Aragaz multi-fuel Optimus Nova / Primus benzina profesional

Creat de cosfru, Aprilie 01, 2016, 01:12:14 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cosfru

PRIMUSUL S-A VANDUT! MULTUMESC DE GAZDUIRE.

Dragi colegi,

Asa cum spune si anuntul am de vanzare un aragaz portabil ( primus ) care functioneaza cu mai multe tipuri de combustibil - marca Optimus model Nova,  fabricat in Suedia.
Generatie de arzatoare profesionale care au venit cu pompa din aluminiu nu din plastic.Stare perfecta de functionare. Se livreaza complet cu husa, cheita si butelie de combustibil.
Este o scula profesionala dedicata tuturor acelora care fac expeditii in locuri salbatice dar nu numai.

Pretul este 420 RON ( unul nou costa 160 euro ).

Caracteristici :

Combustibil : kerosen, parafina, benzina, motorina sau alt combustibil specializat
Greutate: 420 grame/540 grame cu tot cu butelie
Putere: 2850 Watts/9700 BTU
Fierbere un litru apa : pana in 3.5 minute

Pentru orice detalii va stau la dispozitie. Ma puteti contacta aici sau pe email : costin_frunza2001 [at] yahoo.com sau telefon 0742854432

DoiNomazi

Nu stiu cine este vanzatorul si nu am nimic de castigat, sau pierdut din vanzarea lui, dar pot afirma fara retineri ca sunt excelente. Am renuntat la toate celelalte modele pentru un Optimus multi-fuel.
Seasick & Grumpy va invita sa vizionati https://vimeo.com/showcase/2161320

cosfru

@doinomazi, iti multumesc pentru apreciere. Sunt intradevar foarte bune, si cu o ingrijire corespunzatoare sculele acestea le poti lasa mostenire la copii. Primusul a fost testat de mine in tot ce a insemnat ture si ascensiuni montane ( vara/iarna) atat la noi in Carpati dar si in Alpi, Caucaz, Aladaglar ,Alpii Dinarici sau Rila.Nu m-a lasat balta niciodata.

Mentionez de pe acum , ca motivul vanzarii este acela ca am doua astfel de scule. Asadar de un primus vreau sa ma eliberez.

DoiNomazi

Ce-i drept, e drept. Pompa aia de aluminiu nu are rival.
Seasick & Grumpy va invita sa vizionati https://vimeo.com/showcase/2161320

Florio

Intr-adevar, primusul pare o piesa cazona, fara moarte.
Oare se gasesc subansamble sau garnituri ?

cosfru

Da Florio, se gasesc, char la OPTIMUS pe site-ul lor. Livreaza si in Romania.Ba mai mult, exista un distribuitor si in Romania, iar un set de piese de schimb ( garnituri,o-ringuri ..) e 125 RON.

Oricum, garniturile alea se duc foarte greu. Asa cum am spus-o , chiar sunt fara moarte cu o intretinere corecta.