Motor 2 timpi sau 4 timpi?

Creat de serbanj, Mai 08, 2015, 10:29:59 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

WBF

@Fritz

CitatUsing factory 'standard' engines where modifications are forbidden
Intreb pentru un prieten, la ce se refera "standard" si "modifications are forbidden" ?
Tot prietnul pentru care intreb zicea ca din punct de vedere strict mecanic pot fi "stock" restul e treaba baietilor alaora din tech staff.
Aia ce fac, dau polish la elice sau ceva?
Hai man, sa o lasam cum a cazut.

Fritz

@WBF ...citeste UIM racing rules aici.
http://www.uimpowerboating.com/
E federatia internationala ...nu e club de drogati care fac liniute si drifturi noaptea ...
La GT15 alearga copii de la 9 ani in sus. ..iar la GT30 de la 14 ani. Sponsorii si tot,,TECH STAFF"-ul cu care te bati in piept ... sunt TA-SU si MA-SA ... Daca mecanic NU Ai voie SA MODIFICI NIMIC !!! ce mai POTI MODIFICA ??? ? TURATIA E LIMITATA !!!
  Ce plm SOFT are un Mercury sau Tohatsu de 15 cai ...cu carburator ...si o aprindere electronica capsulata ??? ::). O aburim sa ne aflam in treaba.  Nu poti accepta realitatea MAN...
Hai s-o lasam draqu...Sunt motoare de serie ...fara nici o modificare . Elicea supracavitanta ...si atat.

https://www.youtube.com/watch?v=OrpPHLkDLE0      THE ENGINE MUST BE COMPLETELY STOCK ....MAN !!!

Deci uite un start la GT15.  Copiii in barci ...staf-ul tehnic ( ta-su sau ma-sa ) in spate ...iar motoarele sunt ...Tohatsu , Suzuky, Mercury ...Tohatsu... motoare de serie ...Copiii aia sunt viitorii piloti in cursele de barci...

WBF

@Fritz

De ce te superi ?
Despre ce drogati si liniute vorbim, acuma sincer...

Intrebam, la modul general. :)
Nu am cunostinte de GT nautic, si ca sa fiu sincer nu intra in sfera mea de interes imediat.

Stiu in schimb cu ce se manaca GT/rally/karting in domeniul auto. Chiar bine de tot.
Banuiam ca e aceeasi mancare de peste dar aparent NU.

Nu vrei sa stii cam ce inseamna karting de exemplu, chestie cu care ma coiesc acum cu fiul meu.
Nu intru in amanunte despre rally sau GT in auto..
Chill man