frumusetea albastra

Creat de radu andritoiu, Aprilie 03, 2016, 09:23:27 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

radu andritoiu

... Pt ca nu degust vreo forma de cenzura, in semn de nemultumire am decis sa mi sterg postarile, cu mentiunea ca daca situatia nu se va schimba pe viitor sa renunt si la calitatea de membru. Forumul este al membrilor, fie ei mai noi sau mai vechi, mai stiutori ori mai dornici intr ale cunoasterii

acig

Sa o stapanesti sanatoas si fie sa ai numai bucurii si iesiri reusite!
Ce motorizare intentionezi sa ii faci ?
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

acig

Sper sa ne ti la curent cu rezultatele probei la apa cu ,,Frumusetea";  Despre acest model pana acum numai lucruri bune s-au scris.Vali se pare ca a realizat o mica capodopera a clasei respective pentru care simt nevoia sa il felicit si sa ii doresc sa continuie aceasta serie si cu alte modele ca ,,stofa" are destula!!!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

ionpescarul

pava

Suces , sa o stapanesti sanatos  ;D
Am trecut si eu prin momentele astea asta vara .

Fritz

Cum e ? Filmari ? Impresii ?? Ne-ai facut curiosi si ne-ai lasat asa !!!  :o

Vali

Baietii sunt pe apa chiar acum, cred ca putin mai tarziu vom afla primele impresii :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Fritz

cred ca sunt pe bere si au uitat de noi ... 8)

drmarius

Dupa ziua de ieri, pentru mine este barca perfecta pentru pescuit. 3 persoane 65 -70 - 100 kg, orinde stateam sau ne mutam, barca era lipita de apa.  Pentru 2 persoane la rapitor, dimensiunile sunt perfecte si pentru stationar cred ca este lafel .  In configuratia cu o bancheta centrala este loc sa intinzi un sezlong sau sa intinzi sacul de dormit pe un izopren. Pe langa evolutia foarte buna pe apa ce m-a impresionat ca nu trebuie deloc sa stai incordat unde cum si ce faci in barca. Te pui unde vrei, te misti cum vrei si nu-l deranjezi pe colegul de pescuit din mulinat.

Data viitoare o sa fugim pe Dunare la o plimbare si o sa revenim cu detalii.

Fritz

Merge frumos ! S-o stapanesti sanatos ! :)

mariusm piesenoi111

Bravo!Sa o stapaniti sanatosi!Nu prea am inteles partea cu barca lipita de apa. In sensul ca e foarte stabila sau ca nu gliseaza ;)
Sa inteleg ca gliseaza cu trei persoane cu motorul ala?

drmarius

Multumim! In sensul in care este foarte stabila pentru 2 3 pescari de rapitori care alerga dupa una sau alta prin barca.

O scurta filmare de pe mal:

https://youtu.be/elYQx4getQ0

dorely

Super barca, cat despre Vali ce sa mai comentam :) Sa te bucuri de ea

mariusm piesenoi111

Super manevrabila si stabila.Inca o data bravo Vali.
Cu cata incarcatura in barca gliseaza?
Cu alte cuvinte...care e limita de incarcatura dupa care nu mai gliseaza?

drmarius

Am mers cu  20 - 21 km/h pe GPS putin peste jumatate motorul turat si 3 persoane.