0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Salut ThorDa totul este facut de el si skeletul este facut din inox iti atasez o poza ca sa vezi inceputulToate bune
Salut @mickutu Barca ideala nu stiu cum o poti gasi....
Salut MariusDa este barca mea si este un River2 5,10x1,50 am facut inchiderea totala sau partiala depinde cum vrei sa mergi cu ea(totul se monteaza din barca fara prea mult efort in 10 minute este gata)dupa ce ani la rand am stat pe malul apei fara sa ma deranjeze nimeni, am zis ca e cazul sa trecem la alt nivel sa zicem asa din cauza celor care nu te mai lasa sa campezi ca stricam fauna vezi doamne sau sa ciuguleasca si ei ceva in cele trei-patru zile cat stam noi la o partida.Acum nu e voie campatul nicio problema nu se mai pot lua cu tine in brate voi sta in ancora si sper ca nu vor mai gasi altceva decat poate ca am barca murdara😃 Plus ca daca vrei sa faci un traseu mai lung nu mai stai sa cauti un loc bun pentru pus cortul a venit noaptea husezi tehnica si dimineata pleci mai departe asta ca sa nu mai vorbim cand esti doi si stai tot timpul cu grija cortului lasat pe mal ca atunci cand te intorci gasesti si maturat.Dar sa revenim la intrebarea ta am plecat de la un bimini si am ajuns la ce Se vede, husa este facuta la Corbeanca langa Bucuresti de Marian Dorobantu are si anunturi pe pro barca, tin sa spun a omul este scump darstie ce face jos palaria pentru el husa este putin zis țambal este beton.Eu sunt foarte mandru de ce a facut si multumit la maxim si nu vreau sa il perii dar asta e realitatea ansamblul a fost facut in doua saptamani cu barca dusa la el la atelier si materialul este tesilcover un matrial impermeabil cauciucat si elastic care are garantie tri ani dar avend in vedere ca eu ti barca in garaj nu o sa am problemeDaca te intereseaza iti trimit numarul lui si puteti vorbi daca te intereseaza dar omul este foarte solicitat Atasez cateva poze ca sa vezi despre ce e vorba