Punct de plecare Mahmudia II ????

Creat de dany, Septembrie 05, 2014, 02:13:49 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Astept gasca sa ma ia.E ORA 1.58 .Plecam spre bratul  Sfantu gheorghe.Nu stiu deocamdata unde o sa ne campam si sa pescuim.....Am inceput ziua misto!!!!Dand drumul la calculator,am uitat cafeaua pe foc...naspa....ii las mamei o surpriza!!!!In jurul orei 7 dim. am sa sughit sigur!!!![asta cand se trezeste] :D.Care dintre voi,citeste mesajul si are nr. de telefon[0746246216-in caz ca nu-l ave-ti] ;) suna-ti si dati-mi vre-un pont.Se iau in calcul locurile de campare unde se poate ajunge exclusiv cu masina!!Poate am sa intru si pe forum,dar numai sa citesc postarile noi ,de pe tel.tov. meu.Ne'' revedem ''marti sau miercuri.SALUTARI!!!!

Intersect

Dany mai esti in balta,suna-ma sa ne vedem.Te sun dar ai telefonul inchis.
Born to fish,forced to work!!!

dany

Am ajuns acasa dupa cateva zile de ''mahmudism''[asa am ajuns sa le numesc dupa a doua iesire in zona cu pricina :D]Se pare ca locurile de pescuit de acum,unde cobori direct din masina si dai la peste sunt legate direct de Ploiesti  ;D.Unde te uitai,numai masini de PH si accente asisderea...baieti de baieti prahovenii!!!!....unii chiar pescari!!!!....ma rog....La una dintre taberele mai sus mentionate aveau angajati pesemene lautari,caci seara era program artistic cu muzica de petrecere pana tarziu in noapte,cu chiuituri ce concurau cu schelalaiturile sacalilor ce se auzeau din toate partile dar pe care nu i-am vazut din fericire caci am auzit ca pot fi sacaitori daca vor.Cu unii ne-am intalnit si am schimbat impresii,unii au vazut culoarea pestelui,altii nu,.....mai mult nu....Solutia castigatoare este ca partida de pescuit sa fie mai mare de 4 zile ,sa incepi cu momitul 1-2 zile,sa astepti pescuind platica,rosioara ,biban sau caras[din asta am prins unul singur],dupa care sa speri sa prinzi crap.Abia am gasit un loc de pescuit mai aerisit si asta nu pt.ca am avut noi noroc ci pt.ca cei care cunosteu zona fugeau de el datorita adancimii prea mari a apei si nu era locul ideal de crap.Cand am iesit cu o tigaie de barcuta de polietilena sa inadim locul,in urma sondarii,ne-am dat seama ca acolo crap nu o sa luam.....Am nadit totusi in prima seara cu 15-20kg. de graunte inmuiate plus ceva srot de floarea soarelui si am purces  la pescuit de platici.Pe un feder fin cu  plumb culisabil pe linia principala[20 gr] ,plus montura cu momitor lestat  culisabil si doua carlige unul jos si unul sus fata de momitor  si dai distractie.Platica ,de la 200gr in sus tragea in'' valuri''.Prideai 3-4 bucati....asteptai...prindeai 3-4,....   pauza  .....Spre ora 10 dimineata punea punct,dandu-ne prilejul sa mai facem ceva treburi cum ar fi adunatul lemnelor de foc pt. seara care v-a sa vina cu valuri de tantari care de care mai insistenti.Fumul de la focul inadusit cu iarba semi uscata ii tinea departe cat de cat dar si noi gaseam cam incomoda metoda caci ne-am afumat bine .Spiralele de fum antitantari au ars si ele,autanul era folosit deseori pt. a alunga sacaitoarele insecte.Asta-i delta,cu bune si rele.....Noi am ajuns vineri la pranz si pana sambata seara in afara de platica mai aveam 3 somotei,cand spre bucuria mea am dibuit LOCUL.Am dat de somotel de peste 800gr...URAAAA!!!!,cel mai mare de 2kg :)Aveam trasaturi una dupa alta ,multi eliberati,erau de neprimit in juvelnic,si astfel duminica pe la 9 dimineata am pus punct somotelului caci s-a taiat dintr-o data.Se pare ca am golit groapa cu pricina de ce era mai rasarit.Am prins in doi insi circa 30 kg numai la rama negra,rama de gunoi si coropisnita .Am pescuit si la carasel viu[aveam adus de acasa]si la broscuta.Am prins un salau de 800 la carasel,si-atat.Pestele s-a pastrat bine in juvelnic la apa adanca,l-am pus in lada frigorifica si am venit cu el proaspat acasa.Am vazut unii ca-l curatau si-l puneau la sare sau saramura,mie nu-mi place asa ,dar nu aveau incotro caci murise si se strica ..
Cu George am vorbit pana la urma[intersect]dar plecasem deja spre casa din pacate.
Am sa revin cu poze si alte detalii

ionpescarul

Dany ,pana la urma unde ai facut tabara?

dany

Salut,nea Ioane!Am trecut cu bacul la Mahmudia si am mers pana pe dunarea veche,facand dreapta in momentul cand am ajuns la vechiul obor de vite.Sunt ceva locuri de campare acolo,din pacate adancimile apei difera mult.Erau niste baieti din Ploiesti,care au pescuit pe apa de 2,5-3,5m ,stand mai in aval de noi cu 3-400m.Estimativ,cred ca erau in jur de 20 de locuri de tabara pe o distanta de 1km,caci in aval si amonte se afla padure deasa cu ceva locuri de o lanseta doua,dar te mancau de viu tantarii tot timpul zilei.Poate in octombrie-nov.se mai raresc,nu?
PS   Baietii astia ,au ajuns martea trecuta acolo si dupa nadire de 2 zile au avut primul crap.Au luat 8 pana luni ,restul platica si alte maruntaie caci au mai iesit cu barca pe langa stufuri.S-a mai luat unul in aval de mine duminica seara[un tip tot din ploiesti].Atat ce stiu eu!