Informatii Dunare

Creat de iulian_cioclin, Septembrie 03, 2016, 11:49:00 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

iulian_cioclin

Salutare,

Saptamana ce urmeaza, intentionez sa fac o iesire pe Sf. Gheorghe, mai exact in zona Murghiol.
Am auzit ca bratul a fost sau mai este tulbure.

Detine careva o informatie mai concreta? Mai este tulbure?

Ms!

dan_rotaru

Salut, Iulian. Eu sunt la Murighiol. Am vorbit cu un om de-al locului, care mi-a spus ca apa este stricata de la iarba. Nu se merita acum o iesire.

iulian_cioclin

Salut,

Am incarcat masina deja. Sa inteleg ca vine iarba pe apa. Dar ca si culoare este ok?

ms

radu_t

Si eu trebuia sa plec marti...din informatiile mele...este tulbure rau...inclusiv pe lacuri...

dan_rotaru

Este verzuie. Combinatia aia nasoala de iarba multa, caldura si apa mica. Nu cred ca vine iarba pe Dunare.

bradutzu

salut
La Galati nu curge iarba ca anul trecut dar este tulburica. Siretul este un cosmar galben malos care tulbura si Dunarea. Mai asteptam dar cu prognozele care anunta ploi in perioada urmatoare nu vad sa avem vesti bune!
Sa auzim numai de bine!

iulian_cioclin

M-am intors de la Murghiol. Bratul nu este tulbure si nici iarba nu curge. Este pescuibil.
Crapul nu vrea deloc, in schimb am salvat partida cu cloncul.

bradutzu

si la galati arata mai bine!
Apa este verzulie cu suspensii in ea!
Sa auzim numai de bine!

Alex1958

Salut,
M-a intrebat cineva si m-a pus pe ganduri.....Nu m-am gandit pana acum ca eu oricum nu ma incadrez.
Exista vreo limita inferioara in definirea de catre ARBDD a "ambarcatiunii"?
Concret, pentru o barca pneumatica de 2-3 m eventual cu un motor mic, neinmatriculabila trebuie platit Permis de acces?
Are cineva experienta sau cunostiinta de cum trateaza "organelle" aceasta chestiune?
Multumesc anticipat!

teo pes

De obicei orice paraie si scoate fum atrage un control ! eu nu as risca pentru 20 lei !!
Viata i grea !!  Dar trece !!

iulian_cioclin

Daca mergi pe bratele mari si nu intrii pe canale si lacuri, nu iti trebuie permis de ambarcatiune

ziuamarinei

Indiferent de lungimea barcii taxa de acces barca ca si cea de acces turist trebuie platita.
Totusi de retinut pt cei din localitatile limitrofe Deltei sunt gratuite. Se plateste numai cel de pescuit. Lista loc limitrofe se gaseste pe siteul Rezervatiei.

Alex1958

Va multumesc de lamuriri. L-am anuntat pe om!
Toate cele bune!

Betto

Citat din: Alex1958 din Septembrie 14, 2016, 08:38:36 AM
Salut,
M-a intrebat cineva si m-a pus pe ganduri.....Nu m-am gandit pana acum ca eu oricum nu ma incadrez.
Exista vreo limita inferioara in definirea de catre ARBDD a "ambarcatiunii"?
Concret, pentru o barca pneumatica de 2-3 m eventual cu un motor mic, neinmatriculabila trebuie platit Permis de acces?
Are cineva experienta sau cunostiinta de cum trateaza "organelle" aceasta chestiune?
Multumesc anticipat!

http://www.ddbra.ro/activitati/turism/reguli-de-desfasurare-a-turismului/reguli-de-acces-si-desfasurare-a-turismului-in-rezervatia-biosferei-delta-dunarii-a760

Interesant, au inclus si orasul Galati ca localitate limitrofa, desi stiam ca ARBDD-ul se intinde pana la Cotul Pisicii.

"Lista localităților limitrofe RBDD

Județul Tulcea: Tulcea, Parcheș, Somova, Mineri, Isaccea, Luncavița, Grindu, Nufăru, Malcoci, Victoria, Băltenii de Sus, Beștepe, Mahmudia, Murighiol, Dunăvățu de Sus, Dunăvățu de Jos, Sarinasuf, Colina, Plopu, Valea Nucarilor, Agighiol, Sabangia, Zebil, Babadag, Sarichioi, Enisala, Sălcioara, Jurilovca, Lunca, Ceamurlia de Jos, Vișina, Baia

Județul Constanța: Năvodari, Mihai Viteazu, Istria, Nuntași, Săcele, Corbu, Vadu

Județul Galați: Galați. "

Alex1958

Norocosi sau pilosi galatenii  ;)!
Am vazut site-ul ARBDD dar nu zice nimic de cat de mica-i ambarcatiunea. Pentru colac te taxeaza?