Fantasy si Science Fiction

Creat de gvincentiu, Ianuarie 13, 2016, 06:22:01 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gvincentiu

De Craciun m-am procopsit cu niscaiva carti care, spre uimirea mea, m-au facut sa nu le mai las din mână:
Ganduri bune !

gvincentiu

Doar ce am terminat seria Jocul lui Ender: Jocul lui Ender, Vorbitor in numele mortilor, Xenocid, Copiii mintii alaturi de Saga Umbrelor: Umbra lui Ender, Umbra Hegemonului, Umbra marionetelor, Umbra Uriasului.
Ganduri bune !

Florio

Citat din: gvincentiu din Mai 09, 2016, 08:15:46 PM
Doar ce am terminat seria Jocul lui Ender: Jocul lui Ender, Vorbitor in numele mortilor, Xenocid, Copiii mintii alaturi de Saga Umbrelor: Umbra lui Ender, Umbra Hegemonului, Umbra marionetelor, Umbra Uriasului.

Cand am citit despre seria Jocul lui Ender, mi-au sarit in ochi cuvintele"morti" , "xenocid", "umbra" si impresia de o secunda a fost ca Vincentiu se joaca pe calculator :) .
Baaai, zic eu, dar ce tur de anduranta pe omul asta, da din joystick la greu !
Pe urma vazui ca e vorba despre carti si m-am mai linistit.
:D

mbro

Dragut Enderversul.

Daca mai aveti nevoie de recomandari vin si eu cu Fundatia lui Asimov, Nightfall (Căderea nopții) tot de Asimov si, ceva absolut magic (si mai "marinaresc"): City of Saints and Madmen de  Jeff VanderMeer.

Nu stiu daca asta ultima se gaseste in limba romana dar chiar merita citita, e un mix aproape psihadelic intre fantasy si absurd. Prima povestire este mai de "filtru" dar odata trecut de ea parca va scufundati in dubiosenile Ambergisului.

E atat de misto cartea incat la un moment dat mi-am pictat un mushroom person pe bicicleta :).

Acum sunt la cartea 8 din Wheel of Time.
Distribuitor national de elice barca si piese pentru motoarele de barca.