vand barca cu motor

Creat de dany, Martie 21, 2015, 01:36:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Vand barca fibra cu lungimea de 2,6m;latime la cuplu maestru de 1,25;inaltime la prova 50cm,greutate de 52 kg.Barca este echipata cu motor de 4cp,2t,evinrude;linie de alimentare si rezervor de 12 l;furcheti si vasle,mocheta.PRET 3200LEI,NEG-tel0746246216.
Am facut poze si din pacate au rezolutie prea mare .Daca poate cineva sa transfere pozele din anuntul de pe probarca ,eu nu le am cu de astea :D.Voi mai pute-ti vedea poze din timpul constructiei din postarile mele,dar atunci barca nu era gata[anunt din probarca ''barca topcar-52kg'']

Marius de la bacau

PENTRU MAI MULTE INFORMATII SI POZE  DATI CLIC PE LINKUL ASTA   http://www.probarca.ro/anunt/64742/102/1/102/Vand-barca-barca-topcar-52kg-cu-motor-4-CP-.htm

dany

Colegul marius a vrut sa spuna'' informatii'',sper ;)[nu te supara man].Apropo, multumesc !
Se da si la schimb cu un motor de 15cp,2t in stare buna de functionare.Discutam amanunte la telefonul mai sus mentionat,eventual poze suplimentare pe mail  sau aici ''no problem''.Negociabil ca intre baieti ;)

felicimond

dany

Multumesc de gazduire.S-a vandut la mine in oras.Am scos-o azi la poarta si a plecat . :)