persoane care aduc barci pe comanda

Creat de malasorte, Mai 17, 2016, 12:30:48 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

malasorte

as dori sa cumpar o barca din Italia dar problema este ca nu am cum sa ajung!m-ar interesa un Angelo Molinari de 4.1m.daca este cineva care se ocupa cu asa ceva sau daca cunoasteti pe cineva,sunt interesat!multumesc

peb5

malasorte

multumesc dar pe cel din Gr nu vreau sa-l contactez.ma abtin

Fritz

Cel din Dolj ...nu e din Craiova. Are un baiat student la Craiova.
E din Calafat . El mi-a adus pilotina din Italia la comanda.  E parolist si corect.

mariusm piesenoi111

Off topic aproape sigur dar legat de băiatul din Craiova (fiul).
Au de vânzare barca asta http://olx.ro/i2/oferta/barca-cu-cabina-ilver-joy-ID5l0YU.html
Cum ar merge oare cu un ETEC de 30CP?
Sau......ar merge?

malasorte

aveti idee care este adaosul lui?pt ca as dori sa i indic eu barca pe care o doresc!

mario38

Citat din: malasorte din Mai 20, 2016, 09:17:42 PM
aveti idee care este adaosul lui?pt ca as dori sa i indic eu barca pe care o doresc!
sunt doua aspecte
A ...tu cumperi si el transporta ///// sau B ...cumpara el si daca nu iti place tie ramane cu barca in brate

malasorte

cred ca cel mai bine este sa-l contactez si sa vedem cum stau lucrurile!

malasorte

astazi am sunat la cel din Craiova si pretul de transport este 600 euro pt cei interesati!

Sosoktm

poate e de interes, avand in vedere subiectul discutat. De curand am fost in Italia pentru 2 barci (evident, de aluminiu :D ) pentru mine si pentru un prieten. Una din barci se afla la Monte Argentario (undeva la aprox 200 km nord de Roma) iar a doua la Verona. Deplasarea pe ruta bucuresti belgrad trieste-etc a totalizat 3800 km si a fost facuta cu o octavia 4x4 diesel+ peridoc usor. Costul combustibilului a fost de 200-230 euro iar costul taxelor de drum tot cam asa. In 2 soferi grabiti drumul pana in partea de nord a Italiei se poate face cu o singura noapte de cazare, pentru care fiecare bugeteaza cat vrea. Cred deci ca cei 600 euro sunt o propunere rezonabila pentru o barca mai grea, mai ales daca se mai negociaza.

dany

Daca esti in tema spune-mi te rog ce acte trebuie sa faci cu vanzatorul pt. barca ,eventual si motor ,plus peridoc,pt. ca sa poti veni in regula cu ea in tara si s-o poti inmatricula ,inscrie,s.am.d.Costurile sunt mari?Se legalizeaza acolo ceva acte la notari?.Ma refer la italia.Multumesc.
Parca s-a mai discutat asta dar poate au intervenit ceva schimbari intre timp?!