Asistenta la cumparat motoare sau barci

Creat de ionitzady, Februarie 01, 2015, 03:49:18 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

AdrianZUZ

Multumesc mult de ajutor!
Daca pot sa ajut la randul meu in Bucuresti si imprejurimi, o fac cu placere!

Vali

Salut Adrian, am fost sa vad motorul, am ajuns chiar in urma lui Dragos (ziuamarinei). Am sa-ti scriu imediat un mesaj privat cu concluziile.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

ziuamarinei

Ai pozele pe mail, concluzia e ca nu merita.

ionitzady

ziuamarinei

Aproape ;), folosit ocazional doar la pescuit sportiv, acte indoielnice, inscriptii lipsa, elica f uzata.... etc.

kimi

Stimati colegi , astept eu doar chilipiruri , sau astea chiar sunt preturile reale ?
http://www.probarca.ro/anunt/63549/104/1/104/Vand-motor-SELVA-40-CP-.htm

P.S. Parca cineva de pe forum a dat un Selva din asta de 25 de cai cu 500 euro ?

AdrianZUZ

Citat din: ziuamarinei din Februarie 16, 2015, 03:19:18 PM
Aproape ;), folosit ocazional doar la pescuit sportiv, acte indoielnice, inscriptii lipsa, elica f uzata.... etc.

OK, am luat junghiul  ;D, a ajuns acum 1h in batatura, o sa-i iau o comresie si poate o proba in butoi.
Pe afara arata rau, dar altfel cred ca mai are viata mult si bine (sfoara nu este uzata, anodul nu este mancat, cablajul nu este copt ...), o sa revin cu poze si teste pe masura ce se mai incalzeste.
Multumesc inca o data ptr implicare!

kimi

Este cineva din zona Severin care ar putea arunca un ochi la un motor ?
N-as vrea sa bat vreo 1000 km degeaba .

Fritz

Ce vrei sa iei de la Severin ? Da-mi pe privat.

kimi

Ti-am dat PM . Esti din zona ?

EDIT : Scuze , cred ca era un tembel care posteaza anunturi aiurea . In jumatate de ora ambele anunturi au disparut .
Trebuia sa-mi dau seama din prima ca e ceva in neregula cu Mercury 20 CP , 2014 la 1600 euro .  ;D ;D

Fritz

avea un Mercury 10... unul 20 si inca unul de 4  pe alt nume ...silviu 77  care e un tzepar din Braila !!!

...http://www.probarca.ro/anunt/58937/104/1/104/Vand-motor-MERCURY-cizma-scurta-4-CP-.htm

kimi

Ce naiba casțigă ăștia dacă postează anunțuri aiurea???

aditm

Fritz

Ti-am trimis mesaj. 
Eu cred ca merg sambata la Borcea. As putea trece prin Calarasi.