FILM: Slipaway (2017)

Creat de bobinuta, Octombrie 06, 2018, 10:04:48 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bobinuta

SLIPAWAY 2017

Desi filmul nu are in prim plan descrierea unui voiaj pe barca, totusi, un velier superb este implicat drept locuinta unei batrane, vaduva a unui ofiter de marina. A preferat sa-si vanda casa pentru a pastra ambarcatiunea, un superb ketch, ca amintire legata de raposatul sau sot.

Subiectul filmului este descris astfel pe HBO:

Citat din: HBO"Neglijată de familia ei, Fall, o văduvă cu intenții bune dar măsuri extreme, nu întâlnește prea multă lume în această lume înspăimântătoare. Când dă peste Adam, un tânăr muzician stradal, care își vinde keyboard-ul, îl cumpără de la el pretinzând că vrea să învețe să cânte la pian. Suspicios și prudent, Adam este de acord să o învețe și se trezește prizonier pe o barcă alături de o doamnă îndrăzneață. În timp, o adevărată prietenie se dezvoltă între două suflete diferite. Dar înainte că Adam să-și exploreze noua încredere în viață, trecutul lui criminal iese la suprafață și amenință să distrugă totul. Când familia lui Fall se implică, cei doi prieteni încearcă să se protejeze unul pe altul în timp ce lumilor lor se prăbușesc, lăsându-l pe Adam cu o promisiune neîmplinită față de Fall, o promisiune la fel de controversată pe cât este de umană."

Descriere IMDB aici .

Eu am apucat sa vad doar o foarte mica parte din film, dar mi s-a parut foarte bine lucrat.
Daca veti cauta pe net, este difuzat pe destule canale, sub denumirea "FALL SI ADAM (2017)" - respectiv pe HBO, Cinemax2, HBO GO, TV Acasa, etc.

Pentru ca e foarte recent aparut pe piata si nu foarte cunoscut, nu am gasit surse online, dar exista un torent de 388MB care poate fi preluat de aici . Subtitrare nu exista decat in lb. rusa, din pacate - si poate fi preluata din mai multe surse de pe net.
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube