Sondaj de opinie_Lac pentru barci

Creat de Raluca Matei, Februarie 04, 2016, 12:27:13 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Raluca Matei

Buna,

Numele meu este Raluca Matei, lucrez pentru  Mappers(un institut de cercetare de piata si marketing, http://mappers.ro/) si in prezent realizam un studiu cu privire barcile de lemn. Pentru acest studiu cautam 3 posesori de barca/barci de lemn. In cazul in care ambarcatiunea este din fibra dar are decoratiuni sau accesorii de lemn, este perfect. Ce trebuie sa faca fiecare persoana este: noi va trimitem un lac pentru barci, voi il aplicati, dupa care avem nevoie de feedback-uri voastre insotite si de poze. La sfarsitul acestui studiu fiecare persoana care a participat primeste 300 de lei in tichete cadou ca drept multumire pentru timpul acordat si feedback.

Nu incercam sa va vindem nimic, acesta este un studiu de piata si se adreseaza posesorilor de barci.

Pentru orice intrebare si/sau nelamurire, va rog, contactati-ma.

Mai jos gasiti datele de contact:
Raluca Matei 0729.752.719
raluca.matei@mappers.ro

lipan

Şi eu care am deschis topicul crezând că este vorba de un sondaj pentru a vedea care lac este mai bun să te dai cu barca, nu să dai pe barcă.
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

Florio

Nicu, topicul e bine denumit "Lac pentru barci" :) . Gandirea noastra nebuna face sa mergem cu gandul catre apa (si eu tot la un lac m-am gandit :) )

Raluca, in mod total dezinteresat de altceva decat materialul vostru, pun la dispozitie ambarcatiunea din imagine, in speranta ca lacul pe care il promovati este rezistent la ultraviolete (ca doar este pentru barci) :

pelicanul

Citat din: lipan din Februarie 04, 2016, 01:17:02 PM
Şi eu care am deschis topicul crezând că este vorba de un sondaj pentru a vedea care lac este mai bun să te dai cu barca, nu să dai pe barcă.
:) :) :) :) :)
"Lac sa fie, ca barci ... destule!"

cristiantutuianu

Cu respect dar..oare 300 lei acoperă manopera pentru a înlăturat lacul de pe barcă?
Eu unul sunt gata să folosesc lacul pe diferite tipuri de placaj și  lemn!  După care să le bag în teste UV,apă samd