Etap 23

Creat de actzipild, Martie 18, 2016, 12:47:59 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

radu andritoiu

ce frumusete
sa va bucurati de ea

bluewave

vlad, in ro cred ca mai dureaza ceva timp pana sa avem acele facilitati "normale"
"No Whistling on Board"

Dbr

Salutare. Incerc cu greu sa scriu de pe telefonul puricos😃. Barca e ok. Poate naviga fara probleme asa cum este la cum se prezinta. E ok dpdv al manevrelor fixe si mobile, nu prezinta nici cele mai mici urme de osmoza, are antifouligul ok, nu are ,, barba" deloc, etc. Pridocul se tine fooooarte bine. M- a incurcat putin pescajul barcii care din cauza ca nu retracteaza derivorul complet au fost ceva pribleme la incarcare dar in final am dobandit-o. Sase ore a durat incarcarea , dezarmarea si pregatirea de drum. Dar cifrele nu ma sperie atunci cand e vorba de ,, ele". Important este sabfie totul in siguranta.
Vlad nu te supara ca nu avem ce au olandezii legat de marine si porturi. Sper sa apuc ziua cand voi vedea si la noi asa ceva. Cred ca noi suntem doar pionierii. Important este ca barcile noastre sunt poate cele care vor deschide calea catre altele si altele si apoi va fi altceva. Stima tuturor dragi prieteni si sa ne vedem cu bine pe ape.

Florio

Citat din: Dbr din Aprilie 01, 2016, 10:45:27 PM
Salutare. Incerc cu greu sa scriu de pe telefonul puricos😃. Barca e ok. Poate naviga fara probleme asa cum este la cum se prezinta. E ok dpdv al manevrelor fixe si mobile, nu prezinta nici cele mai mici urme de osmoza, are antifouligul ok, nu are ,, barba" deloc, etc. Pridocul se tine fooooarte bine. M- a incurcat putin pescajul barcii care din cauza ca nu retracteaza derivorul complet au fost ceva pribleme la incarcare dar in final am dobandit-o. Sase ore a durat incarcarea , dezarmarea si pregatirea de drum. Dar cifrele nu ma sperie atunci cand e vorba de ,, ele". Important este sabfie totul in siguranta.
Vlad nu te supara ca nu avem ce au olandezii legat de marine si porturi. Sper sa apuc ziua cand voi vedea si la noi asa ceva. Cred ca noi suntem doar pionierii. Important este ca barcile noastre sunt poate cele care vor deschide calea catre altele si altele si apoi va fi altceva. Stima tuturor dragi prieteni si sa ne vedem cu bine pe ape.

Baieti, la cate barci se aduna, trebuie sa mai luam ceva litoral si delta, din teritoriile stramosesti :) .
Ma bucur pentru voi si ma astept sa sarbatorim aici.
Cum se spune din vechime: "Petrecerea, muzica si dansul, in casa mirelui" :)

cosfru

Sau poate sa mai lasam chestia cu "eu imi apar saracia, si nevoile si neamul"...si sa anexam si ceva insule, mai la sud si mai la cald ? Oricum, chiar e imbucurator faptul ca tot mai multe veliere apar si in Romania.

Lasand gluma la o parte, barca e faina iar propietarul sa se bucure cat mai mult de ea.

George563

Felicitari pentru frumosul velier! Unde anume va pluti? Afara este cald si soare, dar apele le tot vad goale...

Poate vom reusi si ne vom aduna intr-o zi si noi cei cu barcutele noastre mici si cochete sa coloram  litoralul nostru!

pelicanul

@George

Ce barca e cea din avatarul tau? E acel Ypton? Si unde e facuta poza?

pelicanul

M-am repezit la barca lui George si am uitat sa-l felicit pe initiatorul topicului! :)
Intr-adevar, Etap 23 e o barca foarte buna si iti doresc cit mai multe iesiri pe ape cu ea! Sa-ti traiasca! :)

George563

Salut Pelican,  da e Ypton ul meu, este făcută la pinguinu în mamaia. Acum e în tomis și iese în fiecare weekend

Danillo

Salut, întâmplător eram la  Petre Clipa când ai făcut poza anul trecut în August , arata foarte bine!

Trimis de pe al meu D5803 folosind Tapatalk

actzipild

Salutare.

Cu ajutorul lui Bogdan (Dbr) a ajuns si Etap-ul in Bucuresti.
Azi il ducem la cazare pentru o luna, ca sa vad ce e de pregatit la ea pentru lansare.

Probabil la sfarsitul lunii, daca totul merge conform planului, va fi lansata la apa.

Cateva poze de pe drum urmeaza.

Florio

Citat din: actzipild din Aprilie 07, 2016, 09:57:55 AM
Salutare.

Cu ajutorul lui Bogdan (Dbr) a ajuns si Etap-ul in Bucuresti.
Azi il ducem la cazare pentru o luna, ca sa vad ce e de pregatit la ea pentru lansare.

Probabil la sfarsitul lunii, daca totul merge conform planului, va fi lansata la apa.

Cateva poze de pe drum urmeaza.

S-o sarbatorim la marginea apei, cu sampania de rigoare :) !

mariusm piesenoi111

Bravo...si bravo si pt Bogdan!

Bogdan ion

Felicitari, unde anume in Bucuresti?

actzipild

Pentru moment e in fata la Bogdan.
Urmeaza sa ii gasesc cazare :)