O barcuța pentru delta

Creat de ionpescarul, Aprilie 16, 2015, 08:08:21 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ionpescarul

La ultima iesire,O mica prajeala la botu calului
https://youtu.be/hfqjidd5UTk

ionpescarul

Alte mici reparati si peste 2 zile ,un maraton de 2 saptamani in delta dunari ,barca va sta nonstop pe apa ,sa vedem cum se va prezenta peste 2 saptamani?

ionpescarul

Am mai gasit niste vopsea albastra de criza 10ron litru(alchidrica) , prin garaj ,am mai manjito putin .Am scapat si de ploi ,un perete de la un cort de rulota ,joaca rolul de coviltir (pardon biminitop).Daca ma duc la fund in astea 2,3 saptamani cat stau in balta?pictoru(modi) e dă vină,daca la iarna ingheata apa in placaj si plezneste fibra ? tot el e de vina ,daca prind peste prea mult si nu pot sa il car? tot el e de vina.La momentul asta copaia e vopsita la exterior integral cu vopsea alchidrica 10ron/litru,,daca se cojeste ? tot el e de vina.Daca mă vedeti naufragiat pe undeva ? nu ma lasati acolo.

momaul

Salut.Daca mai dai cateva straturi de vopsea in loc sa zici hai barcuta nu ma lasa o sa zici hai vopsea nu ma lasa.

ionpescarul

Citat din: momaul din Iunie 11, 2015, 12:17:22 PM
Salut.Daca mai dai cateva straturi de vopsea in loc sa zici hai barcuta nu ma lasa o sa zici hai vopsea nu ma lasa.

E cu ghinion vopseaua asta,sa amanat plecarea cu o saptamana.

momaul

Salut.poate stie vopseaua ceva si saptamana viitoare e mai buna,se mai aseaza apele.

ionpescarul

Putin antrenament pe la Crisan ,azi si maine ,apoi mai vedem ,azi noapte pe Litcov nimic,am dat si o nada de apel ,a picat un clopotel in apa ,adincime mai mare de 1,5m ,se vedea lumina de la starlete ,canalele foarte limpezi ,la boabe de silicon ,tragea bibanul ,nu le refuza nici pe alea de porumb

ionpescarul

Gabytzu

ionpescarul

Pe ziua de ieri am pierdut startul ,cateva rateuri la crap m-au facut sa schimb monturile , seara m-am trezit cu 2 ciortani ,pe seara a intrat o moaca la 4 kg ,ne m-ai reglam si azi prin zona , apoi directia Chilia.pentru obraze subtiri ,tantari sunt deranjanti la ora lor de varf ,apoi dispar complet ,cel mai eficient e polocul ,restul de inventi ,spirale  sau alifi ,nu fac fata.

ionpescarul

Am avut un  somn odihnitor,in premiera va prezint a doua ancora ,patent personal ,masina de tocat nr.10 FLACARA

bbl81

desteapta ancora, face si carnati.  :)
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

ionpescarul

O zi speciala ,pana la ora asta ,doar o trasatura,hotomanu sta pe adinc ,am nadit 4 locuri si m-am tot rotit pe ele ,abia pe la pranz primul rateu ,am parasi zona ,am coborat mai la vale,nimic ,dupa ora 5 merg iar acolo ,trebuie sa iasa la apa de 4,5 m ,unde am nadit.

adygyb

sa traiesti nea Ioane! te urmaresc din "umbra" indeaproape atat pe forum cat si pe blogul personal...urmaresc cu interes expeditia matale...poti strecura in up-dateuri si locatia pe care pescuiesti?banuiesc ca esti pe undeva pe la mila 5 pe sulina...Vreme frumoasa si fire intinse iti doresc!

ionpescarul

Azi plec din pe Chilia ,aici merge slabut ,am pescuit zilele astea langa un prieten ,Calin Gavrilescu ,poate uni il cunoasteti ,MI-A DAT CLASA ,SUPER MESERIAS ,cand eu prindeam 5kg ,el prindea 20 kg ,dar are cateva atuuri majore,cunoaste bine zona si vine primavara in delta si mai pleaca la inceputul ierni ,cunoaste zona ca in palma .In barcuta asta dorm ca ala care se imbata seara si adoarme in fotoliu dar ma scol odihnit ,am o saltea pneumatica pun un  neopren pe ea si ma invelesc cu o patura,nu fac cort   ,grosul bagajelor e lasat la mal si eu cotrobai prin zona cu barca usoara ,in varianta asta ,bărcuta asta e super eficienta ,la consum ,cu toata fataiala prin zona ,nu consum mai mult de 1 litru pe zi din care un drum Crisan -mila 6.Cativa ciortanei de aseara,singuri prinsi ieri si o dimineata frumoasa.Mai stau putin si merg la o cafea la Crisan,plecarea catre Chilia e pe la pranz.Nu stiu cum sa zic ,uneori ma ia valul si vad doar partea rea a barci ,atunci ma gandesc ca ii trebuie un motor mai mare ,dar si cand ma deplasez in zona destul de repede  si costurile sunt nesemnificative ,am o mare relaxare.