Trim tabs

Creat de Pateras, Decembrie 04, 2014, 10:13:17 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Pateras

va multumesc k imi promovati trim tabs-urile,garantez k isi fac treaba profesional!,barca am vandut-o,acum am de aluminiu,nu se compara cu nici o barca de fibra de pe piata sau home made!
Citat din: aditm din Noiembrie 29, 2014, 11:50:56 PM
   Buna , in legatura cu marginile, bordurile barcii v-as sfatui sa nu le faceti din acele profile metalice nici chiar umplute cu spuma, am incercat si eu varianta asta la o barca, e foarte rapid si usor de facut dar nu au rezistenta mai ales cu un singur strat de fibra, eu am facut cu 2 straturi de fibra si sa stiti ca atunci cand m-am proptit putin mai tare in ea a inceput sa trosneasca toata bordura, am dat totul jos si am refacut bordura din placaj de 5mm imbracat cu nu strat de fagure de fibra sau cum ii spune de 3mm si 2 straturi subtiri de fibra (poate va dati seama din poze) si nu mai am probleme doar ca e mai greu de facut si dureaza mai mult, in plus profilul metalic daca e umplut cu spuma si e inchis ermetic cu fibra e posibil ca dupa un an chiar sa rugineasca si sa se manance pe interior din cauza condensului care se face, lucru patit de mine la o alta lucrare, cat despre chile-le despre care spuneti, aveti doua imagini(daca la asa ceva va referiti) luate tot de pe la baietii de pe forum, un model usor de facut si nu neaparat cu telescoape parerea mea, eu am avut pe o barca adusa din germania facute din tabla de aluminiu de 3 mm prinse fix cu suruburi pe oglinda.
  Sper sa va fie de folos, spor la treaba, spor la bani

aditm

cineva e bun de dat o bere

Pateras

cum sa facem?,o bem impreuna?,ptr.tine k le promovezi,si ptr.mine k le-am facut...
Citat din: aditm din Decembrie 04, 2014, 10:32:23 PM
   cineva e bun de dat o bere

Ciby

Citat din: Pateras din Decembrie 04, 2014, 10:13:17 PM
va multumesc k imi promovati trim tabs-urile,garantez k isi fac treaba profesional!,barca am vandut-o,acum am de aluminiu,nu se compara cu nici o barca de fibra de pe piata sau home made!

De unde ai luat telescoapele si cat au costat?

Sosoktm

@panteras ....hai cu poze/filmulete cu barca noua, sunt curios cum se misca

Pateras

Citat din: Ciby din Decembrie 05, 2014, 07:51:39 AM
Citat din: Pateras din Decembrie 04, 2014, 10:13:17 PM

De unde ai luat telescoapele si cat au costat?Telescoapele le-am luat din Dragonul 8,Bucuresti,sant de scooter,si am dat 30 de lei pe bucata!

Pateras

Incerc sa pun ceva poze.

Pateras

Telescoapele le-am luat din Dragonul 8 Bucuresti de la un stand cu articole ptr.motociclete,sant ptr.scooter si au costat 60 de lei amandoua.

Vali

Am separat subiectul tab-urilor din topicul despre Laguna 480. Pe viitor va rog sa pastrati discutiile on-topic, conform punctului 10 din regulamentul forumului, pe care il gasiti aici: http://forum.capcompas.ro/index.php/topic,3.msg4.html#msg4
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bradutzu

pisica este si pescarita? sau doar ne da o idee despre capturile stapanului? ::)
Sa auzim numai de bine!

Alex1958

Salut,
Intrebare pentru Dl Pateras.
Trim-tab-urile prinse printr-un telescop de motoscuter n-ar trebui sa aiba si un arc care sa le tina in pozitia dorita?
Telescopele nu fac decat sa amortizeze miscarea oscilatorie a arcului. Fara arc ele se misca in sus si in jos, mai greu dar se misca.
La barca mea am niste Trim Tab-uri cu actuator electric- vezi foto1 (9860).
Din pacate miscarea lor este in jos -foto 2 (9863) -este pozitia extrema si nu ma ajuta prea mult asa ca merg cu ele 100% ridicate ca in foto 1.

Pateras

Ele nu sant telescoape,sant practic niste arcuri imbracate in plastic. 8)

Pateras

Capturi poti vedea pe facebook :Valentin Soare!
Citat din: bradutzu din Decembrie 05, 2014, 02:06:28 PM
pisica este si pescarita? sau doar ne da o idee despre capturile stapanului? ::)

Sosoktm

frumoasa barca, sa te poarte cu bine. Merita totusi o vopsea pe borduri, vad ca e curatat stratul vechi pana la metal. Exista si niste tratamente speciale pt aluminiu, formeaza un strat flexibil si foarte aderent, dar se gaseste doar in sua.
Ce pas are elica de pe mariner?

Mihaif99

Citat din: Sosoktm din Decembrie 12, 2014, 08:36:03 AM
.... Exista si niste tratamente speciale pt aluminiu, formeaza un strat flexibil si foarte aderent, dar se gaseste doar in sua.

Vre sa detaliezi un pic subiectul. Din experienta mea AL trebuie decapat si vopsit imediat. Ca amator, diy-er mai bine stai cu barca ne-vopsita.