Alegere barca delta (incepator)

Creat de valeriu28, Septembrie 28, 2016, 05:32:56 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

acig

OK; cand dai un ,,picior"de bere pentru cat ai agitat apele pe aici ?
Eu raman la parerea ca salupele AN merita toata atentia pentru ce vrei tu !
Barca de 510 am vazut-o pe mare;E ok si de incredere daca nu ii ceri sa faca traversada;
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

valeriu28

imediat ce ne vedem pe ape, promit ca dau si berea.
pana atunci, multam de sfaturi, cand esti la inceput (cum ati fost cu totii) e greu sa te orientezi singur si sa stii ce nevoi ai..

sa fie sanatate !

siad

Nu am putut rezista tentatiei sa nu ma bag in seama pe acest topic dupa ce l-am citit cap-coada si am observat ca nimeni nu a recomandat barcile tip Temerar.

Cred cu tarie ca trebuie testate multe barci pana sa se formeze o opinie dar mai cred ca odata gasita barca care satisface toate nevoile pescarului,greu te mai desparti de ea.O simpla statistica cu ce gen de barci se vand cel mai mult pe site-urile de specialitate,ar trebui sa-ti contureze o imagine (si laguna gasesti la orice colt  ;) )

Eu am un Temerar 500 (nu se mai face si cred ca a fost inlocuit de 575 acum) si se cam potriveste cu toate cerintele tale,adica,mare,stabila,gliseaza cu 20 hp cu 3 persoane si bagaj.Probabil nu vei gasi un Temerar de vanzare sh pentru ca sunt niste barci foarte reusite si te desparti greu de o barca buna (si nu zic asta doar pentru ca sunt facute de un calarasean de-al meu :D ) .

Ca si parere personala,prefer o "coaja" in locul fundului dublu de la BlackSea sau oricarui alt model,dar...asta-i strict parerea mea.

Sunt cateva filmulete si pe youtube...

"Succesuri"  :)

kimi

Salutare .
Un prieten vrea sa își achiziționeze un bass boat , pe care intenționează să il folosească de câteva ori pe an și în Deltă - Dunăre .
Credeți că o să se descurce cu el ?
Ăsta e : http://m.trackerboats.com/#boats_gallery?boat=3880

NessyRO

Am cochetat și eu - la un moment dat - cu ideea achiziționării unui Tracker. Și mai și cunosc persoane care dețin câte unul de ceva ani.
    În reclame, și pe apă, arată foarte bine!
    Din punct de vedere dotări trendy, este cu mulți de plus. Băieții ăștia construiesc bărci pe ideea aplicată de coreeni la construcția mașinilor: toate opționalele incluse! De la peridoc la ancore, compartimente, bow-truster, scaune pentru spinning, în sfârșit, de toate.
    Din punct de vedere preț... ei bine îl are și pe preț. În sensul de MARE. Nu pentru piața americană este mare, ci pentru a noastră. Dar de, luxul are prețul lui.
   Din punct de vedere construcție: deși este o barcă din aluminiu, bine lucrată, NU este o barcă pentru o viață. Cu excepția corpului, cam toate briz-brizurile, începând cu mocheta, cedează la o exploatare normală (nu ocazională). Sau, hai să zicem nu că cedează, dar nu mai sunt ca la început. Chiar și corpul, parcă ia cam multă apă. Oricum, nu este o barcă de ținut un sezon pe apă.
   Din punct de vedere hidrodinamic, zic doar atât: uitați-vă ce motorizări sunt pentru o barcă de două persoane. Și luați în considerare faptul că în RO cea mai mare motorizare recomandată este cu 20% - 30% mai mică decât cele normale din SUA. Corpul este o combinație de "V" cu lățime mare în partea superioară. Împinge o groază de apă ca să intre în glisare. Destul de grea. Dacă ești pregătit să plătești prețul, confortabilă la condus.
   Din punct de vedere Deltă: are "liber" pe toate canalele mari și lacuri, "interzis" pe canale mici și japșe, datorită pescajului destul de mare. Are "talentul" de a lovi cu elicea destul de des. Nu știu cum se comportă pe lacurile mari în condiții de vânt puternic și valuri. În mod clar, captează atenția tuturor participanților la trafic prin valurile generate, indiferent de regimul de deplasare.
   Și încă un detaliu: este construită în USA (corpul) și echipată în RO.
   În concluzie, la banii ăștia, aș opta fără nicio rezervă pentru Buster M, chit că ar trebui să cumpăr peridocul separat.

Opinie strict personală !
Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. - A. Einstein

AdrianZUZ

Aia nu prea este barca de incepator!
Borduri joase, V-ul chilei este asa de forma ... mai mult bass decat deep V, stropeste si bate valurile de vis. Si la dansa acasa este vazuta ca o barca ieftina pentru lacuri  mici si medii. Daca faci abstractie de forma, da este misto impartita, scaune cast si spatii de depozitare ok ... dar cam atat!

sorinc

Salut Valeriu (28),
Ai achizitionat Romcraftul 480? Ai mers pe varianta R?
Ai pus-o pe apa? Pana la urma la ce motorizare te-ai oprit?
Teste de viteza? Ce ne poti spune?
Multumesc.