Postare poze cu FLICKR

Creat de drmarius, Februarie 02, 2017, 02:01:26 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

drmarius

PASUL 1: Intram pe www.flickr.com si ne facem un cont --> Click pe butonul SIGN UP din dr sus
Pasul 2: Urcam pozele in album :

Pasul 3: PE FORUM Click dr in campul de mesaj  si Paste  sau Ctrl + V . si o sa apara o linie lunga care face legatura cu poza
(inainte sa dam copy la cod avem posibilitatea sa selectam dimensiunea pentru afisare in forum ... 800 x  ... pare ok)

Sulina 11216 by DR M, on Flickr

Pasul 4: Dupa sa nu afiseze si legaturi suplimentare stergem din aceasta linie tot pana la [img] si tot dupa   [/img]

Inainte sa postam verificam cu optiunea Previzualizare cum o sa arate pe forum mesajul nostru.

sper sa fie util ...
Il rog pe Radu sa testeze pentru confirmare

Florio

E foarte util, se vede mai bine si nu incarcă forumul :) . Eu am folosit mereu cu succes Picassa, pana de curând când a fost inghițit de Google Photo. Care e util dar ca orice schimbare de platformă, enervează. In plus de asta, imaginile sunt mari si nu am vazut posibilitatea de a selecta dimensiune de afisare la exportare.
Mai fac o mențiune, că toate pozele din discuțiile tehnice, le incarc direct pe forum la o dimensiune mica ( tot pe la 800x600), pentru a fi sigur ca vor rămâne ca informație, pe Cap Compas. Link-urile pot dispărea după o vreme, cred că ați observat asta căutând în discuții mai vechi.

DoiNomazi

Se poate utiliza si Tumblr. Pozele noastre se incarca pe forum via Tumblr.

Si pozele care sunt postate ca link-uri de pe FB dispar chiar mai repede decat altele pentru ca se pare ca celor de la FB nu le place sa fie spatiu de depozitare pentru forumuri si bloguri... :)
Seasick & Grumpy va invita sa vizionati https://vimeo.com/showcase/2161320