Barca fibra sticla

Creat de Haiduc, Martie 02, 2016, 12:48:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

tudy

Haiduc

Multumesc frumos la fel si tie Tudy

La cat mai multe iesiri

mikcutu

Citat din: Haiduc din Septembrie 20, 2016, 11:31:02 AM
Vorbeste cu VALI el este cel mai in masura sa iti spuna

i-am trimis un mesaj privat dar nu cred ca are timp de prostiile mele.
intre timp, poate sa imi spune altcineva cum pot deosebi un Lotus Convert de un Lotus Major, la prima vedere?

Merci,

Vali

Salut Ionut si scuze ca nu am apucat sa raspund pe privat. Am foarte multa treaba, si abia aseara am gasit timp de scris pe topicul de vacante.

Oricum, de obicei prefer sa raspund pe forum si mai putin pe privat in chestiuni de larg interes, precum si cea de fata.

Problema e ca nu mai sunt la curent cu tipurile de Lotus din prezent. Din ce am inteles, Dunarea Nautica - actual Corsar Nautic - nici nu mai fabrica Lotus si Nufar, ci direct Corsarul 630 cu bordaj in clin. Aceasta barca a inceput sa se raspandeasca prin Delta, dar din ce stiu cere exclusiv motoare mari.

Ramane deci ca unica alternativa pentru Lotus firma Convert (Dima si fiii) din Galati. Ar mai fi si Fibromarine Galati, dar barca din oferta lor se numeste altfel decat Lotus, nu-i stiu exact numele.

O barca destul de interesanta din aceasta gama mi s-a parut Golf-ul celor de la Bratesul Galati. Avem un coleg de forum care a cumparat asa ceva pentru institutia unde lucreaza, si nu are decat cuvinte de lauda.

Eu am studiat aceasta barca, fiind in relatii bune cu oamenii de acolo. E un fel de Laguna mai lunga, mai lata si mai inalta. Calitatea fabricatiei e buna, termenul de livrare acceptabil (ca peste tot), iar avantajul e ca se poate comanda la mai multe dimensiuni. Cred deci ca aceasta barca e o alternativa buna la Lotus, Lagune sau Nufar.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Haiduc

dan_rotaru

Da unde era Radu? Dupa poza, zici ca era trecut de cercul polar.

Haiduc

Eram pe Sfantu, ceva mai jos de ultima bucla, aproape de intrarea in ERenciuc, dimineata cu ceata, insa ce a urmat a doua zi a fost fantastic

drmarius

iulian_cioclin

Nervos... nervos tare Radu.
Despre barca... numai de bine. Din cate il vad eu, pe Radu, barca asta l-a cam umplut de satisfactii.

mikcutu

Citat din: Vali din Septembrie 23, 2016, 03:27:45 PM
...
Ramane deci ca unica alternativa pentru Lotus firma Convert (Dima si fiii) din Galati. Ar mai fi si Fibromarine Galati, dar barca din oferta lor se numeste altfel decat Lotus, nu-i stiu exact numele.
...

Salut Vali, merci mult pentru detalii. E destul de greu sa aleg in necunostinta de cauza.
Eu am ales Lotus de la "Dima si fiii" doar dupa feedback-ul altor utilizatori care au folosit mai multe barci.

Ca si o prima intrebare legata de modelul Lotus ar fi"cum deosebesc la prima vedere, Lotus Convert de Lotus Major".
Inteleg ca nu prea mai esti la curent cu aceste Lotus-uri, dar poate altcineva de poate lumina pe amandoi.

Merci oricum de interventie.

Mariuspopa69

Va salut si bine v.am gasit. Vreau sa.mi comand o barca River 510 de la seratim si rugamintea mea la voi este daca ma puteti ajuta cu un sfat, pareri despre aceasta barca. Nu vreau s.o cumpar apoi sa constat ca nu e stabila(se gadila), sau cine stie ce alte probleme. Orice sfat e bine venit. Va multumesc anticipat.

Vali

Salut si bun venit pe forum. Am mutat aici discutia despre River 510, fiindca initiatorul acestui topic este proprietar al unei asemenea barci, si poate oferi informatii "la prima mana". Postarile incep aici: https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,1901.msg33335.html#msg33335

Rugamintea e ca pe viitor sa dam o cautare inainte de a deschide topic nou, in conformitate cu punctul 9 din regulamentul forumului, regulament care se gaseste aici: https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,1434.msg24486.html#msg24486
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Mariuspopa69

Multumesc mult pentru ajutor si imi cer szuze.

Vali

Citat din: Mariuspopa69 din Octombrie 10, 2016, 10:46:31 AM
Multumesc mult pentru ajutor si imi cer szuze.

Nu-i problema, incercam si noi sa tinem informatiile structurate :).

Ce poti face pentru a-ti forma o parere e sa te dai cu barca. Poate Haiducu' are drum pe ape pe undeva, si te poti eventual "lipi" la o plimbare. Bineinteles daca Haiducu' e baiat bun (din ce stiu eu este).
Eu mai cunosc pe cineva din Galati care are aceeasi barca, si daca omul e de acord, va pun in legatura, eventual sa-ti dea ceva pareri la telefon (omul nu prea intra pe forum).

Edit: Am vorbit cu prietenul din Galati cu River 510, puteti lua oricand legatura. Da-mi te rog cand poti un mesaj privat, ca sa va pun in contact.

Haiduc

Salut @Mariuspopa69

ce anume te intereseaza despre River?eu abia am venit din balta sambata si nu cred ca mai ajung anul asta dar nu se stie ce se iveste.Una peste alta este o barca buna pentru nevoile mele dar ce anume vrei de la o barca tu??ca sa vedem daca iti satisface nevoia

Numai de bine tuturor(Merci Valica)