Canoe solara

Creat de bogdanminitehnicus, Noiembrie 14, 2016, 04:26:36 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bogdanminitehnicus

Ar fi fost usor, asa. Nu poate fabrica un act?

gabriel.c

Salut , act de mâna poți scrie tu. Dacă știi numele și datele englezului care la vândut restul e doar o hârtie albă un pix si ceva curaj.Atat timp cât cei de la RAR știu ca in Anglia se vând cu un act de mâna și prietenul nu a furat peridocul sa scrie el un act .Sau așa cum te sfătuiau colegii sa sune la englez .Bafta

bogdanminitehnicus

La asta m-am gandit si eu, doar ca nu stiu cum arata un contract de vanzare cumparare englez

scm_ro

Nu este nimic tipizat. Datele vanzatorului , ale cumparatorului , denumirea remorcii si seria de sasiu. Si la rulote se face exact cum zice Gabriel.

gabriel.c

Corect ce scrie scm .E mai mult o declarație a englezului ca el vinde către tine remorca cu seria.....cu suma de ....
Numele ,datele lui și semnătura.

gabriel.c

Apoi traduci și legalizezi traducerea și direct la RAR.Daca nu are serie o sa plătești 90 RON in plus fata de 590 și o pansoneaza ei .Doar ceva elemente de identificare trebuie sa scrie "englezul " in act ,gen marca .....

bogdanminitehnicus

multumesc de raspunsuri

bogdanminitehnicus

salutari

Se pare ca povestea catamaranului solar va continua, nu prea inteleg de ce se aliniaza astrele la capitolul asta, insa accept cu bucurie noua provocare.
Va urma un al 2-lea catamaran, corpurile ceva mai late si putin mai lungi, el are deja peste 6 m, insa planuiesc sa-l scurtez cu 1 m si apoi sa construiesc la pupa o inchidere frumoasa ascutita care va avea 2 carme, totul pana in 6m a.i. sa nu fie nevoie sa-l inmatriculez. Din calcule reiese ca flotorul va avea capacitatea maxima de transport de 500 kg, deci de data asta constructia se va indrepta spre confort si practicabilitate, iar bimini-ul va fi construit doar din panouri solare.
As avea nevoie mai mult ca sigur de peridoc, insa nu stiu spre ce sa ma indrept sau daca voi putea lati plutitoarea la 2,4 m din cauza peridocului, probabil voi avea nevoie de un loc acoperit inchiriat in care pot lasa peridocul si barca iarna etc.
Probabil va fi ultimul proiect de genul, din pacate catamaranul 2 va trebui sa-l scot la vanzare, insa asta e singura varianta in care pot continua lucrarea.
Desigur orice sfat este binevenit

bogdanminitehnicus

As intentiona ca sistemul electric sa fie pe 48v, iar motorul electric de 10 cp.

ss

Nu ai nevoie de inmatriculare daca este sub 7m, nu 6m!

Off topic> Am si eu un Avensis Break... cea mai plicticoasa, dar si cea mai de incredere masina ever!  ;D

bogdanminitehnicus

eu stiam sub 6 m si 5 cp nu-ti trebuie inmatriculare, sa inteleg ca sub 7m si sub 5cp nu-ti trebuie inmatriculare?

bogdanminitehnicus

nu mai stiu unde citisem la un momentdat ca pentru barcile experimentale nu ai nevoie de inmatriculare, eu cred ca ma pot incadra acolo

dany

Ce este sub 7 m nu se inmatriculeaza.Motorizarea pana-n 20cp,la fel ,nu se inmatriculeaza.

bogdanminitehnicus

Dqr la ce putere imi trebuie permis de conducere?