nu reusesc sa dau cizma jos ,ramane axul blocat la motor .

Creat de nyk0009, Aprilie 20, 2015, 10:55:34 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nyk0009

am desfacut toate suruburile dar cizma nu se da jos ,axul ramane blocat in motor . de ce ????? e vorba de un yamaha 15cp in 2 timpi !  AJUTOOOOOOR VA ROG FRUMOS !!!

renata

Citat din: nyk0009 din Aprilie 20, 2015, 10:55:34 PM
am desfacut toate suruburile dar cizma nu se da jos ,axul ramane blocat in motor . de ce ????? e vorba de un yamaha 15cp in 2 timpi !  AJUTOOOOOOR VA ROG FRUMOS !!!

Salut! pe cizma ai un dop de cauciuc scoatel si slabeste lagarul de la tija de cuplu , cred ca aia tine

ionitzady

Am patit si eu la fel si mecanicul meu a batut cu , cutitul si ciocanul exact in linia de imbinare a cismei. A ramas ceva urme dar insesizabile , cisma se sudeaza pt ca mot nu a foast demontat demult si a functionat in apa sarata.

nyk0009

Nu e nici un dop pe cizma si de batut am batut de nu stiu ce sa-i mai fac . :'(

nyk0009

Daca mai are cineva vreo idee astept cu cea mai mare placere !

aditm

buna, ar trebui incercat sa o desface-ti du ce lasati motorul sa mearga, sa fie cald bine, daca e doar lipita cizma, e bine, cum spunea ionitzady cu ajutorul unui cutit batut tot roata in jurul cizmei, daca e intepenit axul in vibrochen e mai nasoala treaba, am patit si eu, trebuie distantata cizma cat permite jocul axului si atunci insistat bine de tot cu pene de lemn sau plastic din 4 puncte, batute penele cu simt, lasat sa stea o perioada si tot asa, e riscul sa ramana urme dar n-ai ce face, batut cu grija ca e posibilitatea sa se si sparga bucata din piciorul motorului, toata operatia ar fi bine facuta dupa ce e cald bine motorul, bafta

nyk0009

Am reusit cu multa bataie si multe pene . Abia si-a dat drumul dupa ce l-am uns bine cu wd40 si l-am lasat toata noaptea sa-si faca solutia efectul . Cred ca nu s-a umblat la el de ani buni si oricum apa sarată isi face treaba bine de tot . Va multumesc ptr ideile ce mi le-ati dat si nu pot decat sa va urez drum bun si fara probleme !!!

ionitzady

;D ;D ;D ;D  sa ne spui cum e  cand ajungi la corpul de pompa si mai jos la semering ??? ??? ??? ???

nyk0009

Toate bune fara nici o problema ,suruburile s-au desfacut ok am schimbat rotita de cauciuc am gresat putin cu un spray cu vaselina ,am curatat ff.bine tija si locasul ei din motor ,am pus vaselina buluc akolo si gata totul e ok . Am curatat si motorul complet am desfacut toate capacele de la pistoane ,esapament schimbat garnituri etc. Maine fac proba si revin cu rezultate .....