Vand remorca REPO peridoc PEB 5017/07

Creat de REPO Trailers Trading, Mai 07, 2015, 11:57:09 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

REPO Trailers Trading

Dimensiunile și greutatea produsului

Lungime : 5000 mm
Latime : 1700 mm
Înălțime : 1050 mm
Greutate: 160KG
Sarcina utila: 590KG
Numar axe: 1

Peridocul PEB 5017/07 este specializat pentru transportul de ambarcatiuni, avand rotile in exteriorul platformei. Este o constructie modulabila, care poate transporta barci de diferite forme si dimensiuni prin sistemele speciale ce permit pozitionarea si aranjarea rolelor in functie de barca transportata.

Caracteristici peridoc:

•   Sasiul este din otel, complet zincat de calitate superioara
•   Osia nu este echipata cu sistem de franare, iar suspensia este pe bara de torsiune
•   Instalatia electrica conform normelor in vigoare, cu catadioptri laterali (4 buc), lampi spate pentru numar, ceata, pozitie.

Accesorii optionale:
•   roata de manevra
•   roata de rezerva
•   troliu manual 450kg
•   troliu manual 900kg

Pret: 4420 lei(TVA inclus)

Alte mentiuni:
•   Remorca va fi livrata cu carte de identitate, instructiuni de utilizare, certificat de conformitate si garantie
•   Modalitate de plata: 50% avans, restul la livrare
•   Termen de garantie: 24 de luni
•   Daca nu este in stoc termenul de livrare va fi de  1-3 saptamani
•   In cazul in care clientul doreste livrarea remorcii la o alta adresa decat cea a sediului REPO Trailers Trading, dupa achitarea avansului se vor stabili detaliile despre durata si costurile livrarii remorcii la adresa respectiva

Avantajele utilizarii unei remorci:

•   costuri reduse cu personalul - un sofer doua transporturi;
•   eficienta in transport – nu consuma combustibil, ulei, antigel, alte consumabile;
•    taxe si impozite mici - maxim 50 ron/an;
•   costuri minime de intretinere - maxim 100 ron/an;
•   costuri ZERO  cu taxa de drum;
•   costuri minime cu asigurarea pentru raspunderea civila auto - 100 ron/an;

Adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr.309-317, vis-a-vis intrare PRAKTIKER Militari, in incinta VICTORIA SA.

teo pes

Sa inteleg ca modelul prezentat mai sus este fara dispozitiv de franare inertial si are masa maxima autorizata 750 kg ?!
Avand in vedere prevederile noilor reglementari rutiere putine autoturisme mai pot tracta acest model ,fabricati si peridocuri cu o masa maxima autorizata sub 750 kg ?
Viata i grea !!  Dar trece !!

REPO Trailers Trading

Da, la acest pret este fara sistem de franare.
Nu, fabricam doar de la 750 kg in sus.

byteworks

Scriu si aici:

Cam asa-i... Eu le-am cerut ajutorul sa detarez o remorca de-a lor si am fost tratat cu mare flit, ar fi trebuit sa bat vreo 1200 km pana la ei la fabrica si inapoi ca sa-mi schimbe placuta prinsa in 4 popnituri si sa-mi de o hartoaga!
Cat despre pedepsele pentru tractarea de remorci peste limita vehicolului dar in limita permisului vad ca sunt amenzi contraventionale de categoria IV (art. 102 lit. 24. nerespectarea regulilor privind remorcarea vehiculelor), 315-700 lei (??), fara penalizare cu puncte.

AdrianZUZ

•   Sasiul este din otel, complet zincat de calitate superioara

Intrebarea este daca sasiul este zincat integral dupa formare, sau este facut din profile zincate anterior?
Multumesc

REPO Trailers Trading

teo pes

Citat din: byteworks din Iunie 22, 2015, 02:22:24 PM
Scriu si aici:

Cam asa-i... Eu le-am cerut ajutorul sa detarez o remorca de-a lor si am fost tratat cu mare flit, ar fi trebuit sa bat vreo 1200 km pana la ei la fabrica si inapoi ca sa-mi schimbe placuta prinsa in 4 popnituri si sa-mi de o hartoaga!
Cat despre pedepsele pentru tractarea de remorci peste limita vehicolului dar in limita permisului vad ca sunt amenzi contraventionale de categoria IV (art. 102 lit. 24. nerespectarea regulilor privind remorcarea vehiculelor), 315-700 lei (??), fara penalizare cu puncte.
:P asta este cea mai indulgenta pt cine nu vrea sa aplice legea integral , normal se ajunge la dosar penal !
si la noi in tara instantele au inceput sa considere agatarea unei remorci ca transport de marfa !
Viata i grea !!  Dar trece !!

byteworks

Din cate am rascolit treaba asta (remorca ce depaseste capacitatea masinii) e contraventie, conform celor mentionate mai sus; cazul penal e legat de conducere fara permis de categorie corespunzatoare. Daca ai referinte precise as fi bucuros sa le cunosc!

x_petrolist

se poate inchira peridoc in Romania pentru 1-2 saptamini? barca nu depaseste 300Kg.

x_petrolist