BOR

Creat de Florio, Septembrie 01, 2016, 07:21:55 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Florio

BOR
Se pare ca e o tendinta generala, am intalnit un articol :

Patriarhul Daniel anunţă schimbări majore: Botezul va fi valabil un an, după care va trebui reînnoit.
http://www.timesnewroman.ro/monden/patriarhul-daniel-anunta-schimbari-majore-botezul-va-fi-valabil-un-an-dupa-care-va-trebui-reinnoit

P.S>
Ma scuzati, nu vreau sa virez in derizoriu. Topicul si propunerea lui GHRT sunt foarte serioase.
Am vazut insa o asemanare intre preschimbarile haotice de permise si gluma de articol din Times New Roman

mariusbig

Daniel este cel mai mare hot si combinator din Romania. ( mall-ul de la Iasi , baza de tratament din Techirghiol , etc , etc . ) Biserica ortodoxa este cel mai mare srl din tara si care pe deasupra nu plateste impozite. Credeti-ma , sunt in domeniu , mai nou sunt si consilier si lunar vin cu cersitul la consiliu - inevitabil , le dam refuz.
Niste cersetori milogi si nenoriciti
Eu am de-a face cu ei de cca. 10 ani.
De atunci , nu mai dau bani bisericii.
De cateva ori pe an , impreuna cu prietenii si familia , cumparam hainute si alimente si le daruim copiilor din centrele de plasament , sau cumparam pampers , detergenti si jucarii si le ducem copiilor abandonati in maternitatea din Piatra Neamt.
Am donat bani bisericii si nu am vazut absolut nimic !!! Scuze , mint , am vazut vile noi , masini noi si m-am intalnit pe plaja cu un popa de la noi care pleca sambata ca avea slujba duminica dar se intorcea duminica seara , ca de , lovelele trebuie ridicate din pomelnice.
Niste nenoriciti 99% dintre ei.
Am un copil infiat/salvat de cand avea 7 zile din maternitate si nici un popa nu afacut nimic pentru el sau pentru altii ca el !!!!!!!

Haiduc

Salutare fratilor

Cred ca articolul este scris la bascalie, nu imi vine sa cred asa ceva cu toate ca mare dreptate are Marius dar daca e adevarat nu ne mai ramane decat sa ne luam fiecare cate un pistol si vom vedea noi ce vom face cu el....

Dbr

Eu propun sa se preschimbe anual si toate diplomele de absolvire si licenta, certificate de calificare, carti de identitate, permise de conducere, certificate de casatorie, de nastere si de deces, toate actele de proprietate pentru bunuri mobile si imobile, sau de ce nu chiar lunar asa cum se procedeaza cu abonamentele pentru mijloacele de transport in comun. Daca am uitat ceva , va rog sa completati lista. Deasemenea propun ca taxa sa fie de doar 1 (unu) euro per act preschimbat. In acest mod vom fi ocupati in permanenta cu preschimbarea actelor si nu vom putea sa mai desfasuram alte activitati nu?

P.S Sper ca nu vor vrea astia sa ne bage anual in cristelnita ca altfel eu nu vreau sa intru decat cu barca cu tot ;)

Haiduc

Da ai dreptate @Dbr dar ce ne facem cu ala de casatorie, daca ne obliga sa schimbam si sotiile o luam de la zero iar alte flori alte prajituri alta soacra si nu numai:):):)
Toate bune tuturor

cristizz

Citat din: Haiduc din Septembrie 02, 2016, 09:26:26 AM
... daca ne obliga sa schimbam si sotiile ...

Nu ca as fi de acord, dar eu zic sa incepen sa dansam https://www.youtube.com/watch?v=Yfd5du3ULas

bradutzu

Citat din: Haiduc din Septembrie 02, 2016, 09:26:26 AM
Da ai dreptate @Dbr dar ce ne facem cu ala de casatorie, daca ne obliga sa schimbam si sotiile o luam de la zero iar alte flori alte prajituri alta soacra si nu numai:):):)
Toate bune tuturor
Nu avem noi norocul asta ::).........cu certificatul de casatorie
Sa auzim numai de bine!

kmbh69

Eu am încercat să găsesc știrea aceasta și altundeva și nu era. Dacă era ceva real, ar fi trebuit să apară și în alte ziare centrale și mai ales în biroul de presă al BOR. Cred că Times New Roman face afirmații pe care nu le poate susține. Nu neg că sunt poate unii slujitori ai Bisericii care nu sunt perfecți, dar de aici până la a face afirmații ca în acel ziar, e cale lungă. Pe de altă parte e important să nu uităm că Biserica e o instituție sfântă, formată din oameni păcătoși (sună paradoxal, dar așa e de fapt), sau putem folosi o altă afirmație ceva mai modernă: Biserica nu este un hotel pentru sfinți, ci este un spital pentru păcătoși.

sixone

Hello  :o .. Toate stirile Times New Roman sunt la misto, sunt mult prea haiosi oamenii, am crezut ca realizeaza toata lumea  ;D

Uite si o stire legata de ambarcatiuni: http://www.timesnewroman.ro/monden/e-ziua-marinei-ca-in-fiecare-an-au-fost-dati-afara-boschetarii-din-submarinul-delfinul  :D

pelicanul

:) :) :) :) Bineînțeles că tot site-ul Times New Roman e la mishto. :) :) :) Și Danny the Happy Boy e personajul preferat.
Revenind la bărcile noastre, iată știrea mea preferata: http://www.timesnewroman.ro/category/181/11238-romania-a-comandat-un-mineralier-de-400-m-lungime-pentru-a-exporta-pufuleti-in-china E mai veche, dar face toți banii.

dan roh

kmbh69!

Te sustin  100%. Chiar daca pentru unele persoane cuvintele tale sunt  mai greu de asimilat totusi ele reprezinta adevarul gol golut.

cristizz

Japonia este pentru ca exista japonezii, Germania pentru ca exista germanii .... Xomania din cauza xomanilor.
Lucratorul de la Mercedes stie sa faca Mercedes, cel de la Rolls-Royce nu e ales din scoala profesionala de la Povârniş. Constructorii de la Huf-Haus au la un perete de 15m lungime de mozaic Bisazza abatere sub 1mm, de asta costa foarte mult asa o casa.
Parerea mea  este ca o tara, o firma sau o institutie isi merita renumele pe care il dau oamenii care o compun. Restul e manipulare si simbol, intr-o lume in care oamenii au pierdut de mult intelesul cuvintelor, unde onestitatea a fost inlocuita de ipocrizie si bunul simt de excel.
Noi mai suntem Charlie?

Florio

Dragi colegi, topicul nu isi are rostul si ar trebui inchis.
Articolul e o parodie, cu privire la societatea noastra in care toate documentele trebuiesc preschimbate periodic, toata tevatura fara rost insemnand doar bani cheltuiti anapoda de catre noi.
Atat timp cat nimeni nu are o lupta personala cu Biserica Ortodoxa Romana si nici subiectele forumului nostru nu sunt de natura religioasa, o sa-l rog pe Vali sa inchida subiectul.
Cu mentiunea desigur ca ideile, crezurile, apartenenta fiecaruia la un cult, sunt lucruri pe care le respectam la toata lumea, cu atat mai mult la colegii nostri din ale barcilor :) .

Dbr

De acord cu tine Florio,
Dar totusi raman la parerea mea ca daca vor sa ne bage anual in cristenitza ca sa ne rebotezam ,sa ne bage cu barci cu tot  ;)

crysty

Daca luam numai ce e bun, atunci va trebui sa botezam barcile anual; si asa cum se obisnuieste la noi se face masa mare ...etc adica gluma sau nu - cel putin o data pe an trebuie sa botezam barcile. Uneori, pentru cei ce au o pozitie se poate face si de mai multe ori pe saptamana (in special dupa cate o zi leganata)