Marea cea Mare

Creat de byteworks, August 06, 2014, 09:49:56 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

byteworks

Va semnalez o aparitie editoriala de exceptie care va incanta cu siguranta iubitorii Marii Mediterane.

Marea cea Mare
O istorie umană a Mediteranei

de David Abulafia

O carte densa in 808 pagini, relativ scumpa dar va asigur ca masura in cazul acesteia nu este banul. Puteti citi cateva pagini la legatura de mai sus, prezentarea cartii si o recenzie. Imi permit sa citez cateva randuri din carte, ca momeala:

CitatAceasta carte este mai degraba o istorie a Marii Mediterane decat o istorie a tinuturilor dimprejurul ei; mai exact, este o istorie a popoarelor care au strabatut marea si au locuit aproape de tarmurile ei in porturi si pe insule.

...

"Mediterana" mea este, in mod cert, insasi intinderea marii, tarmurile si insulele ei, mai ales cetatile-port care au constituit cele mai importante puncet de plecare si de sosire pentru cei care au traversat-o.

O carte perfecta pentru citit in vacanta, la mal de apa sau pe puntea unei barci!

pelicanul

Multumim pentru semnalare.

Linkul dat de tine nu functioneaza, cred ca sint ceva ghilimele in plus pe acolo. Am gasit-o aici: http://www.humanitas.ro/humanitas/marea-cea-mare :)

byteworks

Multumesc, am corectat legatura.