La multi ani!

Creat de Raul, Decembrie 23, 2016, 03:22:29 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Haiduc

Frumos spus Bogdane fiecare avem locul nostru fie el mic fara daia fara dailalta dar este al nostru si stim cu totii ca ne vom mai inmulti aici pe Capcompas are loc toata lumea

mariusm piesenoi111

Tare frumos spus Bogdan.
Pot sa confirm aici ca Bogdan este unul din acei putini la care face referire urarea lui.
La Multi Ani cu multa sanatate si drumuri bune(pe asfalt sau pe valuri)!

siad

La multi ani cu sanatate!
Sa aveti un an asa cum va doriti!

Razvan Evergreen

La multi ani! Un an cu cat mai multe iesiri pe apa!

dorely

La multi ani tuturor cap compasistilor si un an nou cu bucurii, sanatate si realizarea tuturor dorintelor dv.

acig

LA MULTI ANI dragi colegi !!!
Sa fiti sanatosi si sa aveti resuresele necesare sa va indepliniti toate visele impreuna si cu cei dragi;
Fie sa ne vedem cat mai des pe ape!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

cristiantutuianu

La mulți ani !
De multe ori am senzația ca mulți îl zic pentru a se conforma momentului
Dar sunt situații în care simți ca urarea este sincera! Așa cum e pe capcompas.
Va doresc ceea ce toți de aici își doresc cu nesaț barca mult dorită pentru cei ,care nu o au inca.Vânt pentru velisti, benzina bună pentru "motoristi " și multa apa sub barca pentru toți .
Sa aveți parte de un 2017 frumos
Cu mult drag pentru ai mei colegii.

Haiduc

La multi ani fratilor sa fim sanatosi si bucurosi ca anul ce vine sa ne aduca numai bine si sa ne tina dumnezeu obiceiul si in 2017
LA MULTI ANI

radu andritoiu

haide mai haiducule, ce fuse in capul tau
spune ne daca ti am facut ceva
so, keep floating for pleasure

Haiduc

Vali

Eu ca de obicei la sfarsit de an imi aduc aminte de ceea ce a fost misto.

- Am mai facut niste barcagii fericiti, construindu-le jucariile dorite.
- Mi-am facut si mie un pachetel - barca+motor de 15 cai, concluzia fiind ca e optimul pentru Delta dpmdv.
- M-am dat cu barca pe saturate, cu familia, apoi cu Nicolai, Cristi Tutuianu, Doru, Horea, Lari, Semaca si alti atatia baieti misto, pe care imi cer scuze ca nu mi-i amintesc acum.
- M-am dat cu velierele cu Pelicanul, Dan bluewave, Razvan, Bogdan Dbr, nea Paul Butusina.
- M-am cunoscut "live" cu multi baieti misto, printre care Gabi (black), Dan Rotaru, AdrianZuz, Razvan (Evergreen), Haiducu, Semaca, Emil Trofimov.
- Cea mai importanta realizare a fost ca pe 6 octombrie m-am intalnit in persoana cu omul caruia ii datorez aceasta pasiune neostoita pentru barci si navigatie, anume dl. Radu Theodoru. Datorita acestui om exista capcompas.ro si tot ce inseamna aceasta comunitate.
- Nu in ultimul rand, am participat alaturi de comunitate la sprijinul colegilor care au avut nevoie de o mana de ajutor, pe forum sau direct la treaba.
- M--am bucurat ca spiritul capcompas.ro a crescut si s-a raspandit si mai mult, dupa cum bine a subliniat Bogdan Dbr in postul lui de mai sus.

Daca 2017 va fi macar la nivelul lui 2016, eu as fi mai mult decat multumit. Ca fiecare insa, imi doresc si mai mult de la anul care urmeaza.
- In primul rand sa-mi dau velierul la apa si sa ma dau cu familia si cu gashca de velisti, pe Razelm si Golovita pentru inceput.
- In al 2-lea rand sa continui turele cu barca mica, impreuna cu Nicolai si ceilalti tovarasi de joaca pe ape.
- Sa le fac jucariile dorite colegilor care le asteapta (ne)rabdatori.
- Sa fim sanatosi toti si sa ne putem bucura de ceea ce ne pasioneaza.

Ce sa spun in incheiere decat ca bilantul de peste un an sa fie mai bogat, sau macar la nivelul bilantului de acum :).

Multe salutari de la Galati-sat, si sa avem un an nou asa cum ni-l dorim.
Ciao, Vali, Galati ;).

Edit: si o dedicatie pentru toti barcagiii pasionati, de pe capcompas.ro si nu numai:
https://www.youtube.com/watch?v=oX9esXzzO7w
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

felicimond

Dragi barcagii, va doresc un 2017 cu sanatate si voie-buna, cu vant bun si ape line! Chiar daca personal , fac parte dintre cititorii si nu dintre scriitorii acestui forum, doresc sa va multumesc  ca puneti zilnic lemne pe focul dorintei. Doar lipsa de timp (e si el o resursa, cum zice nea Gica) amana visele unora. Dar vine ea, o zi! La Multi Ani!

Thor

2017 să vă aducă, pe ape si in case, sanatate, bucurii si tot ce vă doriți. La multi ani!

peb5

La multi ANI, sanatate si numai bucurii!!!

gvincentiu

La multi ani, domnilor colegi!
Ganduri bune !