Barbieritul cu briciul!

Creat de Intersect, Decembrie 04, 2015, 02:59:08 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Fritz

E clar ...Si tu ai timp in exces ! Asta e. Iti place briciul, foloseste-l sanatos ! :)

bradutzu

mult prea mult timp liber  ::)
Salutari si sa iti fie de bine!
Sa auzim numai de bine!

Rumpi

Momentan am mai multe optiuni
1. Dovo nou. Full hollow, 5/8, varf rotund, maner acetat e cam 80-90 euro
2. Ceva similar vechi de pe ebay sau din piata
3. Unul reconditionat de pe forumul nemtilor, gata de folosit.

Ma gandesc tot mai mult la varianta 3, ar fi cel mai bine pentru mine. Inca nu m-am hotarat sa scot banii.

ortodontul

Barbieritul cu briciul este o placere si nu se compara cu nimic! Nu as schimba cu nici un alt aparat si am incercat toate genurile.Am 8 briciuri cumparate de la un fost frizer,de foarte buna calitate,pe care le-am cumparat pe toate cu 250 lei,un pret modic,avand in vedere calitatea lor!Am invatat singur sa-l folosesc,mi-am facut cateva taieturi superficiale pana am invatat,acum ma fac si in raspar fara probleme.Folosesc un sapun cu multa glicerina care l-am descoperit la farmacia Catena de o calitate excelenta,inmoaie parul extraordinar si am a barba foarte tare. Este adevarat ca dureaza mai mult dar este un tabiet si o adevarata placere.

Intersect

Citat din: ortodontul din Octombrie 11, 2017, 11:18:55 AM
Barbieritul cu briciul este o placere si nu se compara cu nimic! Nu as schimba cu nici un alt aparat si am incercat toate genurile.Am 8 briciuri cumparate de la un fost frizer,de foarte buna calitate,pe care le-am cumparat pe toate cu 250 lei,un pret modic,avand in vedere calitatea lor!Am invatat singur sa-l folosesc,mi-am facut cateva taieturi superficiale pana am invatat,acum ma fac si in raspar fara probleme.Folosesc un sapun cu multa glicerina care l-am descoperit la farmacia Catena de o calitate excelenta,inmoaie parul extraordinar si am a barba foarte tare. Este adevarat ca dureaza mai mult dar este un tabiet si o adevarata placere.

Pai si poze cu briciurile? Am si eu cateva pe care le folosesc intens si altele care nu se preteaza barbi mele. Am sa atasez putin mai tarziu poze cu sapunurile pe care le folosesc si briciurile.
Am mai incercat (din cauza zborurilor dese unde prefer sa am numai bagaj de mana )si un Merkur Futur. Aparat impresionant ca forma si greutate dar din pacate nu ma inteleg cu el. Am cumparat acum mai multe tipuri de lame de la diferiti producatori ,Derby sa spun ca face fata mai cu stoicism dar mai incercam.
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

Si poze cu arsenalul din dotare. Lipsesc unele piese.Singurul productie recenta etse cel DOVO cu manerul curbat restul au intre 60-100 de ani vechime.

Pietrele sunt americane 2 dintre ele si o coticula japoneza granulatii intre 12000 si 14000.

Sapunurile sunt alese in functie de materialele folosite si spuma.

Born to fish,forced to work!!!