Notiuni pt. examen cat. D de negasit in bibliografie

Creat de ducris, Ianuarie 26, 2017, 01:54:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

iulian_cioclin

@ducris  ai facut cursul acela obligatoriu? Daca da... unde si cand?

Vali

Citat din: ducris din Ianuarie 26, 2017, 03:26:41 PM
Vali, l-am luat...e supertare...multam fain!!!!!!!!!!!

Eu ii multumesc la randul meu colegului Thor, datorita caruia avem scanate si indosariate in pdf multe carti vechi pe tematica nautica.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

ducris

Citat din: iulian_cioclin din Ianuarie 26, 2017, 03:55:43 PM
@ducris  ai facut cursul acela obligatoriu? Daca da... unde si cand?

cursul chiar e obligatoriu inainte de scoala? Sau este doar o metoda de a mai scoate de la noi niste bani suplimentari?

ducris

iulian_cioclin

Eu stiu ca fara acea diploma care o obtii la curs, nu te poti prezenta la examen

ducris

Citat din: iulian_cioclin din Ianuarie 27, 2017, 08:19:19 AM
Eu stiu ca fara acea diploma care o obtii la curs, nu te poti prezenta la examen
exista undeva, figureaza undeva scris negru pe alb ca diploma este unul din documentele necesare la dosar, fara de care nu ne putem inscrie la examen? asa am auzit si eu, ca trebuiesc facute cursuri inainte de examen, dar nu scrie nicaieri explicit asta........

iulian_cioclin

Citat din: ducris din Ianuarie 27, 2017, 08:45:35 AM
exista undeva, figureaza undeva scris negru pe alb ca diploma este unul din documentele necesare la dosar, fara de care nu ne putem inscrie la examen? asa am auzit si eu, ca trebuiesc facute cursuri inainte de examen, dar nu scrie nicaieri explicit asta........

Pe site-ul celor de la ANR scrie la Ordinul nr. 527/2016 Capitolul 2 art. 3 litera c
c)să dovedească competenţele minime prevăzute în anexa nr. 2 la prezentul regulament  şi  să  facă  dovada  absolvirii  unei  forme  de  pregătire aprobată corespunzătoare clasei certificatului internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement.

Uite tot articolul
https://portal.rna.ro/SiteAssets/servicii/personal-navigant/Ordin%20527%202016.pdf

timberland0910

Citat din: ducris din Ianuarie 27, 2017, 08:16:05 AM
cursul chiar e obligatoriu inainte de scoala? Sau este doar o metoda de a mai scoate de la noi niste bani suplimentari?
E obligatoriu...eu in 5 feb ma duc la curs si examen la sfarsitul lunii ☺  ai primit pe mail pdful cu marinaria?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

ducris

Citat din: timberland0910 din Ianuarie 27, 2017, 06:52:33 PM
E obligatoriu...eu in 5 feb ma duc la curs si examen la sfarsitul lunii ☺  ai primit pe mail pdful cu marinaria?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
multumesc mult, mult, timberland0910....da, am primit, e ok...
bafta multa la examen...pumnii stransi!!!!