Evinrude 40 cp

Creat de didu, August 28, 2015, 07:43:44 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

didu

buna ziua, dacă ma puteți ajuta cu sfaturi sau recomandări in legătura cu 2 INJECTOARE care îmi sunt bulite EVINRUDE

mariusm piesenoi111

Din ce am inteles de la dealerul Evinrude din Tulcea e cam 400 euro un injector nou.....cică e f ieftin....când au apărut era 1200euro bucata

BRP

Mai corect 360 eur+tva , la modele intre 2008-2012.
Dupa 2012 ceva mai scumpe.
Pentru motoarele mai vechi de 2006/2007 nu se mai fabrica,dar inca exista pe piata insa sunt mai scumpe.
Injectoarele difera functie de anul(anii sau generatia) de fabricatie !!!

didu

Nu cunoaște-ți posibilități de curățare samd

mustatza

http://www.boats.net/parts/search/BRP/EVINRUDE/2009/E40DTLSEC/FUEL%20INJECTOR/parts.html

expedierea cca 70dolari si ajunge in cca 21 zile -Bucuresti

daca ai pe cineva in state care sa te ajute ajunge in 14 zile si expedierea 42 dolari

BRP

Citat din: mustatza din August 30, 2015, 11:54:16 AM
http://www.boats.net/parts/search/BRP/EVINRUDE/2009/E40DTLSEC/FUEL%20INJECTOR/parts.html

expedierea cca 70dolari si ajunge in cca 21 zile -Bucuresti

daca ai pe cineva in state care sa te ajute ajunge in 14 zile si expedierea 42 dolari
Atentie mare cu cumparaturile de pe Boatsnet!!!.
Eu ultima data am platit din cauza expedierii lor aproape 300$ in plus,pentru ca nu mai vin cu posta obisnuita.Ale mele piese(pentru motoare japoneze) au venit prin DHL cu vamuire in Timisoara.
Cand veneau cu posta normala, mai rezolvai una alta ,acuma cu DHL rezolvi daca platesti.
In primul rand ai nevoie de un intermediar pentru ca piesele pentru Brp si pentru Mercury nu se trimit inafara USA, scrie clar pe site!!!!
La valoarea injectoarelor(+asigurare transport este obligatorie in transp internat),obligatoriu in USA sa declari ce contine pachetul(dupa 9/11) si se vede pe cutiile de ambalaj, transportul este  vreo 100$ plus ca mai nou vamuirea se face de transportator, deci mai adaugi 10% taxe vamale la valoarea de factura sau de catalog!!!!(e si mai mare) + 24 % tva la toata suma,mai pui ca garantie ioc si mai ca se merita cumparate din Romania.
Daca pachetul ia o tranta serioasa la manipulare poti sa uiti de ele injectoare,deci trebuie ambalate corect si declarata valoarea lor reala in caz de primejdie.
O solutie ar fi sa ti le cumpere cineva din USA si sa ti le aduca in bagajul de cala.

mustatza

Nu creez polemici dar doresc ca userii sa fie informati corect.

EU personal am comandat piese pt mercury,jhonson 2t/4t si suzi.
Toate comenzile au fost livrate prin USPS Express Mail International care la randul lor au lucrat cu posta romana.
Ca se plateste vama si tva pt suma de livrare la produsele din afara ue ...... asta este cu totul alta mancare de peste.
Euronautica care este reprezentant evinrude si mercury tot de pe acest site comanda piesele cerute de noi,numai ca pretul se transforma in euro din $ + 20%+tva + livrare + vama +tva-ul aferent livrarii.
Si toate astea pt o amarata de garantie de 6/12 luni?
90% din motoarele de barci din tara asta fac 50- 80ore/an si pierd garantia parcate.

Pt a scapa de aceste biruri apelez la bunavointa unor amici din state. ei comanda piesele si cand mi le trimit in ro scot din ambalaj facturile , in acest fel scap de vama,tva si alte biruri ponta si primesc coletul la oficiul postal de domiciliu.

Numai de bine si sa fim mai optimisti.

BRP

Citat din: mustatza din August 30, 2015, 05:00:02 PM
Nu creez polemici dar doresc ca userii sa fie informati corect.

EU personal am comandat piese pt mercury,jhonson 2t/4t si suzi.
Toate comenzile au fost livrate prin USPS Express Mail International care la randul lor au lucrat cu posta romana.
Ca se plateste vama si tva pt suma de livrare la produsele din afara ue ...... asta este cu totul alta mancare de peste.
Euronautica care este reprezentant evinrude si mercury tot de pe acest site comanda piesele cerute de noi,numai ca pretul se transforma in euro din $ + 20%+tva + livrare + vama +tva-ul aferent livrarii.
Si toate astea pt o amarata de garantie de 6/12 luni?
90% din motoarele de barci din tara asta fac 50- 80ore/an si pierd garantia parcate.

Pt a scapa de aceste biruri apelez la bunavointa unor amici din state. ei comanda piesele si cand mi le trimit in ro scot din ambalaj facturile , in acest fel scap de vama,tva si alte biruri ponta si primesc coletul la oficiul postal de domiciliu.

Numai de bine si sa fim mai optimisti.

Nici un fel de polemica.
Si eu in trecut faceam asa, dar de la 1 ian 2015 s-a schimbat. Uitate chiar sub poza de la injector ca scrie foarte clar ca nu trimit piese inafara US!!!!
Chiar si pe Ebay si Amazon la tot ce este produs nou ai deja taxele vamale incluse daca vin din US, asta in urma unui acord comercial intre US si UE.
Informatiile tale sunt corecte dar cu 8 luni in urma.
Poate ca nu ar strica totusi o incercare,in fond fiecare face cu banii lui ce vrea.
Astfel de injectoare se strica si in 2 ore de functionare cu o benzina proasta, cum la fel de bine pot functiona sute de ore fara probleme.
Fiecare decide pentru el,eu mi-am spus doar parerea mea.