.  La V-ul pe care l-ai facut e o carena de viteza...dar flotoarele alea doua strica tot.
Ti-am desenat pe poza ce ar trebui corectat.  ...Unghiul oglinzii si gurnele.  :)  La oglinda trebuie sa-i faci un unghi de 5-10 grade spre exterior ( linia albastra ..punctata).

Problema pupa poate fi rezolvata relativ usor, montand motorul pe o placa set back custom care sa compenseze pentru oglinda.

modigliani

Da!!!sunt foarte sigur ca  sunt greseli de proiectare...eu ma  bazez foarte mult pe design si creez forma  dupa cum imi place desenul apoi scot osatura,cu pupa si acea inclinatie  se rezolva acolo am in lucru  un fel de batiu cu reglaj la unghi si inaltime  si am un motor de 115 hp un evinrude in principiu eu mi-am dorit sa  iasa o barca  de viteza iar cele 2 stabilizatoare pe  care le-am facut dupa  mintea  mea au sa  ajute la stabilitate  si viteza si cred ca si la glisare !dar o sa  vad!
Eu va  multumesc foarte mult si chiar va rog sa-mi mai spune-ti si mie  cate ceva despre problemele la care ma pot astepta,eu am lucrat in copilarie aero-navomodele pe la Casa Pionierilor si de meserie  sunt pictor....pasiunea este mare !!!!
VA MULTUMESC SI MAI  VREU PARERI SI CRITICI!!!!