barca din fibra de sticla

Creat de Evghenos, Mai 04, 2016, 04:43:27 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Evghenos

Salut forum . cu cat credeti ca s-ar vinde o barca ca aceasta. nu am mai multe detalii despre ea. dar stiu ca are vreo 5m lungime si ca incap 4 persoane lejer. cand o sa am mai multe poze o sa le postez. scuze daca am deranjat cu ceva

mariusm piesenoi111

Pai din datele oferite as zice ca poți lua pe ea circa și jumate dacă nu chiar mai bine.Nu?

mariusbig

Ev , mai multe informatii ar fi binevenite. Nu vedem decat prova/varful barcii.
Pare de fibra , poate fi abs.
Poate fi aluminiu sau nu ?
Etc , etc .....
Lungime,latime,greutate,material,an fabricatie , acte/fara acte  , etc...etc...etc
Dupa , colegii mei mai experimentati te pot ajuta cu o sugestie.
Marius , nu fi rau si ai rabdare.
Ca la scoala de soferi : " nu te enerva , candva si tu ai fost asa ! "

Florio

Marius e baiat bun, il stim toti :)
Probabil ca abordarea noului coleg a fost putin cam abrupta.
Evghenos, toti noii membri au fost tratati frumos, incearca si tu sa intri in comunitate si sa o cunosti, sunt oameni de calitate aici.
Abordarea inscrierii cu  primul post ".. fara termeni din astia marini ca habar nu am" iar cel de-al doilea incercand sa vinzi o barca cu poze ca din curtea altuia, nu este cea mai eleganta forma.

Cateva detalii despre barca si ce doresti de fapt (sa o vinzi cum spui, sau sa o cumperi? ) or sa ajute colegii sa te sfatuiasca.
Zi buna!

Vali

Eu ma declar descalificat din start, deoarece nu pot comunica decat in "termeni din astia marini"  :-\.
Dar hai sa incercam sa comunicam totusi in termeni "non-marini":

In poze se vede o balie cu un fel de pliuri pe ea. Dupa cum arata, se pare ca ar folosi la plutitul pe apa. Are si niste cutii patratoase inauntru, care cred ca ar putea sa fie un fel de scaune.
Aceasta balie, daca intr-adevar ar pluti, ar trebui sa aiba ceva care s-o si impinga pe apa. Cred ca pentru asta i-ar trebui 2 bete cioplite, mai late la partea care intra in apa. Sau poate un aparat din-ala cu o morisca la capat, care face zgomot si pute a fum.

Sau poate incercam sa comunicam in termeni specifici:

In poze se vede o ambarcatiune deschisa, laminata in fibra de sticla si poliester. Forma corpului imita bordajul traditional in clin, ceea ce arata calitati bune de rigiditate structurala, plus comportament nautic bun ca ambarcatiune utilitara. La interior are banchete laminate, care au si rol de compartimente flotabile.
Dupa forme, propulsia se poate asigura ori la vasle, ori cu o motorizare outboard de capacitate mica, in regim de deplasament sau posibil glisare (nu se vede bine forma pupei in poze).

Intrebare pentru Evghenos: care din cele 2 variante de descriere de mai sus crezi ca ar inspira pe cineva sa cumpere barca din poze?
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

malasorte

seamana cu primul model de laguna cu bordurile pe rotund,daca nu ma insel!eu am avut o astfel de barca si am fost foarte multumit.iar despre 'carne' este mult mai solida ca noile modele.

mariusm piesenoi111

Eu nu am vrut sa supăr pe nimeni.....doar sa descrețesc niște frunți......Scuze Evghenos