Informatii zona Crisan

Creat de mariusbig, Iulie 07, 2016, 07:28:33 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mariusbig

Va salut.
Vreau sa plec la inceputul lunii august in zona Crisan pentru cateva zile de tatonare cu scopul de a schimba zona de pescuit. ( de cativa ani merg pe Sfantu ).
Va rog sa ma ajutati cu ceva informatii :
1. un numar de telefon - pentru cazare la gazda sau pensiune unde sa ne putem gati noi sau gazda , camere curate cu dus si eventual tv , frigidere/congelatoare , loc de acostare al barcii langa noi la vedere si in siguranta.
2. unde dau barca la apa - in Tulcea sau in alta parte - , unde las masina si peridocul in siguranta - eventual numar de tel. daca se poate sa merg la sigur.
Va multumesc anticipat.

dan_rotaru

Salut, Marius.
Eu de fiecare data cand am mers la Crisan am sunat pe un domn Dragos Olaru, 0745026030.
Nu are o pensiune el insusi, dar cunoaste pe multi pe acolo si poate rezolva cazare, barci, de toate.
De fiecare data cand m-a trimis pe o balta, am prins stiuca foarte bine.

home made

cauta ''doi capitani''........e d'al nostru !

dan_rotaru

asta ar fi prima optiune, da acuma depinde si de buget...:P

mariusm piesenoi111

Sunt multe variante și pentru toate buzunarele dar dacă ma întrebați pe mine eu cred ca Mila23 e mai bine așezată intre zone de pescuit decât Crișanul
Dacă e nevoie dau și detalii
În Crișan la casa ADA la nea Gelu am stat și e f OK.
Nu prea exista cu barca la vedere ca peste tot e dig și drum apoi pensiunile

mariusbig

Bugetul nu e o problema , bai-ul e unde gasesc oameni de calitate cu care sa colaboram pe urmatorii 5 ani sau mai mult.
Si Marius , sunt binevenite si si detaliile pentru Mila23. -  cazare , contacte , locuri de pecuit.
Multumesc anticipat.

tiganusmc

Salut ,

Sustin ce a spus Marius mai sus cu privire la Mila 23 .
Sunt mai multe variante atat pt pescuit cat si cazare .

Marius
Fishing cheaper than therapy

kalifu

Salut Marius
Sunt din Gorgova , am tot ce cauți, zone bune de pescuit, loc de parcare a bărcii supravegheat cu camere de filmat, la 25 m de casă, cazare pe măsură, se poate ajunge și cu mașina, dar mai greu, fiind drum natural, pe dig. Pt mai multe informații, nr de telefon 0744 251 459. Mulțumesc. 

mariusm piesenoi111

Citat din: mariusbig din Iulie 07, 2016, 10:06:50 PM
Bugetul nu e o problema , bai-ul e unde gasesc oameni de calitate cu care sa colaboram pe urmatorii 5 ani sau mai mult.
Si Marius , sunt binevenite si si detaliile pentru Mila23. -  cazare , contacte , locuri de pecuit.
Multumesc anticipat.
OK...daca bugetul nu e o mare problema prima recomandare este http://paradisedeltahouse.ro/  pensiunea lui Dorin Forgo unde gasesti absolut tot ce ai cerut in enunt.
Acum...daca ne raportam la restul pensiunilor din zona este putin mai scump dar nivelul serviciilor si al mancarii este super.
Apoi mai pot recomanda pensiunea lui Marian Minca ....http://www.pensiuneagigantfish.ro/....iarasi un loc unde mancarea este excelenta si oamenii minunati.

mariusbig

Multumesc colegilor pentru ajutor.
Am notat tot , ramane sa decidem dupa discutiile telefonice cu proprietarii.
Topicul se poate inchide.
Multumesc.

tiganusmc

Neata dragilor !

Ceva noutati din zona Crisa/Mila ?
Ma intereseaza informatii legate de pescuitul la stationat cat si la spinning ?

Merci ,
Matius

mariusm piesenoi111

tiganusmc

Da, s-a prins .
Am avut si eu o partida , in Sept , scurta dar cu capturi  faine, tot pe Intinsura .
Gata , maine seara voi fi in Delta ...iuhuuu!

mariusm piesenoi111

Drum bun si rulmenti gresati(prietenii stiu de ce ) :)