Recomandare barca pneumatica concediu Croatia

Creat de alesis28, Februarie 09, 2016, 07:51:39 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

draghia laurentiu

Salut,cam tarziu dar sunt in masura sa vin cu ceva sfaturi.
Daca e sa merg la subiect, recomandarea mea este ca ai nevoie de o gonflabila de 4.20 m care are balon de50 si in jur de 90 kg.Motorul electric nu este recomandat iar cel termic indicat este de 20-30 cp.
Cei care ti-au dat sfaturi in legatura cu provenienta de fabricatie (CHINA) ar trebui sa se informeze ca printre cele mai bune barci sunt facute acolo cu material "PVC 0.9,1 mm made South Coreea' si care sunt vandute sub branduri gen,
Allroundmarine si altele.
La sfarsit nu vreau sa te dezamagesc ,dar permisul categoria 'C' ( 6 mile de la coasta) este destul de greu de obtinut.

PS:ai nevoie de scoala de navigatie pt.succes garantat.

Cu respect,

mariusm piesenoi111

Citat din: Betto din Martie 10, 2016, 12:19:14 AM
Barcile pneumatice cu chila in "V" sunt net superioare celor fara chila, cu fundul plat. Grabner Hobby este o barca de dat
cu ea in piscine, cel mult pe lacuri linistite, ape cu adancimi mici. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar putea merge pe valuri pe mare cu motorul accelerat. Denumirea de "Hoby" spune totul. Pentru ceea ce face, pretul este scump chiar si pentru un austriac. Combinatia motor - barca trebuie sa fie in armonie. Forma dinamica a pneumaticelor este cunoscuta pentru  glisare ca fiind foarte buna chiar si pentru motorizari mici. Am 3 barci pneumatice, dintre care ultima un Mariner 430 profesionala, pe  care o folosesc de 3 ani. (Foarte asemanatoare cu aceasta: http://www.probarca.ro/anunt/76262/101/1/101/Vand-barca-hypalon-Mariner-350-.htm# )Am combinat-o cu un motor Suzuki df6, si merge f. frumos. Sincer, despre barca pneumatica a lui mariusm piesenoi111, nu sunt satisfacut de cum merge, la nici una din motorizari. In conceptia mea o barca pneumatica ar trebui sa mearga astfel: https://www.youtube.com/watch?v=oyBL3QhpBI8
Cred ca înainte de a ne lansa în a categorisi o barca drept barca de piscina ar trebui măcar sa atingem una în realitate și sa citim/vizionam cam tot ce e pe net despre ea. A propos de barca asta.....a ajuns și prin piscinele alea de lux.......alea cu iceberguri cu morse și ursi polari.
P.S.: nu mai am barca și îmi pare sincer rău că am vândut-o.

andreas

Daca doresti un motor usor ptr o gonflabila de 3-4 metrii, uita-te si dupa un Selva Naxos de 15 CP si 2T. 30 kg este foarte bine ptr o spinare nu f tanara. Problema e ca Selva nu are reprezentant aici, si trebuie sa te descurci cumva din Italia. Eu l-as lua nou

alesis28

Multumesc celor care si-au facut timp sa scrie. Sunt cu totul de acord cu mariussm piesenoi111