Donez pentru Raid Romania

Creat de Dbr, Aprilie 01, 2015, 07:04:51 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Dbr

Va salut prieteni,
Vreau sa donez pentru asociatia Raid Romania doua caiace, unul in stare ireprosabila si altul care necesita reparatii. Le-am adus din NL tocmai pentru a fi si eu intru-un fel de folos oamenilor apelor.
Va salut cu respect si va doresc ape linistite !

Florio

Ce oameni si ce suflete aduna comunitatea asta!
Bravo Bogdan, chapeau! :)

ionitzady

eu ma simt onorat ca vorbesc la telefon cu omu asta , si nu m-ar deranja sa schimb statutul pe forum cu el  sigur il merita mai mult ca mine .

cristiantutuianu

Bogdan  jos palaria pentru gest.
Daca caiacul care necesita reparatii ar fi in Constanta il "bandajam" eu .
Tot respectul din partea mea.

Dbr

Salutare Oameni buni,
Ala care necesita reparatii e un ,,monstru'' de peste 5 m cu carma comandata dintr-un sistem ciudat. Este foarte usor,extrem de usor chiar, cu o forma ciudata. Olandeza de la care l-am luat mi-a spus ca se apucase barbat-su de el sa il faca dupa care a zacut vreo 5 ani sub un pom. Deci este plin de ,,muschi si licheni'' cu ceva crapaturi pe ici pe colo dar se poate face fara probleme. Am avut o surpriza cand l-am ridicat de jos sa ,,imi dau in dinti'' cu el de usor ce imi parea. Cred ca are maxim 5 kg greutate. Olandeza imi spunea ca barbat-su era in niste competitii de caiace si trag concluzia ca este ceva mai special ca forma/constructie. Ma gandeam ca il putem salva de la pieire.
Celalalt este in stare foarte buna, dar de vreo 4m lungime doar, cu toate complete, te dai direct pe apa cu el.
Multumesc prieteni pentru cuvintele frumoase si promit sa mai aduc si alte bazaconii nautice pe masura ce imi cad in mana. La astea nu m-am putut abtine sa nu le urc sus pe barele de la masina.
Stima tuturor.

acig

Felicitari pentru gest,bravo si nu uita sa ma cauti cand treci prin Constanta pentru o iesire pe mare,dupa cum am stabilit.
Ma ofer sa il sprijin material pe Cristi pentru reconditionare!!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

felicimond

Felicitari si din partea mea, Bogdan! In ce localitate e caiacul? Daca e in Bucuresti, ma ofer sa particip la reconditionarea lui; am ceva materiale, loc, iar daca nu avem pricepere, intrebam aici pe forum. Destinatia caiacului ramane batuta in cuie, asa cum ai decis.

mariusm piesenoi111

Dbr

Caiacele sunt in Bucuresti la mine in curte. Zilele urmatoare ma vad cu Capitanu sa stabilim cum facem. Deasemenea exista si probabilitatea sa il pot duce la Constanta pentru ca in jur de 15 Aprilie imi duc si barca in Delta si puteam sa ma abat putin pe la Cristi. Ne auzim la telefoane sa vedem cum facem.
Stima tuturor.

felicimond

E in regula; astept opinia lui Razvan. Oferta mea ramane valabila. daca aveti nevoie de ajutor pentru reabilitarea caiacului, va dau o mana de ajutor.

capitanu

Multumim pentru donatie in numele tuturor celor care ne sunt aproape.
Am vazut caiacele, este drept pe intuneric dar le-am vazut. Asteptam vremea sa ne lase sa lucram. Daca exista si ajutor cu atat mai bine. Avem posibilitatea de a ne initia si a ne distra pe Lacul Morii care este foarte aproape de barlogul asociatiei.

In ceea ce priveste caiacul cel lung este foarte bun pentru a stabili cine cumpara berea, sub forma de pariu cat poate candidatul sa stea in el fara sa se rastoarne, in secunde masurat, bineinteles. Este vorba de un caiac pentru competitie care necesita ceva abilitati pentru a putea fi folosit. De asemenea este bun pentru a ne antrena abilitatile de echilibru.

Va tinem la curent cu evolutia acestui proiect.

Dbr

Da,dar din pacate ala de carbon ne cam da cu virgula la reparatie. Acum realizez de ce nici olandezul nu a dat in branci sa il faca. Dar sunt sigur ca ii dam de capat pana la urma. Si Cristi si Felicimond cauta in prezent o solutie. Daca nu, data viitoare prin luna Mai, cand plec din nou in NL ii frec la cap pe toti ai mei de acolo pana vin cu banda de carbon si adezivul care trebuie. Mi-ar face placere ca in final sa aiba opera vie vopsita alb si sa scriem pe el ,,HELP !!!'' asa cum am vazut la niste olandezi zbanghii scris pe fundul caiacelor. Cand le-am vazut puse pe masina am ras cu lacrimi ! Asta ca tot vrea Capitanu sa facem concurs cu cine sta mai mult in el fara sa se rastoarne.  ;)
Stima tuturor.

Vali

Daca e vorba de crapaturi sau sparturi care necesita etansare, cred ca se poate interveni la interior cu o tesatura normala de fibra, de 80 sau 160 de exemplu, alaturi de niste epoxy obisnuit. Oricum nu cred ca se va intentiona folosirea caiacului in competitii, asa ca nu mai conteaza cateva zeci sau sute de grame in plus acolo.

Cristi si Dragos, daca e nevoie, trimiteti-mi va rog pe mail niste poze cu problemele, sa ma gandesc si eu ce se poate face.

Iar despre concursul de echilibru, cred ca va fi castigat de Aik, care imediat o sa-i puna 2 flotoare laterale, facandu-l trimaran, ca la TID 2010 :D.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

felicimond

Caiacul e inca la Bogdan si poze nu i-am facut ca il pazeau doi cerberi frati care vroiau sa stie ce gust am. Oricum, nu e vorba de cateva fisuri. Puntea pare desprinsa de coca, din loc in loc, pe tot conturul; e nevoie de o interventie majora. Poate pune Bogdan niste poze cu detalii.
Intre timp am dat de o sursa de fibra de carbon in sectorul 6.

Dbr

Azi il spal( ca e plin de muschi si licheni) :) :) si ii fac cateva foto cu detalii.
@Vali. Prin luna octombrie 2014 in Olanda am luat 3 barci si alte acareturi de la aceeasi persoana numai ca sa iau si un peridoc interesant ca si constructie.Pret gramada la toate ca sa pot lua peridocul in pret bun. Una am reusit sa o aduc acum la drumul asta in Martie dar au mai ramas doua acolo( prima si a doua foto). Stiu eu pe cineva care le poate repara ;)
In urmatoarele foto e barca pe care am adus-a acum. Trebuie sa le iau incet incet ...Oricum mi-am propus sa mut Olanda bucata cu bucata in Ro. De ani buni tot car de acolo dar parca nu se mai termina >:(
@ Felicimond . Da,intradevar, japlanii mei au in consemn tot ce este in curte. Si intotdeauna am avut 2 caini( unul al meu si unul al nevestei). Stiti, ca in vorba aia,,cum e cainele asa si stapanul''...care credeti ca e mai rau? ;)
Stima tuturor.