Vexilar SP300 T-Box Smartphone Fish Finder with Portable Case, Black

Creat de ionpescarul, Mai 16, 2015, 10:55:15 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pava

Nu are specificatii prea detaliate pe partea de sonar , pun accent pe proiectia wireless pe smartfone . sunt 4 review-uri ,  putine pentru o concluzie !

ziuamarinei

Sistemul pare interesant la prima vedere dar sunt prea putine date tehnice. Ceva despre frecventele folosite , analog sau digital, deschiderea conului....
Un minus ar mai fi sistemul de prindere pe oglinda. Cupa nu o sa tina in veci nici la cea mai mica viteza si vei prinde sonda la elica, deci ori montezi sonda in barca (dar din ce am vazut in videoul de prezentare a barcii paiolul nu e orizontal si nici nu stii daca sonda transmite semnalul si receptioneaza ecoul prin placaj) sau trebuie manufacturat/cumparat un suport pentru sonda.
Ce faci cu telefonul sau tableta pe ploaie, ceata sau mai stiu eu ceva stropi de apa in timpul mersului? Cred ca trebuie un device waterproof.
Pe  vreme insorita pe ecranele de la tel sau tableta de abia vezi ceva.
O sa fie nevoie de ceva in barca sa incarci bateria de la telefon sau tableta cred ca de cel putin doua, trei ori pe zi.
Mai e necesar un suport pentru tel sau tableta dar unul bun sa nu vibreze.
In rest pare tentant sa-ti transformi androidul in ecran de sonar, dar parerea mea e sa iei ceva dedicat, un sonar.