Coborare Giurgiu-Sfantu Gheorghe

Creat de bogdan1323, Iunie 18, 2015, 07:13:02 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bogdan1323

Marți pe 23 am hotărât sa facem o excursie pe Dunăre,si de unde eram doi ametiti cu doua barci,in câteva zile sau adunat 6 persoane cu 3 barci. Avem targhet sa ajungem sâmbăta la Tulcea , unde incarcam si ceva neveste si copii.
Dacă pe traseu vrea cineva sa ia legătura cu noi ,sa ne ajute cu informații despre puncte de alimentare , tel meu e 0786330304. Foarte bine ar fi dacă am găsi pe cineva din Brăila sa ne ajute cu o alimentare de benzina ca sa nu mai caram canistre. Pana acolo cred ca ajungem cu rezervoarele pline.

Va așteptăm pe apa.

silvian2009

Cam cata benzina estimezi ca va trebuie?
"Gandesc ca perfectiunea e urata. In lucrurile facute de oameni vreau sa vad semne, esecuri, dezordine, deformare".
Yohji Yamamoto

bogdan1323

Cam 100 de litri. De la Tulcea avem peco pe apa.

ionitzady

Bogdane , as vrea sa ajut , dar sunt de serv pana la 16:00  . Voi pe la ce ora tranzitati Braila ? Detaliati mai clar , poate construim o strategie . Am o canistra de 20 l  + un bidon de 20 . Poate reusim sa rezolvam.

bogdan1323

Îți multumesc anticipat. Suntem la program liber si nu ne am pus de acord încă cu programul. Va fi influentat si de vreme. O sa tinem legătura. Poate ne oprim la marina sa mâncam. Avem si noi rezervoarele mobile de 30. Dacă nu ne intersectam o sa încercăm cu un taxi.

bogdan1323

Știu ca sunt oftopic....dar știe cineva la câte ore sau ani se schimba distributia la un Mercury de 60?

Intersect

Born to fish,forced to work!!!

bogdan1323

ionitzady

deci Bogdane cel mai sigur fara ajutorul nimanui sfatul meu :

1 dupa ce treci de zona trecere BAC BRAILA -INSULA MARE  ajungi  la 2 MARINE una langa alta : una LA MADALIN  , si alta BAZA NAUTICA BRAILA .
2 dupa acostare urci vadul de 50 m si ai TAXI , benzinaria este la 500 m in linie DREAPTA de la dunare la benzinarie .

daca vrei mergi pe jos , daca ajungi dupa 15:50 ma suni la 0740122430 si te reped cu masina .

3 de mancat puteti manca la RAY care este un CLUB fain unde mananci bine , etc si care se afla la malul DUNARII  exact langa cele doua marine .

bogdan1323

Multumesc. Am sa te sun oricum când ajung. La club acolo am mâncat când am făcut urcarea de la Tulcea la Calarasi . Sper ca la vale sa nu mai trag așa de motor.

GionyGl

Frumoasa initiativa, daca mai e nevoie de ceva de prin Galati, stau la dispozitie dar din pacate tot dupa orele 16. Vreme frumoasa si drum bun!

bogdan1323

Iesirea a fost un succes. Vremea a fost minunata,la fel și țânțarii. Mulțumesc mult celor care au vrut sa ne ajute pe traseu dar am avut benzina în exces. Consumul a fost mult mai mic decât am previzionat și am ajuns la Galați cu jumătate de rezerva .
încerc sa pun ceva poze.

bogdan1323